עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מנהיגמנהל המוזרקים 😍
כי זה מוצר ישראלייש לזנקו אתר באינטרנט?
למה אני לא מוצא שום זכר עליהם
זה ייצור ישראלי שבכמה רמות יותר טוב מכל חברה אחרת שהייתה כאן כולל החברה שאתה השתמשת שעשתה לך אבסס,אני מעדיף לסמוך על אנדרגראונד מקומי מאשר אנדרגראונד מחו״ל,כולם יודעים להלל את מה שמגיע מחו״ל כי זה תוצרת חוץ וזה בטוח טוב אז לא,זה לא בהכרח יותר טוב ועובדה שלאנשים לא קרה אבססים וכאבים והכי חשוב יש תוצאותמעניין אתה אומר בעצם שזנקו זה יצור ישראלי אחרי שדובר בפורום פעמים רבות שזה תאילנד מאפה הבאת את זה?
כי זה מוצר ישראלי
זה ייצור ישראלי שבכמה רמות יותר טוב מכל חברה אחרת שהייתה כאן כולל החברה שאתה השתמשת שעשתה לך אבסס,אני מעדיף לסמוך על אנדרגראונד מקומי מאשר אנדרגראונד מחו״ל,כולם יודעים להלל את מה שמגיע מחו״ל כי זה תוצרת חוץ וזה בטוח טוב אז לא,זה לא בהכרח יותר טוב ועובדה שלאנשים לא קרה אבססים וכאבים והכי חשוב יש תוצאות
וסתם לידע כללי יש ייצוא של חומרים מישראל לאירופה,גם סיירוקס הייתה סוג של חברה ישראלית שהייתה אחת החזקות באירופה לפני 6-7 שנים.
כי זה מוצר ישראלי
זה ייצור ישראלי שבכמה רמות יותר טוב מכל חברה אחרת שהייתה כאן כולל החברה שאתה השתמשת שעשתה לך אבסס,אני מעדיף לסמוך על אנדרגראונד מקומי מאשר אנדרגראונד מחו״ל,כולם יודעים להלל את מה שמגיע מחו״ל כי זה תוצרת חוץ וזה בטוח טוב אז לא,זה לא בהכרח יותר טוב ועובדה שלאנשים לא קרה אבססים וכאבים והכי חשוב יש תוצאות
וסתם לידע כללי יש ייצוא של חומרים מישראל לאירופה,גם סיירוקס הייתה סוג של חברה ישראלית שהייתה אחת החזקות באירופה לפני 6-7 שנים.
אתה קצת לו עוקב אחי היה פה בחור עם אבצס מזבל שהוא החדיר לעצמו ורצה לשאוב זה לא היה יוצא לו כי אבצס נורא סמיך מהחברה שאני משתמש אין כאב מיוחד ועובר חלק אני יעדכן איך מתקדם הסייקל בהמשך בינתיים אני מרוצה וזה אנדר מחול כך שאולי הדעה שלך תשתנהכי זה מוצר ישראלי
מה ציפית שיהיה כתוב תוצרת ישראל?אגב זה קצת מוזר לקרוא למוצר אמריקן פרמה
שהוא מיוצר בישראל, אני הייתי בטוח שהמוצרים מיוצרים באמריקה
ואפילו באתר שלהם הם מצהירים שזה מיוצר באמריקה. אז מה הקטע?
American Pharma Labs
צודק טעיתי זה לא היית אתה,ואני עדיין אגיד לך שמה שיש לך זה גם ייצור ישראלי:)אתה קצת לו עוקב אחי היה פה בחור עם אבצס מזבל שהוא החדיר לעצמו ורצה לשאוב זה לא היה יוצא לו כי אבצס נורא סמיך מהחברה שאני משתמש אין כאב מיוחד ועובר חלק אני יעדכן איך מתקדם הסייקל בהמשך בינתיים אני מרוצה וזה אנדר מחול כך שאולי הדעה שלך תשתנה
מה ציפית שיהיה כתוב תוצרת ישראל?
אבי אתה גאווה ליצור הישראלימה ציפית שיהיה כתוב תוצרת ישראל?
צודק טעיתי זה לא היית אתה,ואני עדיין אגיד לך שמה שיש לך זה גם ייצור ישראלי:)
אם החומר שיש לך הוא טוב נרוויח עוד ברנד כחול לבן שגם נראה טוב חייב לציין
העיקר שאתה בריא וחזרת לסייקל,נשמח לראות תוצאות גבר...חג שמח ואנבוליאבי אתה גאווה ליצור הישראלי
פקח: אני מביא לך דוח כי חניתה באדום לבן
אבי: לא אדוני הפקח אתה טועה במקור זו מדרכה כחול לבן אני בטוח מה קרה לך הזה שמפקק את באלקן בארץ צבע את זה מה אתה רוצה שזה אהיה ברור שזה כחול לבן תאמין לי לחחחחח
אנחנו במפה אייייחברים ישראל שולטת בכל התחום האנבולי . אבי הזכיר את סיירוקס של פעם . אבל היו עוד כמה חזקים בתחום שנעלמו עם הזמן ... כמו אקסיו לאב וסיינטרופ .ועוד כמה שהראש לא עובד כרגע ( הוא מעושן )חח ישראל על המפה חח
חברים ישראל שולטת בכל התחום האנבולי . אבי הזכיר את סיירוקס של פעם . אבל היו עוד כמה חזקים בתחום שנעלמו עם הזמן ... כמו אקסיו לאב וסיינטרופ .ועוד כמה שהראש לא עובד כרגע ( הוא מעושן )חח ישראל על המפה חח
מנהל המוזרקים 😍
זה אקנהחברים
הופעת פצעי בגרות, בעיקר בגב ובכתפיים.
יכולה להעיד על איכות חומר ירוד או שזה אופייני לטרן?
היום שמעתי תגובות חלשות עליהםזה בדיוק מה שאמרתי כמה הודעות קודמות
ישראל הוא שם מוביל גם ברפואה וגם ברוקחות בשאר העולם
מה זה של פעם?
הציעו לי עכשיו גם סיירוקס
למה טרן? מחשבים לפי הטסטכמה זמן מזריקה אחרונה של טרן קצר אני אמור להתחיל PCT?