הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ המלצה בבחירת ברנד של טרן

• פותח/ת השרשור shone
  • פורסם בתאריך

shone

מושעה
111
11
נק' מוניטין:
40
111
11
חברים שלום
טרן קצר
יש לי אפשרות להשיג טרן בחברות הללו:
נובה
HD
אמריקן פרמה
סיירוקס.

ומה המינון המקובל לקחת ?
3*100 בשבוע זה פסדר?

יש לזנקו אתר באינטרנט?
למה אני לא מוצא שום זכר עליהם
כי זה מוצר ישראלי
מעניין אתה אומר בעצם שזנקו זה יצור ישראלי אחרי שדובר בפורום פעמים רבות שזה תאילנד מאפה הבאת את זה?
זה ייצור ישראלי שבכמה רמות יותר טוב מכל חברה אחרת שהייתה כאן כולל החברה שאתה השתמשת שעשתה לך אבסס,אני מעדיף לסמוך על אנדרגראונד מקומי מאשר אנדרגראונד מחו״ל,כולם יודעים להלל את מה שמגיע מחו״ל כי זה תוצרת חוץ וזה בטוח טוב אז לא,זה לא בהכרח יותר טוב ועובדה שלאנשים לא קרה אבססים וכאבים והכי חשוב יש תוצאות
וסתם לידע כללי יש ייצוא של חומרים מישראל לאירופה,גם סיירוקס הייתה סוג של חברה ישראלית שהייתה אחת החזקות באירופה לפני 6-7 שנים.

• פותח/ת השרשור
כמשתמש אובייקטיבי לחלוטין ללא שום סנטימנטים לאף ברנד, לא ממש מעניין אותי איפה ייצור החומר, כל עוד הוא עובד, מוכיח את עצמו ונותן תוצאות אין בעייה שיהיה גם מאירן.
לעניין אתר האינטרנט, כל חברה שמכבדת את עצמה פותחת דף אינטרנט לאו דווקא לביצוע קודי אימות אלא בכדי שמשתמשים יראו ויכירו תמוצרים של אותה חברה, יוכלו ליצור קשר איתם. האתר לא בכדי שתוכיח את עצמה.
לוורמוג'ה יש אתר ייפייפה מה זה אומר? כלום
וגם התמונות שם נלקחו מאתרי תרופות אחרות.
אני שומע כל הזמן על הברנד זנקו
לא יודע אפילו איך הויאל שלהם נראה.
לרגע לא מזלזל במותג ישראלי.
כל מה שקשור ברפואה ורוקחות, ישראל תופסת מקום דיי מכובד בעולם.
גם אם מדובר בתחום אנדרגראונד כזה.

כי זה מוצר ישראלי

זה ייצור ישראלי שבכמה רמות יותר טוב מכל חברה אחרת שהייתה כאן כולל החברה שאתה השתמשת שעשתה לך אבסס,אני מעדיף לסמוך על אנדרגראונד מקומי מאשר אנדרגראונד מחו״ל,כולם יודעים להלל את מה שמגיע מחו״ל כי זה תוצרת חוץ וזה בטוח טוב אז לא,זה לא בהכרח יותר טוב ועובדה שלאנשים לא קרה אבססים וכאבים והכי חשוב יש תוצאות
וסתם לידע כללי יש ייצוא של חומרים מישראל לאירופה,גם סיירוקס הייתה סוג של חברה ישראלית שהייתה אחת החזקות באירופה לפני 6-7 שנים.
כי זה מוצר ישראלי

כי זה מוצר ישראלי

אתה קצת לו עוקב אחי היה פה בחור עם אבצס מזבל שהוא החדיר לעצמו ורצה לשאוב זה לא היה יוצא לו כי אבצס נורא סמיך מהחברה שאני משתמש אין כאב מיוחד ועובר חלק אני יעדכן איך מתקדם הסייקל בהמשך בינתיים אני מרוצה וזה אנדר מחול כך שאולי הדעה שלך תשתנה

• פותח/ת השרשור
אגב זה קצת מוזר לקרוא למוצר אמריקן פרמה
שהוא מיוצר בישראל, אני הייתי בטוח שהמוצרים מיוצרים באמריקה
ואפילו באתר שלהם הם מצהירים שזה מיוצר באמריקה. אז מה הקטע?

American Pharma Labs

אגב זה קצת מוזר לקרוא למוצר אמריקן פרמה
שהוא מיוצר בישראל, אני הייתי בטוח שהמוצרים מיוצרים באמריקה
ואפילו באתר שלהם הם מצהירים שזה מיוצר באמריקה. אז מה הקטע?

American Pharma Labs
מה ציפית שיהיה כתוב תוצרת ישראל?
אתה קצת לו עוקב אחי היה פה בחור עם אבצס מזבל שהוא החדיר לעצמו ורצה לשאוב זה לא היה יוצא לו כי אבצס נורא סמיך מהחברה שאני משתמש אין כאב מיוחד ועובר חלק אני יעדכן איך מתקדם הסייקל בהמשך בינתיים אני מרוצה וזה אנדר מחול כך שאולי הדעה שלך תשתנה
צודק טעיתי זה לא היית אתה,ואני עדיין אגיד לך שמה שיש לך זה גם ייצור ישראלי:)
אם החומר שיש לך הוא טוב נרוויח עוד ברנד כחול לבן שגם נראה טוב חייב לציין

מה ציפית שיהיה כתוב תוצרת ישראל?

צודק טעיתי זה לא היית אתה,ואני עדיין אגיד לך שמה שיש לך זה גם ייצור ישראלי:)
אם החומר שיש לך הוא טוב נרוויח עוד ברנד כחול לבן שגם נראה טוב חייב לציין
אבי אתה גאווה ליצור הישראלי
פקח: אני מביא לך דוח כי חניתה באדום לבן
אבי: לא אדוני הפקח אתה טועה במקור זו מדרכה כחול לבן אני בטוח מה קרה לך הזה שמפקק את באלקן בארץ צבע את זה מה אתה רוצה שזה אהיה ברור שזה כחול לבן תאמין לי לחחחחח

אבי אתה גאווה ליצור הישראלי
פקח: אני מביא לך דוח כי חניתה באדום לבן
אבי: לא אדוני הפקח אתה טועה במקור זו מדרכה כחול לבן אני בטוח מה קרה לך הזה שמפקק את באלקן בארץ צבע את זה מה אתה רוצה שזה אהיה ברור שזה כחול לבן תאמין לי לחחחחח
העיקר שאתה בריא וחזרת לסייקל,נשמח לראות תוצאות גבר...חג שמח ואנבולי

חברים ישראל שולטת בכל התחום האנבולי . אבי הזכיר את סיירוקס של פעם . אבל היו עוד כמה חזקים בתחום שנעלמו עם הזמן ... כמו אקסיו לאב וסיינטרופ .ועוד כמה שהראש לא עובד כרגע ( הוא מעושן )חח ישראל על המפה חח

חברים ישראל שולטת בכל התחום האנבולי . אבי הזכיר את סיירוקס של פעם . אבל היו עוד כמה חזקים בתחום שנעלמו עם הזמן ... כמו אקסיו לאב וסיינטרופ .ועוד כמה שהראש לא עובד כרגע ( הוא מעושן )חח ישראל על המפה חח
אנחנו במפה איייי

• פותח/ת השרשור

זה בדיוק מה שאמרתי כמה הודעות קודמות
ישראל הוא שם מוביל גם ברפואה וגם ברוקחות בשאר העולם

מה זה של פעם?
הציעו לי עכשיו גם סיירוקס

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
חברים
הופעת פצעי בגרות, בעיקר בגב ובכתפיים.
יכולה להעיד על איכות חומר ירוד או שזה אופייני לטרן?

חברים
הופעת פצעי בגרות, בעיקר בגב ובכתפיים.
יכולה להעיד על איכות חומר ירוד או שזה אופייני לטרן?
זה אקנה
קורה להרבה וזה קרה גם לי
אגב זה יכול לקרות או בזמן הסייקל או אפילו לאחריו. לא תמיד בזמן קבוע

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית