ק
קפטן קקי
אורח
- 0
- 0
נק' מוניטין:
0
- 0
- 0
המיתוסים ב- "כוח יחסי"
תהנו.
תהנו.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אולי.. איפה אלכס..יכול להיות שהוא מדבר לטווח ארוך ולא לקצר , ולכן זה ימנע מהבן אדם לצבור יותר כח .
בכל מקרה לטווח הקצר זה לא נכון .
יש מצב כלשהו שעלייה מ90 קילו ל130 קילו סקוואט לא תשפר את הניתור? אם יש לך יותר כוח לנצל אותו באותה מאית שנייה, איך זה משנה כמה מאסת עלית?
נו בדיוק, והוא אומר שהניתור שלך ישתפר יותר אם תעלה במאסה ותוסיף 40 קילו לסקוואט מאשר אם רק תוסיף 40 קילו לסקוואטכי אתה צריך לקפוץ עם יותר משקל? Fucking duh?
אני מתייחס למה שהוא אומר פהלא, הוא אומר שזה לא יקרה שתעלה 40 קילו בסקוואט אם תנסה לשמור על אותה מאסה.
כי התנועה עצמה של הסקוואט לא זהה לתנועה של הריצה או הניתור אבל מפעילה חלק נכבד מהשרירים שעובדים שם, ככה שאם רק השתפרת בסקוואט ולא הוספת שריר באיזור הזה יש סיכוי שהתנועה שבה רצית להשתפר לא תשתפר, לעומת זאת אם תוסיף מסת שריר לאותו איזור אז התנועה הרצויה תשתפר מכיוון שהשרירים שמפעילים אותה גדלו.אני מתייחס למה שהוא אומר פה
זה אפשרי לעלות בכוח רק ע"י שיפור יכולת ספציפית או תזמון בתרגיל מסוים. ההתקדמות הזו יכולה שלא להיתרגם לתחומים אחרים. לכן, אם אתה מצליח להתקדם בסקוואט מ90ק"ג ל130ק"ג אבל לא עולה במסת השריר בזמן התהליך יתכן שלא תרוץ או תקפוץ טוב יותר. לעומת זאת, התקדמות בכוח ועלייה במסת השריר יחדיו בהחלט עשויה להיות מתורגמת לתחומים אחרים מכיוון שהשרירים הגדולים הללו גם מייצרים יותר כוח כשקופצים,רצים, או כל דבר אחר.
כי כשאתה מעלה תסקואוט בלי לעלות במשקל אתה פשוט מחזק את התנועה הספציפית הזאת (סקוואט) ולא מתחזק באופן כללי, ומהסיבה הזאת לא תקפוץ גבוה יותר.אני מתייחס למה שהוא אומר פה
זה אפשרי לעלות בכוח רק ע"י שיפור יכולת ספציפית או תזמון בתרגיל מסוים. ההתקדמות הזו יכולה שלא להיתרגם לתחומים אחרים. לכן, אם אתה מצליח להתקדם בסקוואט מ90ק"ג ל130ק"ג אבל לא עולה במסת השריר בזמן התהליך יתכן שלא תרוץ או תקפוץ טוב יותר. לעומת זאת, התקדמות בכוח ועלייה במסת השריר יחדיו בהחלט עשויה להיות מתורגמת לתחומים אחרים מכיוון שהשרירים הגדולים הללו גם מייצרים יותר כוח כשקופצים,רצים, או כל דבר אחר.
וזה עוד אחרי שהסברתי לך במסנג'ר. רציני, יש לך בעיית הבנה.אני מתייחס למה שהוא אומר פה