הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון שיא העולם של BIG Z ללחיצת מוט AXEL נשבר ע''י אדי הול - 216 ק''ג

מעבר לעובדה שנשבר שיא חשוב לציין שזויקאס לחץ את המשקל הזה בApollon Axle שמאז שונו המידות שלו לעומת הAxle הנוכחי(אורך מוט שונה, גובה).

אדי הול הוא הבנאדם הכי חזק(פיזית) היום, גם דדליפט גם פרס, אם היה נכנס לקרב 3 ברצועות הוא היה מביא טוטאל משוגע.

נ.ב
הוא בן 29

• פותח/ת השרשור
העיניין גם שנראה כאילו הוא היה יכול ללחוץ ככה אפילו 225-230, לא ייאמן, ואם היה מוסיף לג דרייב? 250 במוט סטנדרטי? זה הגיוני/אנושי בכלל?

מעבר לעובדה שנשבר שיא חשוב לציין שזויקאס לחץ את המשקל הזה בApollon Axle שמאז שונו המידות שלו לעומת הAxle הנוכחי(אורך מוט שונה, גובה).

אדי הול הוא הבנאדם הכי חזק(פיזית) היום, גם דדליפט גם פרס, אם היה נכנס לקרב 3 ברצועות הוא היה מביא טוטאל משוגע.

נ.ב
הוא בן 29

הייתי גם רוצה לראות את קיריל סריצ'ב נכנס לתחרות סטרונג מן

• פותח/ת השרשור
הייתי גם רוצה לראות את קיריל סריצ'ב נכנס לתחרות סטרונג מן

הייתי רוצה לראות את אדי ב PL, יותר נכון, את הבנצ' שלו.

אדי כרגע לוחץ 300 קילו +- וזה כשהוא עושה בנצ' פעם בשבוע כתרגיל עזר לפרס שלו, לא נתפס לאן הוא יוכל להגיע אם הוא ינטוש את כל האימונים היעודיים לסטרונגמן ויתמקד באימוני ליפטינג.

המקצים דיי מוגדרים מראש.
האביזרים זה בידורי לגמרי, הרבה יותר כיף לראות את הפטור מושך מטוס ג'מבו מאשר מזחלת עם 40 פלטות אדומות עליה.
או לראות את זידרונס דוחף משקולת (קרקס) מאשר סתם דמבל

המקצים דיי מוגדרים מראש.
מה ריצת היוק המפגרת הזאת עם 800 קילו על הגב ו880 רוטציות בעמוד השדרה?
ולאד אלחזוב סיפר לי על שני ספורטאים שפרקו אגן מהזבל הזה.

אני חושב שגם המקצים עצמם עשויים לצרכי בידור. בתכלס פאוורליפטינג זו דרך מעולה לבדוק מי האיש החזק בעולם.

בתור פאורליפטר מתחרה שמאוד מאוד אוהב את הספורט שלו.

אני מודה בלי להתבלבל - סטרונגמן זה ספורט ברמה הרבה יותר גבוהה, והאנשים שם חד וחלק יותר חזקים, גם בפאוורליפטינג.

זה פשוט המצאות מקצים למטרות בידור.
אז כן זה עובר את הגבול שבין ספורט לקרקס.
זה ספורט הרבה יותר מסוכן זה ברור, אבל הוא עדיין מאוד פונקציונלי במקצים שלו ובגדול נועד להראות כמה שהמתחרים הם על-אדם, לרוב זה יערב סחיבה, סוג של דחיקה/לחיצה, שפיפה או הרמה מהרצפה, רק בוריאציות שונות

לדעתי רוב המקצים הרבה יותר הגיוניים מהרבה מקצים בתחרויות קרוספיט לדוג', כל הפרופס זה לצורכי בידור נטו

נערך לאחרונה:
כל כך הרבה דברים בסרטון האלה פשוט מפחידים.. איך שהוא עושה דדליפט עם 220 כאילו זה ילד בן 4 העובדה שהוא מחזיק 220 קילו על הבטן שלו ואז הפרס הקליל הזה

ללא ספק הוא הבן אדם הכי חזק בעולם. אם יחליט להתחרות בPL הוא ישבור את שיא העולם בטוטאל של כל הזמנים.
הוא יכול לשפוף ברצועות בקלות מעל 410-420 - יש לו סרטונים בלי ברכיות או חגורה של סקוואט 345 לשמיניה בדיחה שנראה שהוא יכול להמשיך לעוד איזה 4-5 חזרות.
בנץ' הוא לחץ 265 לשישיה עם עצירה באימון שהוא צילם לא מזמן, כמראה מסוגל ללחוץ בתחרות 280-300
ודדליפט גם בלי רצועות אני בטוח שהוא יכול למשוך מספרים משוגעים כי לא חסר לו גריפ במיוחד.

ללא ספק הוא הבן אדם הכי חזק בעולם. אם יחליט להתחרות בPL הוא ישבור את שיא העולם בטוטאל של כל הזמנים.
הוא יכול לשפוף ברצועות בקלות מעל 410-420 - יש לו סרטונים בלי ברכיות או חגורה של סקוואט 345 לשמיניה בדיחה שנראה שהוא יכול להמשיך לעוד איזה 4-5 חזרות.
בנץ' הוא לחץ 265 לשישיה עם עצירה באימון שהוא צילם לא מזמן, כמראה מסוגל ללחוץ בתחרות 280-300
ודדליפט גם בלי רצועות אני בטוח שהוא יכול למשוך מספרים משוגעים כי לא חסר לו גריפ במיוחד.
לפי דעתי הוא יכול ללכת ראש בראש עם ריי ויליאמס. אם הוא היה רק מתמקד בליפטינג.
לדעתי עם רצועות הוא גם ככה מביא את המספרים של הטופ אפילו עכשיו
בכל מקרה מדובר לדעתי על טוטאל 1200+

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית