עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לאFace pulls יספיק לבד לכתף? הוא עובד על כל החלקים שלה?
אז איזה תרגילים כן עובדים על כל חלקי הכתף? אני רוצה להכניס פייספולס בשביל הזוגפי גב, אבל מעדיף תרגיל שיעבוד על כל הכתף.
אוסיף שמומלץ לאחוז בדאמבלים במיד פוזישן ולא בפרונציה (כף היד פונה לאוזן ולא קדימה).לחיצה עם משקולות יד תרגיל טוב בהרבה מההרחקות לצדדים שעשית עד כה
אתה מתכוון בתחילת התנועה אני מניחאוסיף שמומלץ לאחוז בדאמבלים במיד פוזישן ולא בפרונציה (כף היד פונה לאוזן ולא קדימה).
מבחינתי בתחילה וגם בסיום, מעבר לאחיזת פרונציה מסכן בצביטהאתה מתכוון בתחילת התנועה אני מניח
לא.... זה ממש לא מה שאמרתי. מה שמסכן זה הפתיחה לצדדים, לא משנה אם הוא בא עם פרונציה או לא (לא שזה ממש אפשרי בסופינציה).מבחינתי בתחילה וגם בסיום, מעבר לאחיזת פרונציה מסכן בצביטה
@stitch יתקן אותי אם אני טועה
מעט יותר מרוחב כתפיים הכוונה ?לא.... זה ממש לא מה שאמרתי. מה שמסכן זה הפתיחה לצדדים, לא משנה אם הוא בא עם פרונציה או לא (לא שזה ממש אפשרי בסופינציה).
אם תחזיק מול הגוף במרחק קבוע, כמו במוט, לא תהיה צביטה בשום מנח.
כן, משהו כזה. כמו במוט, בקיצור. ועוד יותר בקיצור - תעשה לחיצה במוט ולא בדאמבלים.מעט יותר מרוחב כתפיים הכוונה ?
אני עושה במוט , באימון השני בשבוע עושה 2 סטים עם משקל בינוני עם דאמבלים , ברור שזה לא התרגיל העיקרי אבל גם בתרגילים משניים צריך להיות זהירים במיוחד שמדובר בכתפיים ...כן, משהו כזה. כמו במוט, בקיצור. ועוד יותר בקיצור - תעשה לחיצה במוט ולא בדאמבלים.
זה לא מדויק, העיניין הוא האחיזה, אלא המנח של הכתף, המרפקים צריכים להתחיל צמוד לגוף בתחילת התנועה ואז להפתח לצדדים (זה קורה באופן טבעי כשמבצעים זאת עם מוט) העיניין במשקולות יד שכשאתה רוצה שהמרפקים יתחילו צמוד לגוף אז לא נוח לאחוז בפרונציה, אז זה בסדר לסובב את האמה שתתחיל במיד פוזישן.. אבל המרפקים אכן יכולים לצאת לצדדים במהלך התנועה ולא יהיה שום סיכון ל"צביטה".מבחינתי בתחילה וגם בסיום, מעבר לאחיזת פרונציה מסכן בצביטה