הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תרגיל לכתפיים ללא מוט

• פותח/ת השרשור itay87
  • פורסם בתאריך

itay87

משתמש פעיל
479
70
נק' מוניטין:
134
479
70
היי, אני בfbw, אבל למען האמת די נמאס לי מהרחקת ידיים לצדדים. תכלס אין סיבה טובה, פשוט אני שונא את התרגיל הזה ממש, ותקופה שלא גיוונתי. הבעיה היא שבחדר כושר הצבאי אין לי גישה למוט, אז זה מגביל מאוד.
אשמח להמלצות לתרגיל שיתאים 😃

אתה מתכוון בתחילת התנועה אני מניח
מבחינתי בתחילה וגם בסיום, מעבר לאחיזת פרונציה מסכן בצביטה
@stitch יתקן אותי אם אני טועה
הרי מבחינת העומס על השריר או הגירוי אין הבדל בין המנחים

@stitch יתקן אותי אם אני טועה
לא.... זה ממש לא מה שאמרתי. מה שמסכן זה הפתיחה לצדדים, לא משנה אם הוא בא עם פרונציה או לא (לא שזה ממש אפשרי בסופינציה).
אם תחזיק מול הגוף במרחק קבוע, כמו במוט, לא תהיה צביטה בשום מנח.

לא.... זה ממש לא מה שאמרתי. מה שמסכן זה הפתיחה לצדדים, לא משנה אם הוא בא עם פרונציה או לא (לא שזה ממש אפשרי בסופינציה).
אם תחזיק מול הגוף במרחק קבוע, כמו במוט, לא תהיה צביטה בשום מנח.
מעט יותר מרוחב כתפיים הכוונה ?

כן, משהו כזה. כמו במוט, בקיצור. ועוד יותר בקיצור - תעשה לחיצה במוט ולא בדאמבלים.
אני עושה במוט , באימון השני בשבוע עושה 2 סטים עם משקל בינוני עם דאמבלים , ברור שזה לא התרגיל העיקרי אבל גם בתרגילים משניים צריך להיות זהירים במיוחד שמדובר בכתפיים ...

זה לא מדויק, העיניין הוא האחיזה, אלא המנח של הכתף, המרפקים צריכים להתחיל צמוד לגוף בתחילת התנועה ואז להפתח לצדדים (זה קורה באופן טבעי כשמבצעים זאת עם מוט) העיניין במשקולות יד שכשאתה רוצה שהמרפקים יתחילו צמוד לגוף אז לא נוח לאחוז בפרונציה, אז זה בסדר לסובב את האמה שתתחיל במיד פוזישן.. אבל המרפקים אכן יכולים לצאת לצדדים במהלך התנועה ולא יהיה שום סיכון ל"צביטה".

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית