הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תכנון 5-3-1

Fsociety

משתמש פעיל
886
102
נק' מוניטין:
194
886
102
שלום,
אני צריך עזרה בתכנון של תוכנית לפי המתכונת של 531.
קראתי חלק מהספר beyond 531 ונהיה לי סלט בראש מכל האפשרויות השונות( BBB,FSL,joker sets וכו)
לאחר הסבב הראשון של התוכנית אני מתכנן להכנס לחיטוב או לפחות להיות על מאזן ניטרלי ככה שאני צריך לתכנן בצורה כזאת שתתאים גם לחיטוב.
בנוסף, אני לא עושה סקוואט בעקבות פציעה( עד עכשיו החלפתי את הסקוואט בלג פרס).
אשמח אם תוכלו לעזור לי,
תודה מראש
@Yefim Rubin @.eliko b.e @stitch

• פותח/ת השרשור
אני מתחיל שבוע הבא את התוכנית,
האם כדאי לי באימון האחרון השבוע לבדוק מה המשקלי מקסימום שלי כדי שהTM יהיה מדויק?
אף פעם לא השתתפתי בתחרות ואף פעם לא יצא לי לעבוד על סינגלים.

איפה הוא כתב בספר על מתח? יעזור לי מאוד 😁
תקרא את הספר ותמצא 😃
הספר לא כזה ארוך

האם כדאי לי באימון האחרון השבוע לבדוק מה המשקלי מקסימום שלי כדי שהTM יהיה מדויק?
לא
ה TM שלך עולה כל חודש בהתאם למה שקבעת.
לרוב זה 5 בסקוואט ודד ו 2.5 בפרס ובנצ'.

בשביל לדעת בהערכה כללית גסה כמה ה RM שלך, תשתמש בנוסחא weight X reps X 0.0333) + weight)

• פותח/ת השרשור
רק עכשיו קלטתי שכחלק מהBBB אני אמור לעשות פעם בשבוע 5X10 דדליפט וזה בנוסף לאימון דדליפט הרגיל שמתבצע ביום אחר.
זה לא נפח מוגזם לדדליפט?
אני מדבר כרגע על סבב הראשון של התוכנית שאותו אני מתכוון לעשות עדיין במסה ולא בחיטוב.

רק עכשיו קלטתי שכחלק מהBBB אני אמור לעשות פעם בשבוע 5X10 דדליפט וזה בנוסף לאימון דדליפט הרגיל שמתבצע ביום אחר.
זה לא נפח מוגזם לדדליפט?
אני מדבר כרגע על סבב הראשון של התוכנית שאותו אני מתכוון לעשות עדיין במסה ולא בחיטוב.
זה לא מוגזם במשקל הזה. 50 אחוז מה TM
ולא בחיטוב כמובן

זה לא נפח מוגזם לדדליפט?
כמובן שזה בנוסף רק לחלק הבסיסי של התוכנית, החלק של ה-531, ולא בתוספת לעוד דברים חוץ מהג'וקרים

לא הבנתי, אתה אומר שאם אני עושה BBB אז אני לא יכול לעשות גם FSL?
אתה יכול, פשוט בחלק מהדברים זה מיותר, זה גם תלוי איך אתה עושה.
אם אתה עושה AMRAP אז אתה יכול גם לעשות BBB, אבל אם אתה עושה 5*5 FSL אני לא רואה סיבה גם לעשות BBB

• פותח/ת השרשור
אתה יכול, פשוט בחלק מהדברים זה מיותר, זה גם תלוי איך אתה עושה.
אם אתה עושה AMRAP אז אתה יכול גם לעשות BBB, אבל אם אתה עושה 5*5 FSL אני לא רואה סיבה גם לעשות BBB
הכוונה שלי היא לעשות סט אחד של AMRAP ולשלב ג'וקרים מידי פעם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית