הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ להוריד במשקל ולשמור כוח

• פותח/ת השרשור Asquats
  • פורסם בתאריך

Asquats

משתמש מתחיל
19
7
נק' מוניטין:
111
19
7
האם זה אפשרי להוריד במשקל ואחוזי שומן תוך כדי שמירה על הכוח שצברתי. אם כן ומישהו מכיר תוכנת כלשהי אשמח עם תשלחו לינק

זה תלוי בכמה מהר אתה יורד, כמה זמן אתה מתכנן את החיטוב ומה משקל המטרה שלך.
בשורה תחתונה? כמעט ואין סיכוי לעלות בכוח לאחר חודש (תלוי במתאמן) מתחילת החיטוב והסיכוי לשמר אותו פוחת ככל שעובר הזמן.
אבל איך אומרים? ירידה לצורך עלייה 😃

ואיך האימונים שלי צריכים להיראות בשביל שאני אוכל לעשות את זה
זה לא תלוי באימונים אלא בתזונה. האימונים בדרך כלל ישארו אותו הדבר עד שתתקע כי תהיה חלש ואז תצטרך לעשות דילואדים וכדומה עד סוף החיטוב.

• פותח/ת השרשור
זה תלוי בכמה מהר אתה יורד, כמה זמן אתה מתכנן את החיטוב ומה משקל המטרה שלך.
בשורה תחתונה? כמעט ואין סיכוי לעלות בכוח לאחר חודש (תלוי במתאמן) מתחילת החיטוב והסיכוי לשמר אותו פוחת ככל שעובר הזמן.
אבל איך אומרים? ירידה לצורך עלייה 😃
זה לא תלוי באימונים אלא בתזונה. האימונים בדרך כלל ישארו אותו הדבר עד שתתקע כי תהיה חלש ואז תצטרך לעשות דילואדים וכדומה עד סוף החיטוב.
לא כדאי אבל להכניס טיפה יותר נפח?

לא כדאי אבל להכניס טיפה יותר נפח?
להכניס יותר נפח ממה שאתה רגיל בחיטוב זה מתכון בטוח לסיים עם אימון יתר במקרה הרע או למצות את התכנית תוך כמה שבועות במקרה הטוב.
יש כאלה שעושים את זה אבל זה לא נכון לפי דעתי.
תחשוב בצורה אחרת, למה כדי לבנות שריר אתה צריך X נפח ועכשיו כדי לשמר אותו אתה צריך X+Y? אם תמשיך בX אתה תשמור על אותו נפח בנייה והכוח ישמר לאורך זמן.

• פותח/ת השרשור
להכניס יותר נפח ממה שאתה רגיל בחיטוב זה מתכון בטוח לסיים עם אימון יתר במקרה הרע או למצות את התכנית תוך כמה שבועות במקרה הטוב.
יש כאלה שעושים את זה אבל זה לא נכון לפי דעתי.
תחשוב בצורה אחרת, למה כדי לבנות שריר אתה צריך X נפח ועכשיו כדי לשמר אותו אתה צריך X+Y? אם תמשיך בX אתה תשמור על אותו נפח בנייה והכוח ישמר לאורך זמן.
תודה אליחי

אני ביצעתי את הליניארית בחיטוב עם גרעון די גדול שארך 3 וחצי חודשים.
למרות שחשבתי שנחלשתי מאוד, מהרגע שחזרתי לניטרלי בסוף גיליתי שדי שימרתי את הכוח. קילוגרמים בודדים שירדו מהמשקלי מקסימום (לעומת 10-11 ק"ג משקל גוף שירדו).

בחיטוב האחרון שלי ממש דאגתי לשמור עליו מתון מאד וזה מאד השתלם לי. ירדתי בערך 1.5-2 קילו לחודש ולא יותר מזה, ובאמצע החיטוב גם יצאתי לניטרלי של איזה שבועיים-3 כדי להחזיר טיפה כח שאבד. יצא שירדתי 8 קילו, איזה 10% שומן ושמרתי על רוב הכח שלי. החלק החשוב לדעתי הוא להבין שעדיף להאריך את החיטוב מאשר לאבד שריר וכח. לי זה יצא מאד יעיל. בנוסף לא ירדתי לא"ש נמוך מדי, אלא עד איזה 11~~~ א"ש פשוט כי עד לשם הצלחתי לשמור על קלוריות ופחמימה גבוהים יחסית (סיימתי על 2600 קלוריות ואיזה 180 פחמימה נראה לי). לרדת מעבר לזה היה דורש ממני לרדת יותר מדי לדל פחמימה ושם מאבדים כח ושריר.
אני אישית חושב שזאת הדרך האידיאלית לחטב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית