עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה לא תלוי באימונים אלא בתזונה. האימונים בדרך כלל ישארו אותו הדבר עד שתתקע כי תהיה חלש ואז תצטרך לעשות דילואדים וכדומה עד סוף החיטוב.ואיך האימונים שלי צריכים להיראות בשביל שאני אוכל לעשות את זה
זה תלוי בכמה מהר אתה יורד, כמה זמן אתה מתכנן את החיטוב ומה משקל המטרה שלך.
בשורה תחתונה? כמעט ואין סיכוי לעלות בכוח לאחר חודש (תלוי במתאמן) מתחילת החיטוב והסיכוי לשמר אותו פוחת ככל שעובר הזמן.
אבל איך אומרים? ירידה לצורך עלייה 😃
לא כדאי אבל להכניס טיפה יותר נפח?זה לא תלוי באימונים אלא בתזונה. האימונים בדרך כלל ישארו אותו הדבר עד שתתקע כי תהיה חלש ואז תצטרך לעשות דילואדים וכדומה עד סוף החיטוב.
להכניס יותר נפח ממה שאתה רגיל בחיטוב זה מתכון בטוח לסיים עם אימון יתר במקרה הרע או למצות את התכנית תוך כמה שבועות במקרה הטוב.לא כדאי אבל להכניס טיפה יותר נפח?
תודה אליחילהכניס יותר נפח ממה שאתה רגיל בחיטוב זה מתכון בטוח לסיים עם אימון יתר במקרה הרע או למצות את התכנית תוך כמה שבועות במקרה הטוב.
יש כאלה שעושים את זה אבל זה לא נכון לפי דעתי.
תחשוב בצורה אחרת, למה כדי לבנות שריר אתה צריך X נפח ועכשיו כדי לשמר אותו אתה צריך X+Y? אם תמשיך בX אתה תשמור על אותו נפח בנייה והכוח ישמר לאורך זמן.
מלחיץ שאתה יודע את השם שלי ויש לך רק 4 הודעות...😲תודה אליחי
אני מכיר אותך אחי זה אסףמלחיץ שאתה יודע את השם שלי ויש לך רק 4 הודעות...😲
זה לא קל, אבל זה אפשרי.האם זה אפשרי להוריד במשקל ואחוזי שומן תוך כדי שמירה על הכוח שצברתי. אם כן ומישהו מכיר תוכנת כלשהי אשמח עם תשלחו לינק