הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הורדת אחוזי שומן(מ-12 ומטה)

yotam555

משתמש מתחיל
40
1
נק' מוניטין:
1
40
1
אני על 12 אחוז שומן כרגע
אוכל בריא מאוד, שזה אומר ביצים,גבינות 5%,קוואקר,פירות,ירקות,חזה עוף, תמיד פחמימות מחיטה מלאה בלבד, קוסקוס מלא,פסטה מלאה,קינואה,כוסמת, קטניות(שעועית/אפונה/חומוסים/עדשים)
בקיצור אורח חיים בריא מאוד, מתאמן 3 פעמים בשבוע סטריט וורקאוט כרגע... מתח-סקוואטים-מקבילים-שכיבות סמיכה..

הגוף שלי ממש סבבה וחטוב, אני 1.76 גובה , שוקל 68 ( אפשר להגיד שחיף/רזה) - רואים בקטנה קוביות..

אבל הייתי רוצה שהגוף שלי יהיה יותר חטוב, מצד שני אני שוקל כבר ממש קצת וזה יהיה בעייתי עוד לרדת במשקל לפי דעתי ?!

האם להמשיך לאכול בריא, בלי משקאות מתוקים, בלי צ'יטים ובלי כלום, ולהוריד קצת כמויות באוכל שארד במשקל שהאחוז שומן ירד?

תודה!

אוכל בריא מאוד, שזה אומר ביצים,גבינות 5%,קוואקר,פירות,ירקות,חזה עוף, תמיד פחמימות מחיטה מלאה בלבד, קוסקוס מלא,פסטה מלאה,קינואה,כוסמת, קטניות(שעועית/אפונה/חומוסים/עדשים)
מה מגדיר את האוכל הזה בריא?
ומה זה בריא לדעתך?

אבל הייתי רוצה שהגוף שלי יהיה יותר חטוב, מצד שני אני שוקל כבר ממש קצת וזה יהיה בעייתי עוד לרדת במשקל לפי דעתי ?!
כדי שתראה יותר חטוב אתה צריך קודם להעלות במסת שריר כי על המשקל שלך אין לך מספיק בכלל

• פותח/ת השרשור
מה מגדיר את האוכל הזה בריא?
ומה זה בריא לדעתך?

אוכל בריא בעיניי זה אוכל עשיר בסיבים תזונתיים, שומנים בריאים בתפריט כמו אגוזי מלך ושקדים, קטניות מאוד חשובות בתפריט..
לא שותה מיצים מתוקים ולא מתפתה לאכול סוכרים זמינים ואוכל תעשייתי ומעובד..
חזה עוף ביצים וגבינות דלות שומן לחלבון, ופחמימות מלאות בסיבים תזונתיים..

כדי שתראה יותר חטוב אתה צריך קודם להעלות במסת שריר כי על המשקל שלך אין לך מספיק בכלל

כן יכול להיות שיש בזה משהו, אין לי מספיק מסת שריר, השאלה אם אני ארד במשקל ואמשיך באימוני SW זה יראה יותר טוב או שאני יהיה רזה מגעיל?

כן יכול להיות שיש בזה משהו, אין לי מספיק מסת שריר, השאלה אם אני ארד במשקל ואמשיך באימוני SW זה יראה יותר טוב או שאני יהיה רזה מגעיל?
כנראה שהמראה שתגיע אליו לא יספק אותך ואתה עלול לסבול המון בתהליך - גם כי עם sw יהיה קשה לשמור על השריר הקיים וגם כי על המשקל שלך בגובה הזה כבר עכשיו אין לך מספיק.

חוזר להמלצה שלי, תתחיל מסה ארוכה ואיטית (לא לשכוח שבועיים נייטרלי לפחות) ואחריה תחזור לחיטוב כשתהיה מוכן לזה

• פותח/ת השרשור
כנראה שהמראה שתגיע אליו לא יספק אותך ואתה עלול לסבול המון בתהליך - גם כי עם sw יהיה קשה לשמור על השריר הקיים וגם כי על המשקל שלך בגובה הזה כבר עכשיו אין לך מספיק.

חוזר להמלצה שלי, תתחיל מסה ארוכה ואיטית (לא לשכוח שבועיים נייטרלי לפחות) ואחריה תחזור לחיטוב כשתהיה מוכן לזה

אחלה
תודה רבה לך!

Back
למעלה תחתית