הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כיצד לדעת אם אכלתי מספיק לפני האימון? *אשכול חדש בלי ספאם*

Enforcer

משתמש פעיל
673
1
נק' מוניטין:
163
673
1
אותו הנושא, ואותה השאלה.
האם בשביל להתקדם לא ניתן לדבוק בתפריט שמורכב מדברים פחות שומניים ? (חזה עוף, אורז, יוגורט, ברנפלקס, פסטה) ?

אשמח לשמו עכמה שיותר תשובות ענייניות ולא לפתח שוב ויכוח מיותר בין חברי הפורום.

למה 500-600 נשמע לא מציאותי ? יש לי שעון דופק לא רע בכלל שמדד את זה.
שעון דופק הוא לא מדד מדויק אלא רק הערכה, במשוואה של ההוצאה הקלורית יש עוד המון משתנים חוץ מדופק, גיל ומשקל. ו500-600 לא נשמע היגיוני כי עד כמה שזכור לי סט עבודה ממוצע שורף משהו כמו 10-15 קלוריות אם התוכנית שלך היגיונית אז לא אמורים להיות יותר מ20 סטים ואם מחשבים לא יוצא יותר מ300 אולי 400 יחד עם החימום.

למה 500-600 נשמע לא מציאותי ? יש לי שעון דופק לא רע בכלל שמדד את זה.
שעון דופק זה המדד הכי מטומטם שקיים לשריפת קלוריות (מה שהוא מציג).
הוא מראה לי שבשעת אימון שרפתי 1200 קלוריות (אימון אירובי, על דופק 150 לערך, NEVER)
[POLAR F6]

• פותח/ת השרשור
שעון דופק זה המדד הכי מטומטם שקיים לשריפת קלוריות (מה שהוא מציג).
הוא מראה לי שבשעת אימון שרפתי 1200 קלוריות (אימון אירובי, על דופק 150 לערך, NEVER)
[POLAR F6]

טוב, אני נאלץ להודות שגם לי יש F6.
ובחימום לפני האימון הוא רושם שעשיתי 100 קלוריות (10-15 דקות הליכה-ריצה)
ובאימון האנאירובי הוא רושם 400-500
חשבתי שהמכשיר הזה אמור להיות ממש מכוון.

אז נשאלת השאלה, למה אתה משתמש בשעון הזה ולא מבד דופק החובבני שיש על ההליכון \ סטפר, אם ממילא שניהם לא נותנים תוצאה מדויקת?

לראות אם אני לא מקבל התקף לב בעת מאמץ אירובי ואם יש לי דופק בכלל (אפדרין).
מה גם שיש בשעון לוג, כמה עשית מתי עשית איך עשית למה עשית, זה עוזר לי המון ככה אני יודע מה עשיתי כמה ימים קודם ומתכנן את האימונים הבאים.
כמו כן אני לוקח לדוגמה אינדקציה של 650 קלוריות שנשרפו ב 40 דקות מאמץ על האליפטי הם לערך 400-450 "אמיתיים" (וגם זה בספק), אני כל פעם מנסה להיות בטווח של אותם ה 650-700 קלוריות ולדעת שלא ירדתי בעצימות האימון (כי לפעמים באות מלא כוסיות ואני מתחיל לעשות יותר לאט ויש כל מיני ליצנים ממש מצחיקים שעושים סקוואט או יד קידמית אז אתה מאיט קצת אם זה אופניים או אליפטי, זה לוקח צומת לב ומשפיע בסופו של דבר על עוצמת האימון, ככה יש לי אידקציה תמידית מה קורה עם עצימות האימון שלי (לעלות או להוריד) )

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית