כבד

גם אצלי התפקודי כבד גבוהים יחסית, בדיוק הדברים שרשמת...
ה GPT/GOT אחד מהם כתוב לי בדף שצריך להיות בערך 30-40, אצלי יצא איזה 64
גם ה- ALK גבוהה.. לא יודע לא לקחתי את זה יותר מדי ברצינות יכול להיות שצריך...

MOO! פעמיים? לי ולאחי?

אני לא יודע, זה יכול להיות מקרה, עוד פעם אמרתי לך שיש מצב שזה מהאנימאל אבל גם מאימונים עצימים

2 אנשים זה לא מדגם מייצג לכלל האוכלוסיה, אי אפשר לערוך ככה מדגם סטטיסטי ולהסיק מסקנות
http://he.wikipedia.org/wiki/מדגם
מסביר קצת על מדגמים

עם זה אני לא יכול להתווקח. מידגם זה לא. אבל טייק איט או ליב איט. לי יש ניסיון כזה. מה שלאחרים אין. הבאתי אותד לפה. שווה משהו?

עם זה אני לא יכול להתווקח. מידגם זה לא. אבל טייק איט או ליב איט. לי יש ניסיון כזה. מה שלאחרים אין. הבאתי אותד לפה. שווה משהו?

אחלה,
יש מצב שזה נובע מזה
אבל אם מישהו יביא מחקר שמראה שאנימאל מעלה תפקודי כבד זה יהיה יותר חזק

לי גם אין מחקר כזה, ואין לי נסיון עם אנימאל
יכול מאוד להיות שאתה צודק, וכנראה שכן (גם אני חושב שזה יכול להיות מתוסף או אימונים עצימים בסמוך לבדיקות)

מי שניסה לתפוס אותך במילה תפס כיוון שהצגת את זה כעובדה ולא כהשערה

אתה לא יכול לקבוע שאנימל פאק גורם לתוצאות כאלה או אחרות רק על סמך הניסיון שלך ושל אחיך. זה שקול לזה שאומר שדגם הרכב שלי הוא הכי אמין בעולם כי הוא לא התקלקל לי מעולם, אבל אני אטעה כי זה רק מקרה פרטי שלא ניתן להשליך ממנו על שאר הרכבים מאותו הדגם.

מכאן, ועד לקביעה "זאת עובדה" יש מרחק של שנות אור.

יגידו מה יגידו חסידי המחקרים פה, תזונה זה תחום שעוד לא השלימו את הפאזל המדעי לגביו.
אין כמו ניסוי וטעייה עצמי.

תנסה את שיטת האלימינציה, תחסיר משתנה מאורח החיים (תזונה ואימונים) ותבצע בדיקת דם שבוע-שבועיים אחרי לראות.

הייתי ממליץ לך לשים דגש: מוצרי חלב (דגש על קזאין), אלכוהול + פרוקטוז (ביחד כי הם מתפרקים בצורה דומה בכבד ויוצרים עומס בכמות גדולה), מולטי-ויטמין ותוספים דומים.

אני יכול לומר לך שלרב חברי הפורום יש "תפקודי כבד גבוהים" בגלל כמות החלבון בתפריט (יש הטוענים שיש קשר גם לאימונים עצימים, ?) אז אל תשכח שכדי לקבל בדיקת דם מהימנה כדאי להיות "נקי" כמה ימים לפני.

* קדחתם שם למעלה... מחקר שאנימל מעלה תפקודי כבד לא יהיה כי לאף אחד אין אינטרס להוציא מחקר כזה.
אני מניח ששני הצדדים יסכימו בהשערה שאם קיים קשר הוא נובע מאחד\כמה מהמרכיבים שמכיל ה"אנימל פאק", ולכן אם אחד מהקודחים הנ"ל מעוניין לחתום את הנושא הוא מוזמן לנבור במחקרים ולשתף אותנו.

נערך לאחרונה:
יגידו מה יגידו חסידי המחקרים פה, תזונה זה תחום שעוד לא השלימו את הפאזל המדעי לגביו.
אין כמו ניסוי וטעייה עצמי.

תנסה את שיטת האלימינציה, תחסיר משתנה מאורח החיים (תזונה ואימונים) ותבצע בדיקת דם שבוע-שבועיים אחרי לראות.

הייתי ממליץ לך לשים דגש: מוצרי חלב (דגש על קזאין), אלכוהול + פרוקטוז (ביחד כי הם מתפרקים בצורה דומה בכבד ויוצרים עומס בכמות גדולה), מולטי-ויטמין ותוספים דומים.

אני יכול לומר לך שלרב חברי הפורום יש "תפקודי כבד גבוהים" בגלל כמות החלבון בתפריט (יש הטוענים שיש קשר גם לאימונים עצימים, ?) אז אל תשכח שכדי לקבל בדיקת דם מהימנה כדאי להיות "נקי" כמה ימים לפני.

* קדחתם שם למעלה... מחקר שאנימל מעלה תפקודי כבד לא יהיה כי לאף אחד אין אינטרס להוציא מחקר כזה.
אני מניח ששני הצדדים יסכימו בהשערה שאם קיים קשר הוא נובע מאחד\כמה מהמרכיבים שמכיל ה"אנימל פאק", ולכן אם אחד מהקודחים הנ"ל מעוניין לחתום את הנושא הוא מוזמן לנבור במחקרים ולשתף אותנו.

אתה עכבר מעבדה ?
לך תקרא על אמנת הלסינקי קצת , וניסוי בבני אדם .
יש קשר ישיר בין תפקוד כבד גבוה והרס של השריר .
אני לא מבין איך אתה ישר מסיק מסקנות בלי שום ביסוס ...

מאיפה הבאת את זה? יש כמה פרמטרים שיהיו גבוהים אם התאמנת לפני, ובמיוחד אם אתה תפוס. אבל מאיפה המסקנה ההזויה הזאת? ועוד לקשר את זה לחלבון??

אתה טוען שלא יצא אף פעם מחקר על מולטיויטמין, כי לחברות המולטי אין אינטרס כזה? אני לא רואה את הקשר. אני גם לא מבין את המשפט השני שלך, אבל חיפשתי ולא מצאתי שום קשר בין מולטיויטמין לבין תפקודי כבד.

זה ששני אנשים מצאו "קשר" כזה וקראו לזה עובדה לא הופך את זה למעניין במיוחד.

1) אני לא רואה איפה אתה סותר אותי בצורה כלשהי? להפך, אתה מחזק את הטענה שהשארתי בסימן שאלה בקשר לאימונים ותפקודי כבד. 2) אני לא ביקשתי להיות ד"ר מנגלה ולעשות עליו ניסויים. אבל בחיים כמו בחיים צוברים נסיון וכך לומדים לעשות החלטות נבונות יותר.

רגע, יכול להיות שזה בגלל עודף ויטמינים מסיסים בשמן שיצתברו בכבד?

יש מחקר כזה בוינגייט,אני מנסה לאתר אותו. יש איזה חומצה שבעובר דוז גורמת לעליה משמעותיתצ לתפקודי כבד
הלוצינוגן-כבוד!

נערך לאחרונה:
מאמר על תפקודי כבד
למרות שהוא לא מציין אימוני כוח עצימים
הוא מציין שסינטזת חלבון ותהליכי גידולה בשלד (מתבגרים), סטרואידים אנבולים ועוד מחלות משפיעות על תפקודי כבד
ועל הרופא לחפש מה מהגורמים (ויש רבים) גורם לעליית תפקודי הכבד
(במילים אחרות לשלול כל מני מחלות)
http://www.tevalife.com/article.asp?id=3285

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית