הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סקר להקמת פורום חדש

איזה מהפורומים הבאים הייתם מעדיפים שייפתח?

• סה"כ מצביעים
    164
  • הסקר נסגר .

White Walker

משתמש על
23,991
15,517
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
34,643
23,991
15,517
למקרה ששמתם לב (או שלא), פורום קרוספיט גסס והועבר לארכיון למי שמעוניין להמשיך לגלוש בו ולחפש תכנים.
בעקבות הסגירה של פורום קרוספיט, החלטנו לפתוח פורום חדש בהתאם למה שהרוב יקבע.

*הבהרה לגביי אירובי וכושר קרבי - הרעיון הוא לתת במה לפעילויות כמו ריצה,שחייה,אופניים וכו' ביחד עם נושא הכושר הקרבי.

אתה מוזמן לא להצביע לאף אחד מהאפשרויות.

ואני מוזמן להביע את דעתי גם ולהגיב שאם אתם מציעים הצעות לפתיחת פורומים נוספים אז שההצעות יהיו פרקטיות לפורומים שימושיים ולא פורום ל2 משתמשים וחצי שישתמשו בו

ואני מוזמן להביע את דעתי גם ולהגיב שאם אתם מציעים הצעות לפתיחת פורומים נוספים אז שההצעות יהיו פרקטיות לפורומים שימושיים ולא פורום ל2 משתמשים וחצי שישתמשו בו
למה אייל? אירובי זה אחלה רעיון.

• פותח/ת השרשור
לא יודע מאיפה כל ההייטינג, אבל יש לא מעט ביקוש לנושא האירובי.
בכל אופן, מי שיחליט אם יש או אין צורך הם משתמשי הפורום ואם "2 משתמשים וחצי" יבחרו סביר להניח שלא נפתח את הפורום.

זה שנסגר פורום לא אומר שצריך להוסיף עוד אחד, גם שלושת הרעיונות די מיותרים אם להגיד את האמת

כן, כי מגמת המדיניות אפס שפקדה את הפורום בחודשים האחרונים ממש תורמת ללבלוב שלו.

כל הכבוד על היוזמה לנסות להכניס משהו חדש מורן.

למה אייל? אירובי זה אחלה רעיון.

אירובי עוד הסביר מבין השלושה אבל זה נכנס תחת הקטגורייה של אימונים, פורום שלם שיוקדש רק לזה אני לא חושב שתהיה בו פעילות רבה
אבל זו רק דעתי יכול להיות שאני טועה, אם יהיה לי הצעות אולי לפורום אחרים שלדעתי יהיו עדיפים אני אציע בנתיים לא עולה לי כלום

הייתי רוצה אירובי אבל רוב השאלות שנפתחות בנושא די שטחיות והדיונים בהתאם.

אירובי עוד הסביר מבין השלושה אבל זה נכנס תחת הקטגורייה של אימונים, פורום שלם שיוקדש רק לזה אני לא חושב שתהיה בו פעילות רבה
אבל זו רק דעתי יכול להיות שאני טועה, אם יהיה לי הצעות אולי לפורום אחרים שלדעתי יהיו עדיפים אני אציע בנתיים לא עולה לי כלום
אם זה מה שאתה חושב , אתה צריך לצאת מבועת חדר כושר שאתה נמצא בה. אם אתה לא נמצא בה, אני לא מבין מאיפה התגובה הזאת מגיעה.

הייתי רוצה אירובי אבל רוב השאלות שנפתחות בנושא די שטחיות והדיונים בהתאם.
המטרה תהיה להרחיב את הקהילה. לא כל מי שנכנס לLBS חייב להרים 200+ סקוואט. תחום האירובי זה תחום מאוד רחב ויש דיונים מאוד מעמיקים בו.

א. יש אנשים בפורום שמבינים בכל התחומים האלו?
ב. המטרה צריכה להיות איך להוסיף אנשים לפורום, לא איך לפזר את הכמות האנשים המזערית שקיימת כרגע כבר לעוד תתי פורומים.
לדעתי הוספת עוד תת פורום זה לא מה שיגדיל את כמות האנשים בפורום, יתרה מזאת, צריך להגדיל את כמות האנשים בכל התתי פורומים, לא רק באחד. (וגם זה בהנחה מאוד גדולה שהוא בכלל יצליח)

אם זה מה שאתה חושב , אתה צריך לצאת מבועת חדר כושר שאתה נמצא בה. אם אתה לא נמצא בה, אני לא מבין מאיפה התגובה הזאת מגיעה.

אני לא חי בשום בועה אבל במרחב של הפורום עם הכמות משתמשים שפעילים בו, האחוז שעושה אירובי מאוד זניח
וליצור פורום אירובי לא ימשוך אנשים להירשם ולהגיב כך שזה לא יעיל למשתמשים הקיימים וגם לא לחדשים שיבואו

אני לא חי בשום בועה אבל במרחב של הפורום עם הכמות משתמשים שפעילים בו, האחוז שעושה אירובי מאוד זניח
וליצור פורום אירובי לא ימשוך אנשים להירשם ולהגיב כך שזה לא יעיל למשתמשים הקיימים וגם לא לחדשים שיבואו
כל ספורטאי/בילדר/אנשים בחיטוב/אנשים שהם לא ליפטרים ? אתה מבין שהרוב כאן הוא לא הליפטר הממוצע שאולי יש לו 200 סקוואט אבל הוא מתנשם מלעלות במעלית
אישית הייתי שמח אם הייתי יכול לשאול איך עדיף לי לעשות כושר

כל ספורטאי/בילדר/אנשים בחיטוב/אנשים שהם לא ליפטרים ? אתה מבין שהרוב כאן הוא לא הליפטר הממוצע שאולי יש לו 200 סקוואט אבל הוא מתנשם מלעלות במעלית
אישית הייתי שמח אם הייתי יכול לשאול איך עדיף לי לעשות כושר
אתה יכול.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית