הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סקר להקמת פורום חדש

איזה מהפורומים הבאים הייתם מעדיפים שייפתח?

• סה"כ מצביעים
    164
  • הסקר נסגר .
כל ספורטאי/בילדר/אנשים בחיטוב/אנשים שהם לא ליפטרים ? אתה מבין שהרוב כאן הוא לא הליפטר הממוצע שאולי יש לו 200 סקוואט אבל הוא מתנשם מלעלות במעלית
אישית הייתי שמח אם הייתי יכול לשאול איך עדיף לי לעשות כושר

יש פורום בשם אימונים
אתה יכול יפה מאוד לשאול שם

אפשר קצת פירוט על קינזיולוגיה וניתוח תנועתי? מה הנושאים שיהיה אפשר לדון שם?

ונראה לי שאם היה בהצבעה ״פורום טרולינג״ כולנו יודעים מה היה נבחר חחחחח...

אירובי זה רעיון מעולה- ראוי מאוד שתינתן לזה במה כאן בפורום.

ונראה לי שאם היה בהצבעה ״פורום טרולינג״ כולנו יודעים מה היה נבחר חחחחח...
יש, זה נראה אוף-טופיק

לפי דעתי זה רעיון מצויין, באמת שלא מבין את התגובות של המתנגדים, מה כואב לכם?

תפנימו כבר! לא כולם סוגדים לריפטו, לא כולם חפצים ב פי אר בסקאווט ולא כולם אוהבים אוריאו ובן אנד ג'רי.
כן, חש כאלה רחמנא לצלן שרוצים ריבועים בבטן ולהראות כמו "יוסי יד 50"
אה, ויש כאלה טיפשים שחשובה להם הבריאות והם חובבי אירובי.

חשוב מאוד לזכור שכאשר חושבים על לפתוח פורום, צריך לחשוב גם על ההתפתחות האפשרית של אותו הפורום.
כי אוקיי נגיד וקם פורום בנושא מסויים, כמה נעוצים, כמה דיונים על שיטות כאלה ואחרות, ואז מה?
האם יש מקום להתפתחות של הפורום? מחקרים חדשים? או שברגע שיעלו כמה דיונים על אותו הנושא זה כבר יהיה בסגנון "דובר על זה כבר, בצע חיפוש"?

האם בתחום האירובי יש כל כך הרבה חידושים שכל הזמן יהיה טעם להכנס לפורום?

כי נגיד בתחום הקינזיולוגיה לפי מה שקצת קראתי בגוגל זה יותר בר פיתוח.
צריך לחשוב גם על האספקט הזה.

פורום טרולינג, או לשחרר קצת מהמדיניות, נחנקנו lbs נחנקנו!!
סתם, מאמין שאם לא היה קהל לקרוספיט גם לא יהיה קהל נרחב לפורום אירובי או ניתוח תנועתי, יש מצב שלאומנויות לחימה יהיה. מקסימום זה גם יעבור לארכיון.
אני גם לא בטוח שכדאי למשוך לפה כל מיני "פריקים של ריצה", יש מספיק כאלה בכל מקום גם ככה. אבל זה רק אני.

עריכה: פורום arm wrestling?? זאת הדרך שלכם להטריל אותנו בחזרה?!

לגמרי צריך פורום טרולינג. או לפחות לנסות.

אני בחרתי בקינזיולוגיה כי אני לא יודע מה זה בכלל.
ואני חושב שפורום אירובי זה משהו שבעיקר נשים שמבולבלות מדיאטות כרוב תמצאנה בו עניין

סתם, מאמין שאם לא היה קהל לקרוספיט גם לא יהיה קהל נרחב לפורום אירובי או ניתוח תנועתי, יש מצב שלאומנויות לחימה יהיה. מקסימום זה גם יעבור לארכיון.
אני גם לא בטוח שכדאי למשוך לפה כל מיני "פריקים של ריצה", יש מספיק כאלה בכל מקום גם ככה. אבל זה רק אני.

אם אתה חושב אדוני הנכבד שפורום Arm Wrestling זו הטרלה ,אז אתה הטרול היחידי כאן. יש לך עוד שנה או שתיים ללמוד עשירית מהתורה השלמה של הורדות ידיים.

לנושא.
מורן , אני חושב שהרעיון להקים עוד תת-פורום על מנת לתת קצת רענון לפורום זה גאוני.
מלבד כך , אני בטוח שכאשר אנשים יחשפו לתחום ה Arm Wrestling המודעות תעלה וניתן יהיה להתקדם עם הענף ולקיים תחרויות ברמה גבוהה יותר.
בתור פעיל בענף , ולוקח חלק באליפויות אירופה ועולם , אני חושב שלפתוח תת-פורום תעלה את כמות הדיונים משמעותית.
לא צריך לשלול פתיחה של שני תתי-פורום בו זמנית, כי סה"כ תמיד יהיה ניתן לסגור אחד שלא הצליח.
יש לנו קהילה פעילה של לפחות 60 אנשים , ביניהם אלופי הארץ , ובטופ 10 באליפויות עולם. אין לי טיפת ספק שכל הקהילה תשמח להרים את הענף גם כאן בפורום מלבד הפייסבוק, ומשתמשים רבים חדשים יתווספו עם הזמן.
יש דבר אחד בטוח לגבי הורדות ידיים - אין צורך בניסיון קודם. כל אחד זכאי להגיע לאימונים שלנו שמתקיימים ברמת-גן כל יום שישי , בפארק הלאומי.
אנחנו מציבים שם שתי שולחנות מקצועיים מתברגים , גם ליד ימין וגם יד שמאל. יש התעניינות רבה מצד הקהל הישראלי כאשר מסתכלים עלינו מהצד , יש לאנשים מוטיבציה רק שאין להם זמן להתאמן.
אשמח שלא תישלל האופציה להקים במקביל לתת-פורום עם כמות ההצבעות הכי גבוה , גם פורום Arm Wrestling.
המודעות בארץ לענף מאוד מאוד נמוכה , אין לנו ספונסרים עדיין , ואנחנו נאלצים להוציא כספים רבים על ויטמנים ותוספי תזונה למיניהם על מנת להגיע בשיא לאליפויות אירופה ועולם. אנחנו מתחרים מול 26 מדינות שונות , שלרובן יש ספונסרים ויש תמיכה מלאה מצד המדינה שמכירה בענף בתור ספורט לאומי.
אנחנו מנסים להתפתח ולפתח את הענף ככל שניתן , והחשיפה בפורום רק תמנף אותו.
יש לנו הרבה מה להציע , כל בחור או בחורה אשר אוהבים/מחבבים הורדות ידיים , שאני מעריך שכל אחד ניסה פעם או פעמיים בחייו את העניין , יגלה עולם שלם ממה שהוא חשב עד עכשיו. עולם מלא בטכניקה , בשיטות אימון שונות , בעבודה שונה על גידים וזוויות.
בנוסף , הגדלנו את כמות השולחנות המקצועיים המתברגים ברחבי הארץ , יש לנו אזורי אימון בדרום , במרכז , בצפון ולפחות 16 שולחנות מקצועיים שמפוזרים ברחבי הארץ.
נשמח לראות חברי פורום שירצו לבוא והעשיר את הידע באימונים שמתקיימים אחת לשבוע ברמת-גן. כולם מוזמנים.
הורדת יידים זה יכול להיות גם מעניין.

אני באמת מחזק אותך , כי אין לי צל של ספק שכל אחד יכול להצליח בענף הזה!
חבר'ה , זה לא הגיוני שמגיעים מרוסיה ואוקראינה 200-220 מתחרים , ומישראל אנחנו יוצאים בכל שנה 7-10!!!
קדימה!! בואו נפרוץ עם הענף , נכשיר כמה שיותר אנשים , ונגיע עם הרבה רעב לאליפויות!

אם אתה חושב אדוני הנכבד שפורום Arm Wrestling זו הטרלה ,אז אתה הטרול היחידי כאן. יש לך עוד שנה או שתיים ללמוד עשירית מהתורה השלמה של הורדות ידיים.
כן אבל למי אכפת מהורדות ידיים מה אתה בכיתה ב

לנושא.

המודעות בארץ לענף מאוד מאוד נמוכה , אין לנו ספונסרים עדיין , ואנחנו נאלצים להוציא כספים רבים על ויטמנים ותוספי תזונה למיניהם על מנת להגיע בשיא לאליפויות אירופה ועולם. אנחנו מתחרים מול 26 מדינות שונות , שלרובן יש ספונסרים ויש תמיכה מלאה מצד המדינה שמכירה בענף בתור ספורט לאומי.
אנחנו מנסים להתפתח ולפתח את הענף ככל שניתן , והחשיפה בפורום רק תמנף אותו.
יש לנו הרבה מה להציע , כל בחור או בחורה אשר אוהבים/מחבבים הורדות ידיים , שאני מעריך שכל אחד ניסה פעם או פעמיים בחייו את העניין , יגלה עולם שלם ממה שהוא חשב עד עכשיו. עולם מלא בטכניקה , בשיטות אימון שונות , בעבודה שונה על גידים וזוויות.

אני באמת מחזק אותך , כי אין לי צל של ספק שכל אחד יכול להצליח בענף הזה!
חבר'ה , זה לא הגיוני שמגיעים מרוסיה ואוקראינה 200-220 מתחרים , ומישראל אנחנו יוצאים בכל שנה 7-10!!!
קדימה!! בואו נפרוץ עם הענף , נכשיר כמה שיותר אנשים , ונגיע עם הרבה רעב לאליפויות!
אם אתה חושב שיספנסרו אותך כי אתה מתחרה בתחרות כלשהי לאליפות אירופה אתה טועה. גם בPL כמעט אף אחד לא מקבל ויטמינים ותוספים . הפרס הגדול (!!!) בתחרויות זה אבקת חלבון ואפילו חולצות כבר לא מקבלים. ויש מתחרה אחד שהתחרה בדצמבר שדוכן שווארמה לקחת עליו ספונסר ומעניק לו מנות חינם.
וכל זה^^^ למרות שפורום PL הכי מפותח בפורום.

אם תועיל בטובך להעיף מבט בYouTube על סרטונים שלנו מאליפויות שמתקיימות בארץ , ומשם גם תוכל להגיע לראות אותנו מתחרים בעולם ,
אתה תחליט בעצמך אם זה כיתה ב'.
אני חושב שיש סיבה שאנשים בגילאים 60 וגם 70 מתחרים בענף. כי הענף לא דורש ממך שום ניסיון מקדים , רק חשיבה מחוץ לקופסה , חשיבה ברגעי לחץ , והרבה הרבה מוטיבציה.

אותו דבר אתה יכול לשאול לגבי כמעט כל ספורט.
הורדת ידיים זה ספורט מקצועי ומכובד מאוד. ניסיתי פעם להבין איך לעשות את זה כמו שצריך ובאמת מדובר בתחום מאוד מאוד מורכב.
אך עם 5 אנשים שהצביעו לו לא נראה לי שיש סיבה שהוא יקום. באותה נשימה גם נפתח תת פורום טיפוס קירות וצליפה בחץ וקשת.
@DonCorleon אם אתה רוצה שהפורום הזה יקום אתה מוזמן לקרוא לכל החבריה מהפייס ולדרבן אותם להצביע.
גם אני אשמח להכיר אותו.

אם אתה חושב שיספנסרו אותך כי אתה מתחרה בתחרות כלשהי לאליפות אירופה אתה טועה. גם בPL כמעט אף אחד לא מקבל ויטמינים ותוספים . הפרס הגדול (!!!) בתחרויות זה אבקת חלבון ואפילו חולצות כבר לא מקבלים. ויש מתחרה אחד שהתחרה בדצמבר שדוכן שווארמה לקחת עליו ספונסר ומעניק לו מנות חינם.
וכל זה^^^ למרות שפורום PL הכי מפותח בפורום.

אנחנו לא רחוקים מלהגיע גם ליעד שנמצא ספונסר לעניין אליקו.
זה בתהליכים ואנחנו מנסים לשמר את הגחלת כל הזמן חמה. אני ועוד איך מאמין שנמצא אחד או אפילו שתיים.
הכל עניין של סבלנות ושל הוכחה שאפשר.
ההבדל בינינו לבין הפאורליפטינג בארץ זה בעיקר המודעות. המודעות לליפטינג גבוה הרבה יותר , אבל התדירות שיצא לי לשמוע על מתחרים כמו אושר או יוסי וכד' שיוצאים לאליפויות אירופה ועולם היא נמוכה יותר.
אנחנו כמעט ולא מפספסים שום אליפות , ונותנים מעצמנו 100% בכל דבר, וזה פשוט מרגיש מצחיק לפעמים שאנחנו מסתכלים סביבנו באליפות עולם ומרגישים 6-7 חבר'ה צעירים שמגיעים לבד אחרי שהם נתנו מעצמם 6 חודשים של אימונים מאוד אינטנסיביים בתוך 25 מדינות שעמוסות במתחרים ועם ים של ספונסרים.
אותו דבר אתה יכול לשאול לגבי כמעט כל ספורט.
הורדת ידיים זה ספורט מקצועי ומכובד מאוד. ניסיתי פעם להבין איך לעשות את זה כמו שצריך ובאמת מדובר בתחום מאוד מאוד מורכב.
אך עם 5 אנשים שהצביעו לו לא נראה לי שיש סיבה שהוא יקום. באותה נשימה גם נפתח תת פורום טיפוס קירות וצליפה בחץ וקשת.
@DonCorleon אם אתה רוצה שהפורום הזה יקום אתה מוזמן לקרוא לכל החבריה מהפייס ולדרבן אותם להצביע.
גם אני אשמח להכיר אותו.

אחזור ואגיד שוב , זו לא כמות ההצבעה שתשפיע או תשנה משהו.
זה החשיפה של משתמשי פורום ישנים וחדשים לענף , שיכול מאוד לעניין אותכם. הרוב מוחלט אינו יודע שמץ של טכניקה , ואני מכיר חבר'ה שעובדים עם 50 ו55 קילו בייספס אבל מגיעים לאימונים שלנו ברמת גן ללא שום הצלחה כי לא צריך הרבה כוח וזה מה שהם חושבים.
ושוב , לפתוח תת-פורום אפשר , ותמיד יהיה ניתן לסגור במידה וזה לא יצליח. אבל מה אכפת לך שהמנהלים יקבלו החלטה ויתנו צ'אנס? יש מה להפסיד?
ההתעיינות יכולה לבוא גם בלי שתצפה לה. וכמות הצבעות לא תשנה כלום , ברגע שנפרסם אימונים , סרטונים , שיטות אימון , חיזוק פרק , חיזוק בייספס עם זוויות וכל מיני סוגים עבודה בחדרי הכושר , אני מבטיח לך שתהיה התעניינות. אין צורך לשלול מראש.

ניתוח תנועתי בעצם בא לתת הסבר לתרגילים עצמם: איזה שרירים פעילים בכל מפרק בכל תנועה שהיא, דיבור על מומנטים ניתוחי כוחות ועבודה מול מרכז המאסה, יתרונות מכאניים, השפעות של אנתרופומטריה על אופני ביצוע של תרגילים, שרשראות קינטיות(יש יותר מרק שרשרת אחורית) ועל זה הדרך.
כמובן שפה ושם זולג מידע גם בפורום אחר, אבל אנחנו רוצים לראות כמה אנשים רוצים את המידע הזה תחת פורום עצמאי.
חשוב מאוד לזכור שכאשר חושבים על לפתוח פורום, צריך לחשוב גם על ההתפתחות האפשרית של אותו הפורום.
כי אוקיי נגיד וקם פורום בנושא מסויים, כמה נעוצים, כמה דיונים על שיטות כאלה ואחרות, ואז מה?
האם יש מקום להתפתחות של הפורום? מחקרים חדשים? או שברגע שיעלו כמה דיונים על אותו הנושא זה כבר יהיה בסגנון "דובר על זה כבר, בצע חיפוש"?

האם בתחום האירובי יש כל כך הרבה חידושים שכל הזמן יהיה טעם להכנס לפורום?

כי נגיד בתחום הקינזיולוגיה לפי מה שקצת קראתי בגוגל זה יותר בר פיתוח.
צריך לחשוב גם על האספקט הזה.
בגדול תחום האירובי הרבה יותר מפותח מתחומי הכח, נעשים יותר מחקרים בנושא, יש יותר אוכלוסיה שעוסקת בזה(להלן עשרות אלפי מרתוניסטים בnight run תל אביב).

צריך לזכור שאירובי לא מוגבל לריצה או לשחיה או לקטלבלס או battle rope או sled או מה שלא יהיה, יש אינסוף סוגי אירובי כי מה שמאפיין אירובי זה דופק מטרה או כל פרמטר אחר שנקבע חיצוניץ מבלי לאפיין את סוג הפעילות.

בקשר לקרוספיט הסיבה העיקרית שזה לא תפס פה זה שבוקסים הם כמו קומונות סגורות עם קבוצות פייסבוק סגורות ואתרים ופורומים שיש לכל בוקס כמעט(שזה לפעמים טוב אבל לצערי הרבה פעמים גם רע, כי יש מאמן וזהו לא רואים אף אחד אחר ממטר ולפעמים יאמינו למאמן גם אם יגיד שהשמים סגולים)

לא מובן למה צריך לבחור אחד מתוך מספר תת- פורומים?
למה לא לפתוח כמה ולראות מה תופס יותר עניין ?
הרי תמיד ניתן לסגור ולהעביר לארכיון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית