הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סקר להקמת פורום חדש

איזה מהפורומים הבאים הייתם מעדיפים שייפתח?

• סה"כ מצביעים
    164
  • הסקר נסגר .
אני לא מבין מדוע צריך לפתוח פורום לקנזיולוגיה, ניתן לעשות שרשור מתעדכן בפורום 'אימונים' או סדרות מאמרים בפורטל.

אני חושב שאפשר לפתוח פורום אירובי, אומנויות לחימה וכולי שבו בין השאר גם ידובר על שילוב מכול העולמות. (קצת כמו קרוספיט, רק בלי כול הקומונות הסגורות כמו ש @SmokingSnake אמר)

• פותח/ת השרשור
פורום אירובי, אומנויות לחימה וכולי
נראה לי שזה קצת לא קשור לאירובי כי זה ספורט בפני עצמו.
אבל ממש לא שללתי להכניס גם אומנויות לחימה. (אם יהיה ביקוש)
בינתיים הסקר רץ ומה שייפתח זה לפי מה שאתם רוצים. (זה הרעיון מלכתחילה)

נראה לי שזה קצת לא קשור לאירובי כי זה ספורט בפני עצמו.
אבל ממש לא שללתי להכניס גם אומנויות לחימה. (אם יהיה ביקוש)
בינתיים הסקר רץ ומה שייפתח זה לפי מה שאתם רוצים. (זה הרעיון מלכתחילה)
למה שלא תכניס אומנויות לחימה להצבעה?

יותר מאשמח לפורום הקשור לאירובי וכושר קרבי
אני נורא מתחבר לתחום ובתור אחד שנמצא בכיתה יב(ובטוח שיש כאן עוד כמה חברה), ולפני גיוס , מתאמן רבות לפני גיבושים והייתי שמח לידע בהתאם.
בנוסף אני בטוח שיש פה חברה עם ניסיון בגיבושים ליחידות בצבא ובכושר קרבי שיכולים לעזור , ואני גם אחד מהם.

בעיני חסרה הפרדה בין טכניקה לבין תוכניות אימונים (מה שמאוחד כרגע באימונים/ מתחילים בתזונה ואימונים) ואני חושב שאיזושהי צורה של הפרדה כזו היתה מועילה גם למתחילים וגם למתקדמים.

• פותח/ת השרשור
בעיני חסרה הפרדה בין טכניקה לבין תוכניות אימונים (מה שמאוחד כרגע באימונים/ מתחילים בתזונה ואימונים) ואני חושב שאיזושהי צורה של הפרדה כזו היתה מועילה גם למתחילים וגם למתקדמים.
פורום סרטוני טכניקה לביקורת?

כמתאגרף 5 שנים (אגרוף תאילנדי), שהתאמן גם עם נבחרת ישראל, והייתי גם מדריך קרב מגע.
אני לא רואה איך אני יכול לעזור למישהו דרך הפורום, בתחום הזה צריך ללכת למכון הקרוב ולהתחיל להלחם, אין שום דרך אחרת ללמוד את זה, ביחס לאימוני כוח שמסרטונים, מאמרים, והסברים באינטרנט אפשר ללמוד איך לעשות דדליפט נכון ולבנות תכנית אימון.

לגבי פורום אירובי, נשמע רעיון טוב ומבורך, הבעיה שאת אותם דיונים ואשכולות אפשר להכניס לפורום אימונים, הרי פורום אימונים לא אמור להיות רק לאימוני כוח, אלא לכל סוג אימון שהוא.. כולל אירובי.

לגבי פורום קניזיולוגיה, זה יעלה ללא ספק את הרמה של הפורום באלף רמות, גם של החבר'ה הותיקים פה, צריך עוד אשכולות ודיונים בנושאים האלה, פורום קניזיולוגיה יכול בהחלט לעבוד ויתפתחו שם דיונים מאוד מעניינים.

בכל אופן הבחירה שלי הייתה קניזיולוגיה מבין הבחירת הנ"ל.

• פותח/ת השרשור
כמתאגרף 5 שנים (אגרוף תאילנדי), שהתאמן גם עם נבחרת ישראל, והייתי גם מדריך קרב מגע.
אני לא רואה איך אני יכול לעזור למישהו דרך הפורום, בתחום הזה צריך ללכת למכון הקרוב ולהתחיל להלחם, אין שום דרך אחרת ללמוד את זה, ביחס לאימוני כוח שמסרטונים, מאמרים, והסברים באינטרנט אפשר ללמוד איך לעשות דדליפט נכון ולבנות תכנית אימון.

לגבי פורום אירובי, נשמע רעיון טוב ומבורך, הבעיה שאת אותם דיונים ואשכולות אפשר להכניס לפורום אימונים, הרי פורום אימונים לא אמור להיות רק לאימוני כוח, אלא לכל סוג אימון שהוא.. כולל אירובי.

לגבי פורום קניזיולוגיה, זה יעלה ללא ספק את הרמה של הפורום באלף רמות, גם של החבר'ה הותיקים פה, צריך עוד אשכולות ודיונים בנושאים האלה, פורום קניזיולוגיה יכול בהחלט לעבוד ויתפתחו שם דיונים מאוד מעניינים.

הפורום התגעגע אליך 😘

אין שום צורך לאמן דרך פורום. פורום של אומנויות לחימה יכול להכיל סקירה של אומנויות שונות, יתרונות חסרונות , דברים זהים ושונים, חדשות על קרבות בארץ ובחו״ל, סקירה של לוחמים , שילוב של אימוני כוח ואירובי באימוני לחימה.

זה קצת בעיה כי רוב האנשים אחרי שהם מקבלים ביקורת מוחקים את הסרטון.
לא ידעתי, וזה נראה לי לא הוגן. העלית? נעזרת (בחינם, ע"י אוכלוסיה שרובה עושה משהו אחר למחייתה)? תן גם לאחרים להרוויח. אז צריך "לנעוץ" בראש הפורום שמי שיעשה את זה, והפורום יידע שזה קרה, יזכה ל"באן"/ אזהרה/התעלמות מהודעות בעתיד.

לא ידעתי, וזה נראה לי לא הוגן. העלית? נעזרת (בחינם, ע"י אוכלוסיה שרובה עושה משהו אחר למחייתה)? תן גם לאחרים להרוויח. אז צריך "לנעוץ" בראש הפורום שמי שיעשה את זה, והפורום יידע שזה קרה, יזכה ל"באן"/ אזהרה/התעלמות מהודעות בעתיד.
אם תעבור פה באשכולות הישנים יותר של טכניקה תראה את התופעה. זה קצת עונש כבד מדי יש משתמשים שלא רוצים שיזהו אותם פה ואל תשכח שהפלטפורמה של הסרטונים היא בכלל יוטיוב לכן יכולים להיות יותר מניעים מרק השרשור הספציפי.

זה קצת עונש כבד מדי
נראה לי שה"איום" שווה את הרווח שיהיה לכולנו מריכוז טכניקה גדול ומגוון במקום אחד. יהיו חלק שימחקו, ברור, אבל אם חלק גדול יישארו שם, תחשוב איזה "קיק סטארט" אתה משיג לטכניקה של המון אנשים בבת אחת.

זה באמת נשמע כמו רעיון טוב. השאלה אם אנחנו רוצים לעשות כזאת סוג של איומים בפורום שבנוי על עזרה הדדית.

אדרבה, נראה לי שככה זה יהיה עזרה הדדית באמת - לא רק חד פעמית לנעזר, אלא לכולם, גם בעתיד (לפחות בעתיד של כמה חודשים). זה סוג של דרישה אתית.

אפשר לעשות שכל פעם שמשהו מוחק סרטון מורידים לו מוניטין אבל עדיין זה קצת בעייתי.

לא על הערכים האלו הפורום מתנהל, כל אחד יכול להעלות סרטון ולמחוק אותו מתי שנוח לו, זאת פרטיותו וזכותו

לא על הערכים האלו הפורום מתנהל, כל אחד יכול להעלות סרטון ולמחוק אותו מתי שנוח לו, זאת פרטיותו וזכותו
לענ''ד זה לא פגיעה בחופש ובפרטיות אלא ענין של אתיקה ומחוייבות הדדית.

אני מבין את עניין הפרטיות כי גם אותי היה מביך (מכמה סיבות) להעלות סרטון שלי לפורום כללי ולהיצלב ע''י כל מי שבא לו לומר משהו, ובאמת אחרי שהאינפוטים המועילים היו נכנסים, הייתי רוצה לברוח ולהעלים את הראיות.
אבל אם יש פה הדדיות ואיכפתיות, ואם היתה כאן תת-מסגרת שבה נשארים מאד טכניים ומדוייקים, לא היה מרתיע אותי להעלות, וגם לא הייתי לחוץ להוריד.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית