הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סקר להקמת פורום חדש

איזה מהפורומים הבאים הייתם מעדיפים שייפתח?

• סה"כ מצביעים
    164
  • הסקר נסגר .
יותר מאשמח לפורום הקשור לאירובי וכושר קרבי
אני נורא מתחבר לתחום ובתור אחד שנמצא בכיתה יב(ובטוח שיש כאן עוד כמה חברה), ולפני גיוס , מתאמן רבות לפני גיבושים והייתי שמח לידע בהתאם.
בנוסף אני בטוח שיש פה חברה עם ניסיון בגיבושים ליחידות בצבא ובכושר קרבי שיכולים לעזור , ואני גם אחד מהם.
מחזק מאוד

מה זה אומרת פורום ARM WRESTLING ? בנתיים אצביע לכושר קרבי.
דרך אגב אם ייפתח פורום אירובי , חובה בנוסף סוף סוף בארץ פורום נעלי ריצה רציני שיוכל להמליץ פה לרצים על נעליים ושיסקור דגמים .

דרך אגב אם ייפתח פורום אירובי , חובה בנוסף סוף סוף בארץ פורום נעלי ריצה רציני שיוכל להמליץ פה לרצים על נעליים ושיסקור דגמים .

בוא נסחף עוד קצת ונפתח פורום שעוסק רק באימוני AB, פורום שעוסק רק ב ABC ועוד פורום שעוסק באימונים בימי שישי, הרי אימונים בימי שישי זה שונה מאימונים בשאר השבוע אז למה לא?

אי אפשר לפתוח פורום על כל פיפס, בטח לא על המלצה לנעליים, פורום כשמו כן הוא - ניתן לשוחח על מספר נושאים, החלוקה היא כדי לרכז מספר נושאים דומים תחת קורת גג אחת, אבל אי אפשר לחלק כל כך הרבה.

בוא נסחף עוד קצת ונפתח פורום שעוסק רק באימוני AB, פורום שעוסק רק ב ABC ועוד פורום שעוסק באימונים בימי שישי, הרי אימונים בימי שישי זה שונה מאימונים בשאר השבוע אז למה לא?

אי אפשר לפתוח פורום על כל פיפס, בטח לא על המלצה לנעליים, פורום כשמו כן הוא - ניתן לשוחח על מספר נושאים, החלוקה היא כדי לרכז מספר נושאים דומים תחת קורת גג אחת, אבל אי אפשר לחלק כל כך הרבה.
לא הבנת אותי, לא ביקשתי פורום מיוחד אלא אולי יותר כמו תת פורום .
דרך אגב בחול יש פורומים מאוד מקצועיים שרובם עוסקים בהמלצות וסקירות נעליים .

כמאמר המשורר - ״פה זה לא אירופה״.
לא רואה צורך בכזה תת פורום, אפשר לעשות שרשור מרוכז להמלצות אבל גם לו אני לא צופה הצלחה גדולה.

צריך גם פורום שרוכים, אני לא מבין איך הפורום הזה עדיין כזה פרימיטיבי
אז תלך לחו''ל, אף אחד לא מונע ממך. שם גם המשכורות גבוהות יותר, יוקר המחייה נמוך יותר אין זיהום אוויר או ערסים וכשאתה שואל כונפה ברחוב מה השעה היא לא עונה ''יש לי חבר''

זה שאתה לא צופה לא אומר שהוא לא יזכה להצלחה ..

אני אומר את זה על סמך הכרות עם הפורום, ובאופן כללי - על כמה כבר נעליים יש להמליץ? בתחום הליפטינג יש דגמים מאוד ספציפיים שמוכרים לרוב, ובתחום הריצה, יש כל כל הרבה קריטריונים לבחירת נעל ולרוב זה דבר מאוד אינדיווידואלי.

צריך גם פורום שרוכים, אני לא מבין איך הפורום הזה עדיין כזה פרימיטיבי

אז תלך לחו''ל, אף אחד לא מונע ממך. שם גם המשכורות גבוהות יותר, יוקר המחייה נמוך יותר אין זיהום אוויר או ערסים וכשאתה שואל כונפה ברחוב מה השעה היא לא עונה ''יש לי חבר''
באמת שלא הבנתי מה אתה רוצה

• פותח/ת השרשור
אני אומר את זה על סמך הכרות עם הפורום, ובאופן כללי - על כמה כבר נעליים יש להמליץ? בתחום הליפטינג יש דגמים מאוד ספציפיים שמוכרים לרוב, ובתחום הריצה, יש כל כל הרבה קריטריונים לבחירת נעל ולרוב זה דבר מאוד אינדיווידואלי.
שרשור נעליי ריצה בנעוצים כחלק מאג'נדת הפורום זה לא משהו לא הגיוני.
תת פורום נפרד זה מיותר

פורום לאומנויות לחימה נראה לי רעיון טוב מאוד. יתן פלטפורמה למי שכבר עוסק בכך ונמצא בפורום, וגם יכול להגדיל את כמות האנשים ולהבניס משתמשים.

לא הפסקתי להצביע לצערי
אבל פורום קינזיולוגיה וניתוח תנועה לדעתי יכול מאוד לעזור פה להמון גולשים, בין אם זה מאמנים שרוצים לדון ובין אם זה חברה מתחילים שלדעתי יתן כיוון הבנה נכון יותר מאשר מה שקורה כרגע ...

לא הפסקתי להצביע לצערי
אבל פורום קינזיולוגיה וניתוח תנועה לדעתי יכול מאוד לעזור פה להמון גולשים, בין אם זה מאמנים שרוצים לדון ובין אם זה חברה מתחילים שלדעתי יתן כיוון הבנה נכון יותר מאשר מה שקורה כרגע ...
@White Walker
אולי אפשר להוסיף את הקינזיולוגיה לפורום פציעות, כך שיהיה אפשר לדון שם על זה גם מבלי להיות פצועים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית