הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון 140X8 pause squat

לא פספסתי משהו? לא היית עם פריצה לאחרונה?

יש לך טכניקה יפה מאד, אבל אני חושב שהמבט מורם מדי וזה גורם לסיבוב קל של האגן לאחור בתחתית. יש מצב שזה מה שגורם לך לכאבי הגב.

יש לך טכניקה יפה מאד, אבל אני חושב שהמבט מורם מדי וזה גורם לסיבוב קל של האגן לאחור בתחתית. יש מצב שזה מה שגורם לך לכאבי הגב.
סתם סקרן, מה הנימוק שמבט לפנים יגרום לPPT?

• פותח/ת השרשור

מעניין מה שאתה אומר. אולי אנסה לשנות. מה שכן יש לי לורדוזה מוגזמת באופן טבעי וע ד היום חשבתי שזה בגלל זה. גם כשאני מכווץ בטן בתחילת התנועה הגב נשער קעור ולכן בירידה כמו זאת מסתובב משמעותית

סתם סקרן, מה הנימוק שמבט לפנים יגרום לPPT?
נדמה לי שהוא טיפה זקוף מדי, ואם הוא ינמיך קצת ראש הוא יוכל לשמור על כיווץ טוב יותר בזוקפים.
ה-que לשמירה על אגן הוא להפנות פטמות ו- נקרא לזה "אגן" - לרצפה, וכך להקשית את הגב התחתון בתחתית.
מעניין מה שאתה אומר. אולי אנסה לשנות. מה שכן יש לי לורדוזה מוגזמת באופן טבעי וע ד היום חשבתי שזה בגלל זה. גם כשאני מכווץ בטן בתחילת התנועה הגב נשער קעור ולכן בירידה כמו זאת מסתובב משמעותית
כן, חשבתי על זה שאתה מתחיל אולי בהיפראקסטנשן ולכן זה רק תיקון בתחתית, אבל נראה לי שזה לא ההסבר.

• פותח/ת השרשור
ואחרי שיקום ארוך אני כיום נכנס לאימון בלי עיסויים.
הפריצה כן מורגשת כל הזמן אבל הכאב נמוך וכנראה הולך ופוחת

בעזהי"ת

אני נוטה לחכות למטה הרבה יותר, על מנת לנסות ולוותר באופן מקסימלי על היתרון השרירי הנצבר בשלב האקסצנטרי. נניח 3 שניות, אפילו יותר. מנגד אני מנייאק, אז לונורא.

• פותח/ת השרשור
בעזהי"ת

אני נוטה לחכות למטה הרבה יותר, על מנת לנסות ולוותר באופן מקסימלי על היתרון השרירי הנצבר בשלב האקסצנטרי. נניח 3 שניות, אפילו יותר. מנגד אני מנייאק, אז לונורא.
האמת עשיתי את זה סתם לכיף.
בעבר לא השתמשתי בשום התחכמות טכנית בשביל להתקדם, ויש לי עוד זמן עד שרק אשחזר מה שהיה לי.
אולי בעתיד הרחוק יהיה צורך בפאוז
נעלו את הפוסט האחרון ומחקו פוסט שבו שאלתי למה סגרו את הקודם.
שיהיה לכם בהצלחה

• פותח/ת השרשור
עבודה יפה, ההשעיה בתחתית היית מאולצת? נראה כאילו לא כיוונת לזה אבל בכל זאת יצא...
השהיה. בוודאי שלא מאולצת כשהיא ב8 מתוך 9 חזרות וחלקן די בסתלבט..

נערך לאחרונה:
שמור על כיווץ לכל אורך התרגיל, אתה פשוט מרפה את הגוף בתחתית כי קל לך ויש גלגול אגן כתוצאה מזה

לא אמור להיות גלגול אגן עם כל דבר מעל 100, לא משנה כמה אתה חזק(עוד חימום, יותר לאט)

• פותח/ת השרשור
שמור על כיווץ לכל אורך התרגיל, אתה פשוט מרפה את הגוף בתחתית כי קל לך ויש גלגול אגן כתוצאה מזה

לא אמור להיות גלגול אגן עם כל דבר מעל 100, לא משנה כמה אתה חזק(עוד חימום, יותר לאט)
אני חושב שגם בסט כבד יש לי גלגול אגן כלשהו. כאן באמת הרפיתי מתוך עצלות וגם ירדתי נמוך ממה שאני יורד בדכ

אני חושב שגם בסט כבד יש לי גלגול אגן כלשהו. כאן באמת הרפיתי מתוך עצלות וגם ירדתי נמוך ממה שאני יורד בדכ
אז תעבוד בטווח יותר קצר עם ההיסטוריית גב שלך, אפילו אם לא תשבור מקביל כמה אימונים, רד קצת יותר כל אימון ותלמד להישאר מכווץ, אפשר לרדת גם atg עם גב ישר(רוזנר דוגמה טובה, יכול לגרד את הרצפה עם התחת עם גב ישר)

בזמנו חטפתי וואחד כאב גב שמנע ממני להרים כבד איזה חודש עם חימום של 180 כי הרפתי ועפתי לתחתית בגלגול אגן וזה היה שבוע אחרי ששפתתי 185 ל5 די קל, כל הטעויות קורות בחימום/משקלים ש"מזלזלים" בהם

• פותח/ת השרשור
אז תעבוד בטווח יותר קצר עם ההיסטוריית גב שלך, אפילו אם לא תשבור מקביל כמה אימונים, רד קצת יותר כל אימון ותלמד להישאר מכווץ, אפשר לרדת גם atg עם גב ישר(רוזנר דוגמה טובה, יכול לגרד את הרצפה עם התחת עם גב ישר)

בזמנו חטפתי וואחד כאב גב שמנע ממני להרים כבד איזה חודש עם חימום של 180 כי הרפתי ועפתי לתחתית בגלגול אגן וזה היה שבוע אחרי ששפתתי 185 ל5 די קל, כל הטעויות קורות בחימום/משקלים ש"מזלזלים" בהם
כן אני באמת מרגיש את הגב התחתון עם כאב מוזר וישן מידי כרגע. אולי בגלל זה. תודה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית