הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טכניקה לואו באר סקוואט

BiraMaccabi

משתמש מתחיל
209
68
נק' מוניטין:
69
209
68
אחרי הרבה זמן שניסיתי להתרגל טכניקה של HB החלטתי לעבור לLB שמרגיש הרבה יותר קל וטבעי,
מה אומרים ?

• פותח/ת השרשור
בסקוואט אמורים לרדת עד הבאונס. אצל כל אחד הנקודה הזאת שונה בגלל גמישות, אבל אין צורך להתעקש לגלוש מעבר לזה כי חושבים שמרוויחים יותר. זה פשוט לא בטיחותי.
תוכל להסתכל בסרטון ולראות האם לדעתך אני יורד עד הבאונס או שאפשר לרדת קצת פחות ?
אני רגיל מהיי באר לרדת ATG בשביל הבאונס, ככה שכשאני יורד פחות מזה זה מרגיש די מוזר ואני מתרגל לזה עדיין

• פותח/ת השרשור

עוד תיקון של הטכניקה, לצערי כמה אימונים שלא יצא לי לצלם בגלל עומס במכון (ואפילו אימון אחד שוויתרתי על סקוואט), לקחתי לתשומת ליבי את ההערות ושיפרתי את זה, עם זאת אני עדיין חושב שהמוט לא ממוקם מספיק טוב ושבעלייה בחלק מהחזרות אני עולה זקוף מידי. כשאני מנסה לשים את המוט טיפה יותר נמוך, זה א' מכאיב לי בשורש כף היד, וב' המוט פשוט מחליק (גם עם מגנזיום).
@גיאצ'ו @Nemesis

נראה סבבה לגמרי, טיפה חסר היפ דרייב ובגלל זה הברכיים לפעמים גולשות קדימה בעלייה. אומנם זה לא קריטי אבל במשקלים שיאתגרו אותך זה יהיה בעיה.

תנסה להצביע עם הפטמות כלפי מטה לאורך העלייה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית