מה למחוק? השרשור פתוח לעיני כל.
האשכול שם...
טוב עכשיו הצלחתי להיכנס. אז אם זה היה איזה בעיה אצלי/בשרת מצטער.
לפחות את התגובה ש incin ציטט אותי השאירו 😃 כנראה כי המנהל החדש פחד למחוק את שלו 😃 אבל את שלי אפשר.אתה מתפלא שלהגיד שטויות כאלה נמחקות?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מה למחוק? השרשור פתוח לעיני כל.
האשכול שם...
לפחות את התגובה ש incin ציטט אותי השאירו 😃 כנראה כי המנהל החדש פחד למחוק את שלו 😃 אבל את שלי אפשר.אתה מתפלא שלהגיד שטויות כאלה נמחקות?
הוא לא נמחק, לא יודע למה יש לך שגיאה.ועכשיו האשכול בכלל נמחק כולו
גם לי הקישור שהוא פרסם לא עבד קודםהוא לא נמחק, לא יודע למה יש לך שגיאה.
וכן, ההערה שלך לא הייתה קשורה לכלום.
וביום שתתחיל להיות פעיל פה חוץ מהלוג שלך או של מתי, אז תבוא בתלונות.
אז כמות/רמת ההתטרלה והצחוקים מותרת לפי רמת הפעילות שלי ? טוב לדעת.וביום שתתחיל להיות פעיל פה חוץ מהלוג שלך או של מתי, אז תבוא בתלונות.
כן.אז כמות/רמת ההתטרלה והצחוקים מותרת לפי רמת הפעילות שלי ? טוב לדעת.
לא הבנתי את השאלה שלך.גם לי הקישור שהוא פרסם לא עבד קודם
אז בוא נעשה סדר
למי מותר לבוא בתלונות?
למשתמשים וותיקים?
אם זה המצב איך הגענו לזה שמשנים את הנהלים בשביל למשוך חדשים? הם הרי לא יכולים להתלונן
סורי על ההתחכמות אבל ההתנסחות הזו דיי דורשת את זה
בגדול הפואנטה שלי היתה, למי מותר להתלונן?כן.
לא הבנתי את השאלה שלך.
ולא שינינו נהלים.
תרגיש חופשי להתלונן.בגדול הפואנטה שלי היתה, למי מותר להתלונן?
רעיון טוב@White Walker מציעה אז להוסיף את זה לחוקים.
סעיף 14. רמת ההטרלה והצחוקים שמשתמש יכול לכתוב תלויה בכמה הוא חבר של מנהל או מקורב או ביחסים טובים איתו או עד כמה המשתמש פעיל בפורם.
אלכס תרם כאן ותורם אולי יותר מכל דבר אחר. אולי אתה מתקשה להבין את זה.@godlin23 אף אחד לא באמת רק מטריל פה אם אתה לא אלכס. אנשים שכותבים משהו בצחוק זה או באוף טופיק או שהם מוסיפים דעה אם כתבת פשוט את זה אני לא מבין מה אתה מתפלא
וצוות הניהול די להיות וואנקרים ולמחוק תגובות תנו לדבר די לסרס לא כיף ככה
לא. רק אם באמת מעולם לא הייתה תועלת ממנו כאן. וכרגע זה נאמר רק לבנאדם אחד לא לכל אחד שמעלה טענה.אז שיניתם טקטיקה? כל מי שמעלה טענה כלשהי נגד מנהל יותקף ב"אתה לא תרמת כלום לפורום!!!"?
וזה לא נראה לך קצת קיצוני להגיד לאדם עם 3700 הודעות שלא תרם כלום לפורום?אתה
לא. רק אם באמת מעולם לא הייתה תועלת ממנו כאן. וכרגע זה נאמר רק לבנאדם אחד לא לכל אחד שמעלה טענה.
לא.וזה לא נראה לך קצת קיצוני להגיד לאדם עם 3700 הודעות שלא תרם כלום לפורום?
לא יודע איך לנסח את זה בצורה עדינה.
לא מבין מה זה הבית זונות הזה, חוקי הפורום 13, משתמש ממורמר שמתלונן כמו קניה ווסט שלקחו לו את הגלידה.
הפורום לא שייך לותיקים. יש מנהלים ואם אנחנו אוהבים אותם או לא, זה לא באמת משנה.
ולעניין - בשנים שאני בפורום, אני מנסה להתאמץ חזק חזק חזק ולא מצליח לחשוב על שום תמורה של אלכס לפורום. רק להתססות, מריבות ועצבים של שלל משתמשים.
יפה אמרתה !לא יודע איך לנסח את זה בצורה עדינה.
לא מבין מה זה הבית זונות הזה, חוקי הפורום 13, משתמש ממורמר שמתלונן כמו קניה ווסט שלקחו לו את הגלידה.
הפורום לא שייך לותיקים. יש מנהלים ואם אנחנו אוהבים אותם או לא, זה לא באמת משנה.
ולעניין - בשנים שאני בפורום, אני מנסה להתאמץ חזק חזק חזק ולא מצליח לחשוב על שום תמורה של אלכס לפורום. רק להתססות, מריבות ועצבים של שלל משתמשים.