עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני מסכים בגלל זה אני מחשיב את אדי קון לאחד הליפטרים הטובים בכל הזמנים בגלל משקל הגוף הנמוך שלו יחסית והמספרים האסטרונומים שהוא הגיע אליהם בתקופתו
צודק, טעות שלי אסףנראה לי שהתכוונת לאדי הול והוא לא
מי זה? אד קואן אולי?
תודה שהרגעת אותנו 😄אל תדאג אחי זה שאתה גמד זה לא אומר שאין לך עתיד בפאוורליפטינג
כן אד קואןנראה לי שהתכוונת לאדי הול והוא לא
מי זה? אד קואן אולי?
אבל אל תשכח שאדי שוקל 180~
הוא קוביה...
אין בעיה,שכחת לציין את המשקל של הליפטרים האלה, מתאמן ממוצע שמושך לא שוקל כמוהם קילו, וכמובן שהמשקל גוף שלהם הוא הפקטור הכי משמעותי בשיאים שלהם.
להביא מקרי קיצון של ליפטרים מהשורה הראשונה זה אחלה, אבל לא מכוון למה שאני התכוונתי.אין בעיה,
קונסטנטין קונסטנטינוב 1.91
שיא כל הזמנים 426 דדליפט בעד 140.
אד קואן אכן הפאוורליפטר הכי טוב בכל הזמנים, היה 1.68.
כמה אד קואן אתם מכירים?
הנקודה היא שלהגיד "אני גבוה, זה חסרון" זה תירוץ מנותק מהמציאות.
והאם אמרתי שלא כך הדבר?להביא מקרי קיצון של ליפטרים מהשורה הראשונה זה אחלה, אבל לא מכוון למה שאני התכוונתי.
ככלל - אדם עם מוטת ידיים ארוכה עושה מרחק ארוך יותר בבנץ׳, ככה שככל שעולות החזרות כך עולה גם המאמץ.
אדם גבוה את רגליים ארוכות מרים את המוט גבוה יותר, זאת עובדה, המרחק שהמוט עובר ארוך יותר.
להביא מקרי קיצון של ליפטרים מהשורה הראשונה זה אחלה, אבל לא מכוון למה שאני התכוונתי.
ככלל - אדם עם מוטת ידיים ארוכה עושה מרחק ארוך יותר בבנץ׳, ככה שככל שעולות החזרות כך עולה גם המאמץ.
אדם גבוה את רגליים ארוכות מרים את המוט גבוה יותר, זאת עובדה, המרחק שהמוט עובר ארוך יותר.
להביא מקרי קיצון של ליפטרים מהשורה הראשונה זה אחלה, אבל לא מכוון למה שאני התכוונתי.
נמוך או לא הסיכוי שתהיה שיאן עולם נמוך ביותר. גם אם הפוטנציאל גבוה יותר לנמוכים או לגבוהים אין לך מה לעשות לגבי הגובה והמוטות ידיים שלך. אז יש לך שתי ברירות לבכות לגבי זה שאם היית יותר נמוך או יותר גבוה היה לך יותר קל והיית יותר חזק או שתתאמן הכי טוב שאתה יכול ותשיג את כל מה שאתה יכול. זה צריך לספק אותך להיות הכי טוב שאתה יכול להיות.עשרת הטוטאלים הגבוהים בעולם נעשו על ידי אנשים גבוהים (חוץ מזאהיר) וזה בלי לדבר בכלל על סטרוננגמן ששם השיאנים והמקומות הראשונים תמיד גבוהים (אני אפילו לא מצליח לחשוב על מתחרה נמוך שנמצא ברמה גבוהה בלי קשר לטופ של הטופ). אז אני לא מבין ממש מה השאלה. לאדם גבוה יותר רוב הפעמים גם יהיה פוטנציאל להיות חזק יותר מאדם נמוך ממנו.
הפרופורציות שלו משונות. הוא בוודאי לא דוגמה לבנצ'ר הממוצעקיריל סריצ'ב (335 ק"ג בנץ' RAW) גובה 1.98
100٪יש לך שתי ברירות לבכות לגבי זה שאם היית יותר נמוך או יותר גבוה היה לך יותר קל והיית יותר חזק או שתתאמן הכי טוב שאתה יכול ותשיג את כל מה שאתה יכול.
ועוד דוגמה למישהו נמוך ואחד החזקים שראיתי: