עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הדדליפטים הכי כבדים בעולם נעשו על ידי מרימים גבוהים.אתה יודע מה זה לדדלפט עם 190 סנטימטר? עד שאני מרים את המוט אנשים לידי מסיימים 3 סטים 🫤
רק הופך את ההישג שלהם לגדול יותר.הדדליפטים הכי כבדים בעולם נעשו על ידי מרימים גבוהים.
רק הופך את ההישג שלהם לגדול יותר.
לאדם גבוה לדדלפט יותר קשה, ודרך אגב - גם להסקביט (לפעמים זה מרגיש לי כאילו אני יורד במעלית עד שאני מגיע לבור) ובטח שבנץ׳ (צריך משקפת כדי לראות את המוט כשהוא למעלה עם הידיים הארוכות שלי).
אתה מבין שטווח התנועה שלך בבנצ' גדול סך הכל ב5 ס''מ מטווח התנועה של אדם 180 אבל בהתאם השריר שלך באופן טבעי ארוך יותר עם פוטנציאל להיות גדול יותר ?
הלוחצים והמושכים החזקים ביותר כולם נושקים ל2 מטר.
נקודה נוספת שהיא יותר חשובה מגובה זה יחס טורסו רגליים ואורך זרועות.
יש אנשים כמו מייקל פלפס עם רגליים יחסית קצרות וטורסו מאד ארוך ויש אנשים עם רגליים ארוכות וטורסו קצר, וזה דיי משנה את המנופים ואת הטכניקה
אתה מבין שטווח התנועה שלך בבנצ' גדול סך הכל ב5 ס''מ מטווח התנועה של אדם 180 אבל בהתאם השריר שלך באופן טבעי ארוך יותר עם פוטנציאל להיות גדול יותר ?
הלוחצים והמושכים החזקים ביותר כולם נושקים ל2 מטר.
נקודה נוספת שהיא יותר חשובה מגובה זה יחס טורסו רגליים ואורך זרועות.
יש אנשים כמו מייקל פלפס עם רגליים יחסית קצרות וטורסו מאד ארוך ויש אנשים עם רגליים ארוכות וטורסו קצר, וזה דיי משנה את המנופים ואת הטכניקה
אני מבחינה גנטית אכלתי אותה מכל הכיוונים - רגליים ארוכות, טורסו קצר - מוטת ידיים ארוכה בקטע מפגר.
אתה יודע מה זה לדדלפט עם 190 סנטימטר? עד שאני מרים את המוט אנשים לידי מסיימים 3 סטים 🫤
יפה כתבתמה שמפריד ליפטר טוב מליפטר בינוני זה התמדה לאורך שנים ומשמעת.
טווח התנועה קצר יותר, אבל עם זאת גם שרירים קצרים יותר ושלד קטן יותר שמלכתחילה מהווה בסיס קטן יותר למסת שריר, כך שאני חושב שזה מתקזז פחות או יותר. במבחן המציאות כנראה אדם בגובה 1.60 יגיע לפוטנציאל כוח נמוך יותר מאדם אחר בגובה 1.80, אבל אולי עם רטיו יותר גבוה.מצד שני אם אתה נמוך יותר, טווח התנועה קצר יותר.
@Ori.S
אדי הול (500 ק"ג דדליפט) 1.91רק הופך את ההישג שלהם לגדול יותר.
לאדם גבוה לדדלפט יותר קשה, ודרך אגב - גם להסקביט (לפעמים זה מרגיש לי כאילו אני יורד במעלית עד שאני מגיע לבור) ובטח שבנץ׳ (צריך משקפת כדי לראות את המוט כשהוא למעלה עם הידיים הארוכות שלי).
אבל אל תשכח שאדי שוקל 180~אדי הול (500 ק"ג דדליפט) 1.91
קיריל סריצ'ב (335 ק"ג בנץ' RAW) גובה 1.98
והרשימה עוד ארוכה
אדי הול (500 ק"ג דדליפט) 1.91
קיריל סריצ'ב (335 ק"ג בנץ' RAW) גובה 1.98
והרשימה עוד ארוכה
אני מסכים בגלל זה אני מחשיב את אדי קון לאחד הליפטרים הטובים בכל הזמנים בגלל משקל הגוף הנמוך שלו יחסית והמספרים האסטרונומים שהוא הגיע אליהם בתקופתושכחת לציין את המשקל של הליפטרים האלה, מתאמן ממוצע שמושך לא שוקל כמוהם קילו, וכמובן שהמשקל גוף שלהם הוא הפקטור הכי משמעותי בשיאים שלהם.
יחסית למה? למשאית? הבחור שוקל 180 קילו!!! ואל תשכח שההרמות שלו נעשו במסגרת סטרונגמן. זה עולם אחר מבחינת ציוד ועזרים.משקל הגוף הנמוך שלו יחסית
נראה לי שהתכוונת לאדי הול והוא לאיחסית למה? למשאית? הבחור שוקל 180 קילו!!! ואל תשכח שההרמות שלו נעשו במסגרת סטרונגמן. זה עולם אחר מבחינת ציוד ועזרים.
מי זה? אד קואן אולי?אדי קון