הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עזרה עם טכניקת דדליפט

מתליפט

מושעה
186
184
נק' מוניטין:
1,419
186
184

150 לביקורת טכניקה

עכשיו אני פחדן לא קטן ואעשה כל מה שצריך שסטטיסטית הסיכוי שלי להיפצע יהיה הנמוך ביותר חוץ מלא לעשות דדליפט בכלל - גם אם זה יבוא על חשבון קצב ההתקדמות - אני נורא סבלני.

אחיזה משולבת לא באה בחשבון מבחינתי, (יוצר אסימטריה עם סיכוי לקרוע בייספס) אני מנסה להתקדם עם עלית כפולה כמה שיותר לפני שאצטרך להוסיף רצועות (למרות שאני חושב שאתן לאחיזה להיות צוואר הבקבוק שלי (לחזק אחיזה על הדרך, מה רע?))

בסרטון הדגש המרכזי שניסיתי להתמקד בו הוא לפתוח את החזה ולהחזיק אותו ככה במהלך התנועה

תודה

נערך לאחרונה:
נראה בסדר גמור
אני גם לא רואה שום סיבה לא להתאמן עם רצועות כל עוד אתה דואג לשפר את האחיזה ככה או ככה

נראה בסדר גמור
אני גם לא רואה שום סיבה לא להתאמן עם רצועות כל עוד אתה דואג לשפר את האחיזה ככה או ככה

• פותח/ת השרשור
נראה בסדר גמור
יש גם הוק גריפ. אבל צריך להתרגל לזה.

מעדיף לחזק את האחיזה, זה דיי חשוב לי ודדליפט הוא האמצעי העיקרי שלי לטובת המטרה הזו בנתיים

גם חשבתי עם עצמי שאחיזה עילית כפולה תאט את קצב ההתקדמות דרך האחיזה ותגרום לי לא למתוח את הגב התחתון אל הקצה גבול היכולת בעצם אף פעם ובכך למנוע פציעות פוטנציאליות.

אני בחיטוב כרגע, ההתאוששות גם ככה גבולית כי הלחיצות שלי כבדות אבל אני חושב שאולי ברמה העיצבית אני יכול לחזק קצת את הדדליפט והסקוואט בזמן החיטוב ולהתחיל לעבוד עליהם מנקודת פתיחה טובה יותר כשאחזור לאכול במאזן חיובי

בסוף התנועה זה נראה כאילו היד לא ישרה לחלוטין.
גם ההורדה של המוט נעשית בצורה לא ישרה.
בהחזרה של המוט אתה צריך לעשות פעולה הופכית למה שעשית בעליה, משמע קודם כל לרדת קצת עם הטורסו ורק אז להתחיל לכופף את הברכיים.

אין לי יותר מדי להעיר מסט אחד של חזרה בודדת לא כבדה בזווית הזו, אתה לא דוחף עם העקבים את הרצפה בתחילת התנועה (הם אפילו מתרוממים) והתנועה מקרטעת, בירידה שלח את האגן אחורה בשביל לפנות מקום למוט.

לגבי ההימנעות ממשולבת - אתה יכול לנסות הוק גריפ, מגנזיום לא יזיק (אין לי מושג אם אתה משתמש) ובאופן כללי לא הייתי מודאג מזה יותר מדי אם המרפקים ישרים.

• פותח/ת השרשור
אין לי יותר מדי להעיר מסט אחד של חזרה בודדת לא כבדה בזווית הזו, אתה לא דוחף עם העקבים את הרצפה בתחילת התנועה (הם אפילו מתרוממים) והתנועה מקרטעת, בירידה שלח את האגן אחורה בשביל לפנות מקום למוט.

לגבי ההימנעות ממשולבת - אתה יכול לנסות הוק גריפ, מגנזיום לא יזיק (אין לי מושג אם אתה משתמש) ובאופן כללי לא הייתי מודאג מזה יותר מדי אם המרפקים ישרים.

תודה על הדגשים, אנסה אותם

באיזו זווית יהיה יעיל יותר שאצלם?

תודה על הדגשים, אנסה אותם

באיזו זווית יהיה יעיל יותר שאצלם?

אם נגדיר את הכיוון אליו אתה פונה כ-0 מעלות ואת הזווית בסרטון כ-90 מעלות, אז בזווית של 135 או 225 מעלות בגובה העיניים.

נראה שאתה הופך את התרגיל הזה לתרגיל גב קצת, אתה צריך לעלות ולדחוף מהרגליים.
הירידה הייתה גם די איטית, זה יכול ליצור עומס על הגב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית