עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יש מאמרים בנושא?כל עוד אתה לא מגיע למצבי קיצון המוח יתפתח בסדר גמור, הגוף מתעדף אנרגיה למוח, ככה שאין לך מה לדאוג
זה אולי ישפיע במידה מסויימת על התפתחות בשאר הגוף, אבל קשה מאוד להצביע על האיפה
אני בהחלט מסכים שזה עדיף, אבל לגבי השאלה האם זה מזיק להתפתחות המוח זה כנראה לא פוגע@kotzer בהנחה שההורמונים בגיל הזה בשיא לא עדיף לבנות שריר במקום לחטב?
קצת קשה למצוא מחקרים בנושא כי מן הסתם מחקרים מזיקים על ילדים אי אפשר לבצע, אבל אני אחפש משהויש מאמרים בנושא?
מעניין על איפה זה יכול להשפיע ובאיזה מידה
אם יש רצון לחזור לאח"ש קצת יותר נמוך ולהמשיך את המסה משם זה גם חשובאני בהחלט מסכים שזה עדיף, אבל לגבי השאלה האם זה מזיק להתפתחות המוח זה כנראה לא פוגע
קצת קשה למצוא מחקרים בנושא כי מן הסתם מחקרים מזיקים על ילדים אי אפשר לבצע, אבל אני אחפש משהו
לא אמרתי אחוז שומן גבוה, אמרתי להימנע ממניעת חומרי תזונהאם יש רצון לחזור לאח"ש קצת יותר נמוך ולהמשיך את המסה משם זה גם חשוב
זה לא רק מסה בראבק, לא כולם אוהבים להיות על אחש גבוה הרבה זמן
סביבות 14-13 אחש, כבר כמה שנים, מכוון לכיוון ה10+-לא אמרתי אחוז שומן גבוה, אמרתי להימנע ממניעת חומרי תזונה
אם אתה שמן אז לגוף שלך יש מספיק מצבורי אנרגיה כדי לפצות על מחסור בחומרי תזונה
אבל אם אתה כבר באחוז שומן רגיל יחסית, משהו שהגוף שלך רגיל אליו גם אם תאכל מעט יחסית, אז זה כבר משנה את התמונה, וזה אומר שהגוף שלך יתקשה יותר עם מחסור בחומרי תזונה
13-14 אחוז זה לא רע (אם רואים את הצורה הכללית של הקוביות), ואין סיבה ממש להרזות מעבר, זה משהו שדורש עבודה והתמדה, ובשלב הזה לא הייתי ממליץ לךסביבות 14-13 אחש, כבר כמה שנים, מכוון לכיוון ה10+-
פשוט לא רוצה לפגוע בתהליכים שקורים בגוף והתפתחותו..
בגלל זה מתלבט, כרגע אין התקדמות כי אין רפרנסים/מאמרים, אשמח אם תוכל לעזור 😃
קשה עד בלתי אפשרי למצוא ראיות בשטח על חיטובים קטנים כאלה שפגעו בצורה כלשהי (לא בהכרח משמעותית) בהתפתחות של מוח/גוף..13-14 אחוז זה לא רע (אם רואים את הצורה הכללית של הקוביות), ואין סיבה ממש להרזות מעבר, זה משהו שדורש עבודה והתמדה, ובשלב הזה לא הייתי ממליץ לך
דברים נקודתיים לא תמצא לרוב בתחום מחקרי הספורט, לרוב מה שלא יכול להכניס כסף לא ייחקר יותר מדי
לרוב אתה צריך ללכת לפי ראיות בשטח, ופחות הסברים מדעיים מפורטים
משמעותית אתה לא תראה הבדל גדול, כנראה זה יהיה הבדל שלא היית יכול לדעת שישקשה עד בלתי אפשרי למצוא ראיות בשטח על חיטובים קטנים כאלה שפגעו בצורה כלשהי (לא בהכרח משמעותית) בהתפתחות של מוח/גוף..
אז האלטרנטיבה היחידה זה ניטראלי? (בשביל לא לפגוע בהתפתחות בכל צורה שהיא) ולרדת בטווח הארוך באחשמשמעותית אתה לא תראה הבדל גדול, כנראה זה יהיה הבדל שלא היית יכול לדעת שיש
אני חושב שזה משפיע יותר בקטע של ביטוי גנים לשנים המאוחרות יותר, מבחינת פוטנציאל (תיאוריה שלי)
אבל אני רואה שאתה נחוש לעשות את זה ואני לא אמא שלך, תעשה מה שבא לך בסופו של דבר, אני רק יכול לייעץ לך מה כדאי ומה לא
זו גם אופציהאז האלטרנטיבה היחידה זה ניטראלי? (בשביל לא לפגוע בהתפתחות בכל צורה שהיא) ולרדת בטווח הארוך באחש
אבל אז תהיה עלייה באח"ש וזה לא המטרה פהזו גם אופציה
אני הייתי הולך על מסה נקייה, כי תכלס זה יהיה נייטרלי בפועל בגוף מתבגר
לא בהכרח תהיה עליה באחוז שומן, אני גם די בטוח שלא תהיהאבל אז תהיה עלייה באח"ש וזה לא המטרה פה