הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שורף באיזור הבטן התחתונה בצידה הימני בזמן עבודה על ההאמסטרינג

rombillet

משתמש קבוע
1,114
176
נק' מוניטין:
273
1,114
176
כבר הרבה זמן זה ככה, אם אני עובד חזק על ההאמסטרינג, כרגע אני עובד במכונה רגל רגל כי הייתה לי פציעה והכח ברגליים שלי עוד לא שווה, אז בבקשה לא לדבר על המורכבים (שאני גם ככה רוצה לחזור אליהם כבר). מתחיל לשרוף לי בצורה קיצונית באיזור הזה :

hqdefault.jpg

אולי מעט יותר למטה.
מישהו יודע מדוע ולמה זה קורה ? ואיך להמנע מזה ? זה שורף בצורה באמת קיצונית שגורמת לי להפסיק את העבודה על ההמאסטרינג באמצע.

• פותח/ת השרשור
שורף או כאב חד?
לי לאחר אפנדיציט זה התחיל לקרות מדי פעם בתלות במשקלים
כאב חד או שורף זה הגדרות שוות יחסית מבחינת מה שקורה לי, כאב חד שורף.
סלח לי שאני לא יודע זאת, אבל מה זה אפנדיציט ? יכול להיות שיש לי את זה ?

אוקיי קראתי על זה קצת, הכאבים שיש לי הם מעט מתחת לפופיק ובצידו הימני, האם יכול להיות שאני צריך באמת להוציא את התוספתן ? איך אני יכול לדעת ? זה לא כואב לי במנוחה.

נערך לאחרונה:
אפנדציט זו דלקת בתוספתן, כנראה שאין לך כי אם היה לך זה היה כאבים הרבה יותר חזקים יותר למטה בצד השמאלי.
הייתי ממליץ לך ללכת לרופא..

• פותח/ת השרשור
אפנדציט זו דלקת בתוספתן, כנראה שאין לך כי אם היה לך זה היה כאבים הרבה יותר חזקים יותר למטה בצד השמאלי.
הייתי ממליץ לך ללכת לרופא..
ראיתי באינטרנט שהתוספתן הוא בצד הימני, בטוח שהשמאלי ? אתה מדבר על כאבים במנוחה ? כי הדקירה היא מאוד חזקה...

ראיתי באינטרנט שהתוספתן הוא בצד הימני, בטוח שהשמאלי ? אתה מדבר על כאבים במנוחה ? כי הדקירה היא מאוד חזקה...
אז כנראה בימני, טעות שלי.
אפנדציט זה כאב מאוד חד ולא היית יכול להסתדר איתו, כנראה שזה משהו אחר. תלך לרופא.

• פותח/ת השרשור
אז כנראה בימני, טעות שלי.
אפנדציט זה כאב מאוד חד ולא היית יכול להסתדר איתו, כנראה שזה משהו אחר. תלך לרופא.
השאלה אם לא הייתי יכול להסתדר ביומיום או באימון, כי כן קשה לי להתאמן עם זה בתרגילים שזה כואב. כבר יצא לי להתאמן עם פציעות קשות, ואפילו אם מתיחה ברצועה שאחר כך השביתה אותי לאיזה ארבעה חודשים. יש לי כוח סבל דיי חזק, אז אני מפחד שאני טוען שהכאבים הם לא כפי שהם, כי הכאב הוא חזק ובן אדם ממוצע היה עף מהמכון באותו רגע שזה קורה לו לדעתי.

השאלה אם לא הייתי יכול להסתדר ביומיום או באימון, כי כן קשה לי להתאמן עם זה בתרגילים שזה כואב. כבר יצא לי להתאמן עם פציעות קשות, ואפילו אם מתיחה ברצועה שאחר כך השביתה אותי לאיזה ארבעה חודשים. יש לי כוח סבל דיי חזק, אז אני מפחד שאני טוען שהכאבים הם לא כפי שהם, כי הכאב הוא חזק ובן אדם ממוצע היה עף מהמכון באותו רגע שזה קורה לו לדעתי.
לא היית יכול להסתדר עם זה 5 דקות, אפנדציט לרוב זה כשמתפוצץ לך התוספתן ואתה צריך ניתוח מידי.
יכול להות שהדלקת אצלך רק התחילה ויש לך כאבים לא ממש חזקים, תלך להיבדק.

היי חברים.
חשוב להבחין בין סוגי כאבים לפני שכל אחד נותן פה המלצות רפואיות על רקע חוויה אישית. אבקש להמנע מהפחדות כאלו או אחרות והמלצות על רקע חוויה אישית!!!!
קודם כל אם זה כאב קבוע שמחמיר חושב לגשת לרופא בכדי לשלול את הבעיה עליה דיברו קודם. כאב אפנדיציט שונה מעט מכאב שרירי, זהו כאב שלרוב נוכל למקם את האזור הכואב(ימין תחתון) אך לא תמיד את מיקום הכאב.
אך אם נתייחס לבעיה הספציפית במידה והכאב מופיע במאמץ בלבד , חשוב לבדוק מספר גורמים, קודם כל מהי הפציעה הקודמת ולמה ישנם הבדלים בכוח ?האם יש הבדל גם בטווחים?
דבר נוסף שרירי ההמסטרניגס והבטן קשורים שניהם לתנועות האגן . חשוב להבין איזה תרגילים אתה מבצע ובאיזה אופן(טכניקה) .האם כואב בכולם?האם כואב בתרגיל מסויום?

• פותח/ת השרשור
היי חברים.
חשוב להבחין בין סוגי כאבים לפני שכל אחד נותן פה המלצות רפואיות על רקע חוויה אישית. אבקש להמנע מהפחדות כאלו או אחרות והמלצות על רקע חוויה אישית!!!!
קודם כל אם זה כאב קבוע שמחמיר חושב לגשת לרופא בכדי לשלול את הבעיה עליה דיברו קודם. כאב אפנדיציט שונה מעט מכאב שרירי, זהו כאב שלרוב 1. נוכל למקם את האזור הכואב(ימין תחתון) אך לא תמיד את מיקום הכאב.
2. אך אם נתייחס לבעיה הספציפית במידה והכאב מופיע במאמץ בלבד , חשוב לבדוק מספר גורמים, קודם כל מהי הפציעה הקודמת ולמה ישנם הבדלים בכוח ?האם יש הבדל גם בטווחים?
3. דבר נוסף שרירי ההמסטרניגס והבטן קשורים שניהם לתנועות האגן . חשוב להבין איזה תרגילים אתה מבצע ובאיזה אופן(טכניקה) .האם כואב בכולם?האם כואב בתרגיל מסויום?
1. אני מרגיש את הדקירה במקום מסוים קבוע שאני חושב שאני יכול למקם.
2.מתיחה ברצועה הצולבת ברגל שמאל, לא קשור לאיזור, הטווח תקין ואפילו גדל.
3. כואב בתרגילי האמסטרינג כפי שציינתי, ואם נדרשת גם יציבות מהבטן זה כואב אפילו יותר, הדקירה היא מאוד חדה וכואבת.

לאיזה רופא אני נדרש ללכת כדי להבדק ? בכל מקרה במגע אני לא ארגיש כלום אני כבר אומר, אם הרופא יגע באיזור זה לא יתן לו כלום.

פיזיותרפיסט או יכול לנסות מאמן כושר שיודע לעשות הסתכלות על אופן הביצוע.
חשוב לדעת גם אלו תרגילי המסטרינגס והאם כואב בכולם?

• פותח/ת השרשור
לא היית יכול להסתדר עם זה 5 דקות, אפנדציט לרוב זה כשמתפוצץ לך התוספתן ואתה צריך ניתוח מידי.
יכול להות שהדלקת אצלך רק התחילה ויש לך כאבים לא ממש חזקים, תלך להיבדק.

פיזיותרפיסט או יכול לנסות מאמן כושר שיודע לעשות הסתכלות על אופן הביצוע.
חשוב לדעת גם אלו תרגילי המסטרינגס והאם כואב בכולם?

היי חברים, עוד לא הלכתי להבדק, יש לי מחר תור לרופא משפחה (לא היה תורים לאורטופד), היום בבוקר קמתי ועשיתי קצת פיסטול סקוואט בעזרת גומיה (לא יכול בלי) והתחיל לשרוף לי בטירוף באחת החזרות בעלייה, מה שאומר שזה לא רק מתרגילים מבודדים להאמסטרינג.

פיסטול סקוואט :
hqdefault.jpg

בחרת פה באחד התרגילים הקשים והפרובוקטיביים יותר, מה קורה בסקווט ? דד ליפ? עליית מדרגה ? לאנגים?

• פותח/ת השרשור
בחרת פה באחד התרגילים הקשים והפרובוקטיביים יותר, מה קורה בסקווט ? דד ליפ? עליית מדרגה ? לאנגים?
שעשיתי כפיפות בטן קצת הרגשתי התחלה, ביום שני יש לי תור לעוד רופא, שאמור להבין יותר מהרופא משפחה שהלכנו אליו בנושא הספציפי הזה, נראה מה יהיה. בסקוואט ודדליפט לא הרגשתי את זה, אבל אני יודע שאם כן הייתי מרגיש, זה היה יותר בכיוון של הדדליפט, אני קצת חושש לעשות דדליפט בגלל זה.. עליית מדרגה ולאנצים לא עשיתי.

ממליץ לך אחרי הבירורים הרפואיים במידה ולא תפתר הבעיה, ללכת לפיזיותרפיסט.
ולפני לנסות לבצע את התרגילים שאמרתי לך על מנת ללמוד יותר על אופי הבעיה.
עד אז תשנה את תוכנית האימונים לתרגילים שלא עושים את התחושה הספציפית כמו סקווט , אולי לחיצות רגליים וכך הלאה..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית