הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון למה צריך ספוטרים טובים

דגש על מה שקורה ב 2:00

אם אני לא טועה, הבחור ב-0:28 נפטר בבית חולים מאוחר יותר. פחד אלוהים הדבר עם האטלס סטון ב-4:00.
והבחור בסרטון האחרון פייטר אמיתי, לא יודע אם הייתי ממשיך לעשות את זה אחרי שאני בוהה בארוחת בוקר שלי...

לא הגזימו קצת עם הגובה של המעמד ב-4:00?
למה צריך לשים את זה כל כך גבוהה? צפוי שדבר כזה יקרה.
הוא כבר הצליח להרים את האבן ולעמוד איתה וזאת המטרה פה, לא להניח את האבן אחרי שכבר הרמת אותה.

אגב לפי התגובות הבחור ב0:40 נפטר לאחר מכן משטף דם פנימי.

3:35 גם ממש קשה לצפיה.
5:35 זה למה אסור לשמור בפרס. ולדעתי גם בסקוואט.

הפציעות בסקוואט ניראה לי נבעו הרבה מהשימוש ברצועות ברכיים שלא איפשרו למתאמן פשוט ליפול למטה ולהפיל את המוט אחורה.
שמתי לב שלחלק שעשו clean and jerk היו רצועות שגם לא איפשרו לעזוב את המוט ברגע הכישלון ובגלל זה הם עפו אחרי המוט.

בנץ ללא ספק התרגיל הכי מסוכן. כי ברגע של כישלון כמעט כלום לא מגן אליך

גילוי נאות: אימון ראשון לאחר הצפייה נעשה בחוסר ריכוז מוחלט בעקבות הצפייה בסרטון הנ"ל.

בקיצור, לא מומלץ לצפייה לפני/תוך כדי אימון עצים.

קצת מזכיר את מה שאליהו כתב על ביל סטאר:
על ביל סטאר שולח למתחרים שלו בלילה לפני התחרות תמונות מפחידות של פציעות ספורט בתחום המשקולנות

לגבי הבנצ', זה למה במקרה של "אולי חזרה" על משקל מאוד גבוה, עדיף לא לקחת סיכון, לוותר ולהרים יחד עם הספוטר חזרה לראק.

• פותח/ת השרשור
במקרה של כל המקרים - חבל מאוד שאין גובלים בסקוואט ובבנצ'.
החלמאות הנלוזה הזאת פשוט מעלה תסעיף.

אני לא מתכוון להתחרות בתנאים כאלה, ועוד כשהמשקלים שלי בסהכ מגוכחים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית