אני מתאמן בחדר כושר כבר 15 שנה. מתקרב לגיל 30. בשנים האחרונות אני נפצע בלי סוף וחוטף דלקות על ימין ועל שמאל כמעט בכל חלק בגוף שאני מאמן. ניסיתי לעשות הפסקות ארוכות וכל פעם כשחוזר להתאמן שוב נפצע. אני מרגיש שפשוט הגוף שלי נחלש באופן קיצוני לעומת פעם ולא מצליח להתאושש מאף פעילות ספורטיבית סבירה, לא מדבר על לדחוק 120 קילו או דדליפט של 180 כמו שהייתי עושה בתחילת שנות ה20 שלי.
האם לדעתכם שימוש בסטרואידים אנבוליים, שימוש סביר ומינימלי, לא לצורך פיתוח גוף של באדיבילדר, יוכל לעזור לי בהתאוששות ובמניעה של דלקות? אני מרגיש שכל הגוף שלי כבר שחוק ומפורק וכל פעם כשמתאמן זה כאילו אני נותן גז על ניוטרל. פשוט אין לי רעיון אחר איך לשקם אותו חוץ ממשהו מבחוץ שיעזור לי לעלות מסת שריר או לפחות לשמור על הקיים.
השאלה שלי היא האם הכיוון שלי נכון ואם כן לאיזה רופא עליי לפנות בנושא שגם מבין בתחום כמו שצריך?
תודה רבה מראש לעוזרים
האם לדעתכם שימוש בסטרואידים אנבוליים, שימוש סביר ומינימלי, לא לצורך פיתוח גוף של באדיבילדר, יוכל לעזור לי בהתאוששות ובמניעה של דלקות? אני מרגיש שכל הגוף שלי כבר שחוק ומפורק וכל פעם כשמתאמן זה כאילו אני נותן גז על ניוטרל. פשוט אין לי רעיון אחר איך לשקם אותו חוץ ממשהו מבחוץ שיעזור לי לעלות מסת שריר או לפחות לשמור על הקיים.
השאלה שלי היא האם הכיוון שלי נכון ואם כן לאיזה רופא עליי לפנות בנושא שגם מבין בתחום כמו שצריך?
תודה רבה מראש לעוזרים