נק' מוניטין:
11,185
- 5,953
- 3,737
אחלה רעיון בו נסבול ונשתוק כמו ילדים טובים גם אם בלי שום סיבה הגיונית מחליטים עלינו חוקים מספר בין אלפי שנים.
אני מצטער אם אני יוצא קצת אגרסיבי אבל מה זה הבולשיט הזה שכתבת עכשיו "אם כבר בחרת להתגייס"??
לא בחרתי להתגייס!! גייסו אותי בכוח!!!! לא רציתי שום קשר לצבא!!! אם כבר לקחת אותי בכוח למסגרת שאני לא מסתדר בה לפחות אל תכפה עלי את הדת המטופשת שלך.
לא לקחו אותך בכוח, יש חוק וזה לא קל לצאת מהצבא אבל בסופו של דבר מי שרוצה לצאת יוצא.
אין בעיה , לא היו כופים עליך מסגרת דתית עם חוקים בני אלפי שנים אבל גם לא היית מקבל שום חופש בכל השירות שלך חוץ משישי שבת פעם ב...
כשישי חופש בחג לא בוכים על כפיה דתית אבל שזה מגיע לאוכל שלך כן? זה לא שהשאירו מישהו רעב ואף אחד לא חייב להביא לך לחם בצבא.
אתה נשמע בדיוק כמו החברה שקופצים כל פעם שמביעים דעה לעשות שינוי במדינה ואומרים ״אז תעופו מהמדינה הזאת״, יש מצב קיים ויש מצב רצוי, לא התגייסתי לצבא בשביל לשמור על הדת וכמו שציינתי לא התבכיינתי על העונש כי עברתי על החוקים, מה שצריך זה לפעול כדי לשנות את החוקים אם כל אחד יחשוב כמוך המערכת המפגרת הזאת תישאר בדיוק כמו שהיא לעוד הרבה זמן
המערכת לא תשתנה אם תבכה על כפיה דתית כמו שנאמר כאן לא רק על ידי, יש נושאים יותר משמעותיים במערכת הדפוקה הזאת אם תשנה אותם גם הכפיה הדתית שלך תשתנה ככה שזה קצת מצחיק שעל זה בחרת לפתוח נושא וזה דווקא מה שאתה רוצה לשנות