הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ progressive overload vs muscle damage

• פותח/ת השרשור Sonoss
  • פורסם בתאריך

Sonoss

משתמש קבוע
1,448
391
נק' מוניטין:
768
1,448
391
כמה שאלות שאני עדיין צריך להבין..
1) בערך פי כמה יותר חשוב פרוגרסיב אובר לואד ממאסל דמג'?
2) האם אפשר למקסם את שניהם מבלי לפגוע אחד בשני?
3) שאלה עם נושא אחר- סרטון של סקוט הרמן, טוען שמדעית לכולם כמות בסיבי השריר השונים ביחס שונה.
האם זה נכון?

תודה..

1) בערך פי כמה יותר חשוב פרוגרסיב אובר לואד ממאסל דמג'?
מי אמר שהם חייבים לבוא אחד עם חשבון השני? פרוגרסיב אוברלואד יגרום לנזק שריר בכמות המתאימה אם הוא מתוכנן נכון, ויגרום להתקדמות הטובה ביותר
אם אתה שואל במה להתמקד בתכנון התוכנית, אז הייתי אומר פרוגרסיב אוברלואד, כי הוא המשתנה הכי בר תכנון, אבל אתה צריך להתאים אותו למטרה שלך, ככה שהוא יצור הכי הרבה נזק שריר (במידה והמטרה שלך היא נטו מסה, אם המטרה שלך היא כוח אז נזק שריר הוא פחות קריטי)

2) האם אפשר למקסם את שניהם מבלי לפגוע אחד בשני?
מה שרשמתי למעלה

3) שאלה עם נושא אחר- סרטון של סקוט הרמן, טוען שמדעית לכולם כמות בסיבי השריר השונים ביחס שונה.
האם זה נכון?
זה נכון

• פותח/ת השרשור
מי אמר שהם חייבים לבוא אחד עם חשבון השני? פרוגרסיב אוברלואד יגרום לנזק שריר בכמות המתאימה אם הוא מתוכנן נכון, ויגרום להתקדמות הטובה ביותר
אם אתה שואל במה להתמקד בתכנון התוכנית, אז הייתי אומר פרוגרסיב אוברלואד, כי הוא המשתנה הכי בר תכנון, אבל אתה צריך להתאים אותו למטרה שלך, ככה שהוא יצור הכי הרבה נזק שריר (במידה והמטרה שלך היא נטו מסה, אם המטרה שלך היא כוח אז נזק שריר הוא פחות קריטי)

מה שרשמתי למעלה

זה נכון

מה שרשמתי למעלה

זה נכון
תודה!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית