הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כתפיים חלשות

haim15959

משתמש פעיל
486
34
נק' מוניטין:
119
486
34
כשהייתי מתאמן בלי לדעת מה אני עושה (adc 4*12 ועוד חטאים של מתאמנים)לא הייתי מאמן את הכתפיים באימונים עצימים וזה יצר פער גדול בין החזה לכתפיים בבנץ פרס אני מרים 115קילו ובפרס אני מרים רק 50 קילו כבר בדקתי את הטכניקה ואמן בעיה טכניות בשני התרגילים

אני מתאמן בתוכנית abהגיונית כבר תקופה ארוכה אבל הפער נשאר גדול אז חשבתי שאולי אני יכול להשאיר את הבנת התרגיל עזר ולהתקדם רק בפרס אפשרי ? או שאין טעם
גובה:187
משקל:103
גיל17

שאלה קצת חסרת טעם, כי אפשר לבנות התקדמות בכל תרגיל אבל זה דורש תכנון ולא סתם טיפ יבש.
אם הפרס חשוב לך, נסה אולי לעבוד במתכונת טקסס עם דגש על פרס.
אתה גם יכול לנסות 531, אם כי בפרס היא פחות עדיפה לדעתי. אבל שווה לנסות.

אי אפשר לתת דעה נורמלית לגביי איך לשלב את זה באימון שלך כיום כי אנחנו לא יודעים שום דבר על התוכנית שלך.

• פותח/ת השרשור
כן חשוב לי הפרס אבל לא ממש
פשוט אני רוצה לחזק את הכתפיים

נגיד בתוכנית ab קלסית אם התרגיל הראשי באימון a יהיה פרס אבל זה יבוא על חשבון הבנץ זה יהיה שווה את זה?

לפי דעתי לא יקרה כלום את תזניח לתקופה מסויימת את הבנץ פרס ותעבור להתמקד ולהתרכז בלשפר משמעותית את ה OHP.

בתור אחד שעושה FBW אני תמיד מתמקד באחת משני התרגילים האלה ולא בשניהם ביחד באותו האימון, מה גם שהם משפרים אחד את השני.

בנוסף ממליץ לך להתחיל ולהשקיע יותר בכתף האחורית (אתה תראה שיפור עצום תוך זמן די קצר כי את מאזן את שלושת הראשים של הכתף).
רוב האנשים בחדר כושר מצליחים להשיג לרוב חזה בגודל סביר. אבל האמת שכתפיים גדולות באמת עושות ההבדל בין גוף בנוני לגוף ברמה גבוהה.

מקווה שעזרתי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית