מידע הזמנה מBB.com חייב להתנסות

• פותח/ת השרשור idoj
  • פורסם בתאריך

idoj

משתמש מתחיל
140
5
נק' מוניטין:
0
140
5
היום הזמנתי מהאתר שלהם 2 קופסאות של שורפי שומן מתקדמים של חברת BSN בסך כולל של 60 דולר,אני אעדכן כאן בהמשך הזמן בדיוק כמה ימים לקח כל הסיפור והאם המכס עשה בעיות בעניין או לא,לכל מי שפוחד מהדבר הזה אני ממליץ לעקוב כדי לדעת אם הדבר באמת שווה.

בשביל מה ?
לא עשית קצת חיפוש בפורום לפני שקנית להבין מה אתה קונה ואיזה רכיבים פעילים אתה צריך ולא צריך ?

אני לא מבין מה הבעיה בהזמנות מ-BB.COM, אני כבר מזמין מהם דברים מעל שנתיים ולא נתקלתי בשום בעיה. כמו ש-MOO כותב, תחפש בפורומים , יש כאן מספיק אנשים שהתנסו ויכולים להגיד לך בדיוק איך להזמין. בנוסף , אני מאוד מקווה בשבילך שלא הזמנת דרך דואר אקספרס.....במידה וכן , אתה תתקל בצד הפחות נעים שבהזמנות מחו"ל (אם היית מחפש בפורום היית יודע איך בדיוק להזמין).

• פותח/ת השרשור
לכל ברי המוח כן חיפשתי מה אני צריך ולמה וגם התייעצתי,הזמנתי דרך דואר רגיל ולא אקספרס(הקשבתי למדריך),יש לי קהל חברים שמאוד מעוניין להתחיל להזמין מחו"ל דברים לרבות כדורים אז אני בודק בשבילו ובשביל כל אחד שמעוניין לדעת בנושא מסתם מישהו פשוט

חבל שאתה כזה חכם, אבל מזמין כאלו שטויות.
"שורף שומן מתקדם של BSN"
מתקדם לעבר הכיס אולי.

לכל ברי המוח כן חיפשתי מה אני צריך ולמה וגם התייעצתי,הזמנתי דרך דואר רגיל ולא אקספרס(הקשבתי למדריך),יש לי קהל חברים שמאוד מעוניין להתחיל להזמין מחו"ל דברים לרבות כדורים אז אני בודק בשבילו ובשביל כל אחד שמעוניין לדעת בנושא מסתם מישהו פשוט

בר מוח ספר לנו למה אתה רוצה לכלכל את BSN ?
השורף שומן שלהם כ"כ יעיל ?

בר כוח

• פותח/ת השרשור
אני לא מבין מה רע בbsn לכל הנעלבים פה,לשלם פחות מ250 שקל ל240 כדורים עם ריכוז קפאין גבוה ועוד שאר דברים זה לא נורא בכלל,בטוח בהשוואה למחירים בארץ.
אם אנשים כל כך מבינים פה תנו המלצה על חיסכון אם אני רוצה לקנות אבקת חלבון טובה וכדורי קפאין טובים+
להיות חכמים ולרדת על אחרים זוהי חוכמה קטנה מאוד

אני לא מבין מה רע בbsn לכל הנעלבים פה,לשלם פחות מ250 שקל ל240 כדורים עם ריכוז קפאין גבוה ועוד שאר דברים זה לא נורא בכלל,בטוח בהשוואה למחירים בארץ.
אם אנשים כל כך מבינים פה תנו המלצה על חיסכון אם אני רוצה לקנות אבקת חלבון טובה וכדורי קפאין טובים+

http://www.bodybuilding.com/store/pl/caffeine.html
והיית חוסך את שאר הכסף

לפני שהזמנת היית צריך לקרוא ולהתעניין קצת.
שורפי שומן חוקיים = זבל
פורמולות = זבל
קפאין, אבקת חלבון, קריאטין מונו, שמן דגים, מולטיויטמין - כל אלו דברים שבאמת "עובדים", אם אתה מחפש לאבד שומן תתחיל לספור קלוריות ואם ממש רוצים אז אפדרין + קפאין או יהומבין + קפאין באחוזי שומן נמוכים 10% ומטה

הכל כבר נרשם במאמרים והיו דיונים על כך בפורום
אפדרין + קפאין -> לכל אחוז שומן
יוהמבין + קפאין + ל-טירוזין -> לאחוז שומן נמוך 12%-

מינונים רשום במאמרים בפורטל

• פותח/ת השרשור
הכל רשום אבל אפדרין אינו חוקי,הכיצד משיגים והאם יש איזשהו מאמר על החומר הזה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית