הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ואריאציה של סומולוב

practis

משתמש מתחיל
123
6
נק' מוניטין:
13
123
6
עשיתי כמה ניסיונות של 3 לחיצות בשבוע(פרס באמצע) ותמיד נתקע על בערך אותו משקל 5*5 105/ 8*3 110 מ.ג 81~
מתחיל לחשוב שזה מההתאוששות הקשה של 3 לחיצות שבועיות.
חושב לעשות סומולוב לפעמיים בשבוע (שבו נתקעתי ב3 פעמים בשבוע ב 10*3 110) שיראה ככה:בראשון 6*6 וראשון הבא 7*5 וחוזר חלילה וכל פעם מעלה ב2.5 בכל אחד
וכן ברביעי 8*4 ושבוע אחריו 3*10 ככה שיהיה 2 לחיצות ובגלל זה להוסיף נפח משלים בראשון פרפר 3*10 ברביעי בנץ עליון 3*8
אשמח לדעות

• פותח/ת השרשור
אז? תתאמן תפוס.
זאת הפא*ינג תוכנית.
תאכל כמו משפחה של 5 ואתה תצליח לסיים את הסבב גם אם תלחץ 3-4 פעמים בשבוע.
מצחיק אתה...
כמובן שמתאמן תפוס אבל הרגשתי שאין התאוששות ולא סיימתי את האימון האחרון של 10*3 בגלל זה חושב לתת יותר מרווח בין שני האימונים האחרונים

מצחיק אתה...
כמובן שמתאמן תפוס אבל הרגשתי שאין התאוששות ולא סיימתי את האימון האחרון של 10*3 בגלל זה חושב לתת יותר מרווח בין שני האימונים האחרונים

אין התאוששות כי לא אכלת וישנת מספיק.
או שבחרת משקלים כבדים מדי לסבב.

אני מבין שלנסות להמציא את הגלגל מחדש באינספור דרכים טיפשיות זה חסר תועלת.
Keep it freaking simple.
אני לא אומר בהכרח שמה שהוא מציע יעבוד או לא. אני פשוט לא אוהב את הנחרצות הזאת שאתה מביא.

נכון שתוכניות בצורתן המקורית הן בדרכ היעילות יותר אבל זה לא אומר שהוא לא יתקדם עם מה שהוא מציע. לא רואה סיבה לא להתחיל בוריאציה הזו איזה חודש
אם הוא לא מתקדם אז שיפסיק.
אם הוא מתרגל ויכול להוסיף עוד נפח אז מה טוב.
ואם הוא מתקדם עם הוריאציה נוכחית אז שימשיך וזהו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית