הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון זיכרון שריר בסייקל!

דני המלך

משתמש מתחיל
173
7
נק' מוניטין:
-34
173
7
שאלה מעניינת בנושא, וגם מתוך ניסיון...

כולם יודעים מהו זיכרון שריר, השאלה היא אם יש גם זיכרון שריר לסייקלים.

הדוגמא הקלאסית, קווין לברון אם אני לא טועה זה שמו 😃 חזר לא מזמן להתחרות, היה בהפסקה ארוכה והיא שחיפון ובום בתקופה של פחות מחצי שנה חזר לעצמו, האם יש דבר כזה זיכרון שריר בסייקל? כלומר אם הפסקת להתאמן או לקחת בכלל חומרים אבל יש לך רקורד של תקופה ארוכה של אימונים, אבל כן התפחלצת אתה לא מתאמן, שחיף לא שומר תזונה ופתאום מחליט לחזור לחומרים, האם כל כך מהר הגוף זוכר?

אז כן הוא לא הגיע לרמה של החברה באולמפיה, אבל הגיע לרמה מאוד גבוהה, ביחס לתקופה הקצרה שהוא חזר להשתמש, להתאמן, לאכול נכון ורמה שלא אלופים אחרים בעולם 😃 כמובן לא הטופ 5 באולימפיה.

מה אתם חושבים?

• פותח/ת השרשור
קודם כל אשמח למחקר אם יש לך אותו ואם זה חוקי בכלל בפורום 😃

השאלה היא כזאת, האם זה באמת הגיוני שבן אדם שבעבר היה על חומרים, הפסיק להתאמן ממיליון סיבות לא משנה מה הן, האם נגיעה קלה בסייקל בסיסי תחזיר אותו קדימה כמה רמות?

קווין לברון פשוט בחצי שנה ניהיה מפלצת לא קטנה, כמובן עדיין לא ברמת האולימפיה, אבל מפלצת מטורפת, האם זה ככה באמת?

לא הבנתי לגבי המחקר, אנשים שעשו סייקל יחיד יש יתרון לזיכרון שריר בסייקל נוסף או ללא סייקל?

קודם כל אשמח למחקר אם יש לך אותו ואם זה חוקי בכלל בפורום 😃

השאלה היא כזאת, האם זה באמת הגיוני שבן אדם שבעבר היה על חומרים, הפסיק להתאמן ממיליון סיבות לא משנה מה הן, האם נגיעה קלה בסייקל בסיסי תחזיר אותו קדימה כמה רמות?

קווין לברון פשוט בחצי שנה ניהיה מפלצת לא קטנה, כמובן עדיין לא ברמת האולימפיה, אבל מפלצת מטורפת, האם זה ככה באמת?

לא הבנתי לגבי המחקר, אנשים שעשו סייקל יחיד יש יתרון לזיכרון שריר בסייקל נוסף או ללא סייקל?
עם חומרים או בלי חומרים אנשים עם נסיון אימונים מכובד וארוך כמו משתתפים במר אולימפיה הם בעלי היפרפלזיה הכוונה שיש להם יותר תאי שריר קיימים גם אצל אחד כזה שהפסיק לשמור אל תזונה אימונים וכו . סך הכל התאים איבדו מהנפח שלהם אבל יקח לאותו אדם להחזיר את אותו הגודל מהר מאד כמובן עם יצור תנאים להיפרטרופיה

קווין לברון הוא דוגמא כל כך רחוקה ממה שאתה או רובנו המוזרקים ישיגו בחזרה אחרי הפסקה

אתה תצחק אבל אני אחרי חצי שנה של הפסקה מחומרים ומאימונים החזרתי 27 קילו של מסה בפחות מחודשיים!!!!! אני זוכר שבזמן הנסיגה הרצינית אנשים אמרו לי איבדת הכל ונהיית בנאדם רגיל איך ככה בשנייה חזרת???

אתה תצחק אבל אני אחרי חצי שנה של הפסקה מחומרים ומאימונים החזרתי 27 קילו של מסה בפחות מחודשיים!!!!! אני זוכר שבזמן הנסיגה הרצינית אנשים אמרו לי איבדת הכל ונהיית בנאדם רגיל איך ככה בשנייה חזרת???
אבי, מה עבר עליך שירדת 27 קילו ?

• פותח/ת השרשור
קוין לברון אכן דוגמא רחוקה מהקהל הרגיל של המוזרקים וגם לא הרגיל, אבל העניין פה בדיון באמת, האם באמת כמו שאבי תיאר, יש לגוף זיכרון שריר לאחר סייקלים של שנים, האם יש לסייקל זיכרון שריר? למשל אם בן אדם התאמן הפסיק להתאמן ורוצה לחזור לשייפ שלו לפני כמה שנים בסייקלים, האם סייקל אחד חדש יכול להגיב ממש טוב ולהחזיר אותו כמעט למה שהיה? כמובן לא כמו קווין 😃

האם באמת לאחר אימונים של שנים בסייקלים, תזונה וכו'... האם זה מוסיף לגוף פוטנציאל להתאמן טיבעי ולא לחזור לסייקלים?

אבי, מה עבר עליך שירדת 27 קילו ?
תאונה שגרמה להשבתה מאימונים באופן טוטאלי,עכשיו לשאלה של כולם איך עליתי 27 קילו בחודשיים,הייתי גם במצב נפשי לא קל שגרם לי לאבד תיאבון,סירבתי להתאשפז ולקבל טיפול קליני בכדורים כי אני מודע לאסון שהכדורים האלה גורמים והחלטתי להתמודד לבד עם המועקה והתוצאה הייתה מ106 קילו התרסקות ל79-80 קילו,אחרי שהמצב הנפשי השתפר פלאות התחלתי סייקל מסה רציני שכלל 750 סוסטנון 600 דקה ודיאנבול עם בוסט של 4 iu ביוטרופין ליום בשילוב עם אינסולין(שכמעט הרג אותי) כבר בשבוע 4 רשמתי עלייה של 18 קילו

תאונה שגרמה להשבתה מאימונים באופן טוטאלי,עכשיו לשאלה של כולם איך עליתי 27 קילו בחודשיים,הייתי גם במצב נפשי לא קל שגרם לי לאבד תיאבון,סירבתי להתאשפז ולקבל טיפול קליני בכדורים כי אני מודע לאסון שהכדורים האלה גורמים והחלטתי להתמודד לבד עם המועקה והתוצאה הייתה מ106 קילו התרסקות ל79-80 קילו,אחרי שהמצב הנפשי השתפר פלאות התחלתי סייקל מסה רציני שכלל 750 סוסטנון 600 דקה ודיאנבול עם בוסט של 4 iu ביוטרופין ליום בשילוב עם אינסולין(שכמעט הרג אותי) כבר בשבוע 4 רשמתי עלייה של 18 קילו
מקווה שיצאת מזה.
בהצלחה ובריאות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית