במקרה הזה צריך פיזיותרפיה, אבל זה לא משהו שיש לכולם, צריך רק לוודאואם כן? מה עושים עם זה?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
במקרה הזה צריך פיזיותרפיה, אבל זה לא משהו שיש לכולם, צריך רק לוודאואם כן? מה עושים עם זה?
יש לי את זה אבל לא בטוח שיתנו לי פיזיותרפיסט בגלל זה, מה להגיד לרופא?במקרה הזה צריך פיזיותרפיה, אבל זה לא משהו שיש לכולם, צריך רק לוודא
אם יש לך את זה אז יתנו לך פיזיותרפיהיש לי את זה אבל לא בטוח שיתנו לי פיזיותרפיסט בגלל זה, מה להגיד לרופא?
אני יודע שיש לי את זה כבר שנים רואים במראה, רק לאחרונה הבנתי שיש לזה שם לדבר הזהאם יש לך את זה אז יתנו לך פיזיותרפיה
איך אתה יודע אבל שיש לך את זה?
עדיף לא לאבחן את זה לעצמך, אלא ללכת לאיש מקצועאני יודע שיש לי את זה כבר שנים רואים במראה, רק לאחרונה הבנתי שיש לזה שם לדבר הזה
פחות לחזק ויותר למתוחקראתי שיש שרירים מסוימים שאפשר לחזק כדי לפתור את זה.... מכיר משהו כזה ? @kotzer
אני עושה מתיחות כל יום וזה די עוזר בנתיים, גם אם אין לי את זה והזיתי, כמה מתיחות מדי יום לא יכולות לגרום לנזקעדיף לא לאבחן את זה לעצמך, אלא ללכת לאיש מקצוע
גם אם זה משהו ממש בולט, כדאי ללכת לבדוק את הסיבה, ולקבל הפניה לטיפול
פחות לחזק ויותר למתוח
לרוב זה נוצר מישיבה ממושכת, מה שגורם למתח בגב התחתון ובעיקר במכופפי הירך (hip flexors), ואותם צריך למתוח כדי למנוע שהם ימשכו את האגן קדימה
זה בהחלט לא מזיקאני עושה מתיחות כל יום וזה די עוזר בנתיים, גם אם אין לי את זה והזיתי, כמה מתיחות מדי יום לא יכולות לגרום לנזק