הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דדליפט - טכניקה

matanyoef

משתמש מתחיל
192
11
נק' מוניטין:
14
192
11
שלום לכם,
אני רוצה שתגידו לי בבקשה אם אני עושה נכון את התרגיל.

סרטון:

אני מרגיש לחץ באמצע של הגב בזמן הדדליפט. לאחר מכן אני מרגיש קצת כאבים.
חשוב לציין שאני לא יכול לזרוק את המוט כאשר אני מוריד כי המנהל של החד"כ לא מסכים.

תודה לעוזרים.

נראה שאתה לא מיישר את הגב לגמרי לפני ההרמה ואתה משאיר את החלק התחתון שלו קמור. גם ההורדה המאד איטית מעמיסה עליך ועל הגב. תיישר את הגב עד סופו לפני שאתה מרים, והכי חשוב אל תעלה במשקל עד שסיגלת התיישרות מלאה, כדי לא לגרום נזק (ויש כנראה מי שיאמרו כאן שהכי חשוב שתחליף מכון).
וכדאי לצלם מזוית ומגובה כדי שאפשר יהיה יותר לראות מה אתה עושה כי ככה די קשה.

• פותח/ת השרשור
נראה שאתה לא מיישר את הגב לגמרי לפני ההרמה ואתה משאיר את החלק התחתון שלו קמור. גם ההורדה המאד איטית מעמיסה עליך ועל הגב. תיישר את הגב עד סופו לפני שאתה מרים, והכי חשוב אל תעלה במשקל עד שסיגלת התיישרות מלאה, כדי לא לגרום נזק (ויש כנראה מי שיאמרו כאן שהכי חשוב שתחליף מכון).
וכדאי לצלם מזוית ומגובה כדי שאפשר יהיה יותר לראות מה אתה עושה כי ככה די קשה.

אני יכול לעשות את הגב יותר ישר בהתחלה אבל בחזרה השנייה אני מפשש את כל העמידה בחזרה הראשונה...
ולמה להחליף חדר כושר? בגלל שאני מוריד לאט?

אני יכול לעשות את הגב יותר ישר בהתחלה אבל בחזרה השנייה אני מפשש את כל העמידה בחזרה הראשונה...
תעשה הכנה מחדש לפני כל חזרה (הגב שלך לא מבין תירוצים, הוא מבין עבודה נכונה).
לגבי החד"כ - תראה אם הבעלים מסכים שתוריד קצת פחות מבוקר (לא לזרוק אבל כן להוריד מהר ולעשות רעש). יכול להיות שיסכים.
אם לא, יש לנו קצת בעיה להתקדם למשקלים גבוהים יותר.

• פותח/ת השרשור
תעשה הכנה מחדש לפני כל חזרה (הגב שלך לא מבין תירוצים, הוא מבין עבודה נכונה).
לגבי החד"כ - תראה אם הבעלים מסכים שתוריד קצת פחות מבוקר (לא לזרוק אבל כן להוריד מהר ולעשות רעש). יכול להיות שיסכים.
אם לא, יש לנו קצת בעיה להתקדם למשקלים גבוהים יותר.

ממש הכנה מחדש? גם אם זה ייקח יותר מכמה שניות?
לגבי ההורדה- המנהל לא ממש יסכים לזה וזה חדר כושר ממש זול לי וקרוב לי לבית.

ממש תודה על העזרה עד כה 😃

אני ממש יכול להבין למה יש לך כאבי גב מטכניקה כזאת
אתה צריך להשתמש בגב כדי למשוך את המוט אליך, ולהישען אחורה עד שאתה מרגיש שהמתח מהמוט יורד, זה אמור לפתור לך את עניין הגב
ואל תסתכל על עצמך במראה

• פותח/ת השרשור

המון תודה על העזרה. אני אעשה את זה.

אני ממש יכול להבין למה יש לך כאבי גב מטכניקה כזאת
אתה צריך להשתמש בגב כדי למשוך את המוט אליך, ולהישען אחורה עד שאתה מרגיש שהמתח מהמוט יורד, זה אמור לפתור לך את עניין הגב
ואל תסתכל על עצמך במראה

אוקיי, אעשה זאת. תודה רבה על העזרה.

רק לי נראה שיש לו באונס מטורף באגן?

מה זה אומר?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית