ייעוץ תרגילי עזר בילסטאר

Sharp578

משתמש פעיל
435
11
נק' מוניטין:
11
435
11
אני נמצא כרגע בחיטוב ועושה את תוכנית הבילסטאר, האם אפשר להוסיף תרגילי עזר לתוכנית זו בזמן החיטוב?

תודה !

התחלתי עם מסה עם תוכנית הSS שעשיתי די הרבה זמן, ולפני שלוש שבועות בערך התחלתי עם החיטוב ושיניתי לתוכנית הבילסטאר. עשיתי לי ריסט קטן במשקלים לפני שהתחלתי את הבילסטאר, גם כי הבנתי שצריך וגם כי היה לי איזה שבוע שלא אכלתי כמו שצריך אז חשבתי שזה יהיה עדיף.
ממ אני מרגיש שקצת נחלשתי מהחיטוב, לא משהו רציני אבל כן מרגיש את הקושי, אך אני מתקדם.
לא מבצע בכלל תרגילי עזר.

כרגע אני הולך לפי התוכנית, עשיתי ריסט קטן לפני שהתחלתי אז לא הגעתי עדיין למשקלים שהייתי איתם במסה אבל אני מתקדם. בנתיים לא מרגיש שיהיה בעיה עם להוסיף תרגילי עזר.. סתם בא לי קצת להרגיש את הבטן והידיים עובדות קצת
אם תבצע אותם וזה לא יפריע לך לשמור על המשקלי עבודה אז בכיף, אתה צריך להצליח להבחין מתי זה כן עלול להפריע לך ולבצע שינויים מתאימים כדי למזער את הסיכוי לאיבוד משקלי עבודה במידת האפשר (בשלב מסוים אולי תצטרך להוריד משקל בתרגילי עזר או אולי לוותר עליהם אם זה יקשה עליך יותר מידי)

התחלתי עם מסה עם תוכנית הSS שעשיתי די הרבה זמן, ולפני שלוש שבועות בערך התחלתי עם החיטוב ושיניתי לתוכנית הבילסטאר. עשיתי לי ריסט קטן במשקלים לפני שהתחלתי את הבילסטאר, גם כי הבנתי שצריך וגם כי היה לי איזה שבוע שלא אכלתי כמו שצריך אז חשבתי שזה יהיה עדיף.
ממ אני מרגיש שקצת נחלשתי מהחיטוב, לא משהו רציני אבל כן מרגיש את הקושי, אך אני מתקדם.
לא מבצע בכלל תרגילי עזר.

כרגע אני הולך לפי התוכנית, עשיתי ריסט קטן לפני שהתחלתי אז לא הגעתי עדיין למשקלים שהייתי איתם במסה אבל אני מתקדם. בנתיים לא מרגיש שיהיה בעיה עם להוסיף תרגילי עזר.. סתם בא לי קצת להרגיש את הבטן והידיים עובדות קצת
תנסה לשלב מעט נפח משלים ולראות שה לא פוגע

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית