הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מסה / חיטוב?

Quattro

משתמש מתחיל
84
11
נק' מוניטין:
14
84
11
שלום לכולם

אני ממש מתלבט עם עצמי.
אני שוקל 70, 1.70, אחוז שומן - 22-20 לא יודע בדיוק.

השאלה שלי היא כזאת, האם אני אעשה מסה בזמן הזה שעכשיו אני עם אחוז שומן כזה גבוה, האם זה יעזור? או שכדאי לעשות חיטוב, להוריד אחוז שומן למשהו כמו 15 ואז להתחיל מסה?

ואם אפשר בבקשה תסבירו למה כדאי אחד יותר מהשני?
אני לא רואה ממש שינוי וקראתי כמה מקומות שאחוז שומן גבוה מפריע לשינוי. חוץ מזה שהוא ״מסתיר״ את השינוי אני לא רואה משהו אחר שהוא יכול להפריע לו... אלא אם כן מישהו יכול להגיד למה..

אשמח חקבל תשובה

חיטוב
אם תתחיל עכשיו מסה תהיה לך אחר כך ירידה קשה ולא יעילה.

אני שוקל 70, 1.70, אחוז שומן - 22-20 לא יודע בדיוק.
איך מדדת אחוז שומן? אני שואל כי המכשירים הנפוצים למדידה לא מדוייקים בכלל.
השאלה שלי היא כזאת, האם אני אעשה מסה בזמן הזה שעכשיו אני עם אחוז שומן כזה גבוה, האם זה יעזור? או שכדאי לעשות חיטוב, להוריד אחוז שומן למשהו כמו 15 ואז להתחיל מסה?
הכל שאלה של איך אתה מרגיש עם המראה שלך. אם אתה מרגיש שמן מדי אז תחטב קודם. אם אתה רוצה עצות לגבי העניין תשים תמונות שלך וננסה לעזור. על פניו אם האחוז שומן דומה למה שכתבת הייתי ממליץ לחטב קודם, כי במסה כנראה שתעלה גם בשריר וגם בשומן שזה יעלה עוד יותר את האחוז שומן
אני לא רואה ממש שינוי
מה עשית עד עכשיו עכשיו מבחינת תזונה ואימונים?

• פותח/ת השרשור
איך מדדת אחוז שומן? אני שואל כי המכשירים הנפוצים למדידה לא מדוייקים בכלל.

מדדתי את האחוז שומן בחד״כ עם משקל שיש שם.. הוא משקל רגיל כמו שתקנה ב50 שקל אבל יש בו את האופציה למדוד... אין לי כרגע איפה למדוד חוץ משם. אם יש מקומות אפשריים אשמח לשמוע ואלך למדוד שם שאדע באמת.

הכל שאלה של איך אתה מרגיש עם המראה שלך. אם אתה מרגיש שמן מדי אז תחטב קודם. אם אתה רוצה עצות לגבי העניין תשים תמונות שלך וננסה לעזור. על פניו אם האחוז שומן דומה למה שכתבת הייתי ממליץ לחטב קודם, כי במסה כנראה שתעלה גם בשריר וגם בשומן שזה יעלה עוד יותר את האחוז שומן

מה עשית עד עכשיו עכשיו מבחינת תזונה ואימונים?

אני אגיד את האמת, שאני יושב על כיסא יש לי בטן עם מלא שומן. מרגיש כאילו אני איזה דובי.
אני תכף אעלה תמונות מעכשיו. האחוז שומן לדעתי באמת גבוה

מבחינת תזונה השתדלתי כל יום לאכול בבוקר בין 8-10 3 ביצים עם 4 פרוסות לחם.

בצהריים בין 13:30-14:30 הייתי אוכל 3 קציצות / 2 חתיכות של כף יד של חזה עוף עם 5-7 כפות אורז.

בערב הייתי אוכל חזה עוף שוב עם אורז.

לגבי אימונים - התאמנתי פעמיים בשבוע במשך חודש בתוכנית AB
ועכשיו מתאמן כבר תקופה אימון של כל הגוף בכל פעם במשך 3 ימים בשבוע: ראשון, שני, רביעי.
IMG_6116.JPG IMG_6116.JPG IMG_6117.JPG IMG_6119.JPG IMG_6116.JPG IMG_6117.JPG IMG_6119.JPG IMG_6120.JPG IMG_6121.JPG IMG_6123.JPG

מצטער שאני כזה שעיר חחחחחח

Back
למעלה תחתית