הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אימון על בטן ריקה עם BCAA

• פותח/ת השרשור G4F
  • פורסם בתאריך

G4F

משתמש פעיל
346
68
נק' מוניטין:
173
346
68
שלום
לאחרונה אני מתאמן על הבוקר (קם ב7 מתאמן ב8 בערך) 3 פעמים FBW ובשאר הימים אני עושה HIIT על הליכון או בריצה קצרה.
אחרי ששתיתי קפה וBCAA
אני מרגיש שיש לי אנרגיה מספיקה (זה אימון של חיטוב ככה שאני לא שובר את עצמי מבחינת משקלים, אבל עדיין מתאמץ מאוד)
בקיצור השאלה היא האם צריך להכניס פחמימה לגוף לפני אימונים כאלה? ראיתי איזה סרטון שמדבר על זה שזה דופק מטבוליזם כשאתה מתאמן בלי מאגרי פחמימה..
וכן יש לי הרבה פחמימה בתפריט, זו לא הבעיה, השאלה היא האם הBCAA האלה מבטיחים שהגוף לא יפגע מאימון על בטן ריקה?
בערך שעה אחרי האימון אני במילא אוכל קצת לחם עם טונה או משהו בסגנון..
תודה!

בגלל שאתה כבר בחיטוב וגם ככה אתה מתאמן "עייף", אז כן הייתי ממליץ לך על לאכול איזו פחמימה פשוטה לפני
בנוסף BCAA לא עושים הרבה, ממליץ לך לאכול משהו קצת יותר רציני, אבל לא כבד לפני, נגיד איזה שייק חלבון שיכיל גם ככה את אותה כמות BCAA
כמובן שעדיף BCAA על כלום, אבל יש אלטרנטיבות הרבה יותר טובות

בגלל שאתה כבר בחיטוב וגם ככה אתה מתאמן "עייף", אז כן הייתי ממליץ לך על לאכול איזו פחמימה פשוטה לפני
בנוסף BCAA לא עושים הרבה, ממליץ לך לאכול משהו קצת יותר רציני, אבל לא כבד לפני, נגיד איזה שייק חלבון שיכיל גם ככה את אותה כמות BCAA
כמובן שעדיף BCAA על כלום, אבל יש אלטרנטיבות הרבה יותר טובות
בתור פחמימה עדיף לאכול קצת שבולת שועל או יספיקו כמה בננות?

Back
למעלה תחתית