עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כן זו לא טעות, זה פשוט זמין לי לאורך יום רגיל, אז זה התחליף שלי לחלבון חוץ מהארוחות צהריים וערב.דנונה 1200 גרם?
ב 1200 גרם של יוגורט יש פחות נתרן מגביע קוטג' אחד.שים לב לכמות הנתרן כתוצאה מהרבה יוגורטים
הייתי מוריד מכמות היוגורט ומכניס טונה שגם זה זמין לאכילה בכל מקום.
חלב מכיל יותר פחמימות ונתרן מיוגורט.סליחה שאני נדחף אבל יש הבדל מהותי בין דנונה לחלב? הרי ידוע שבחלב לא כדאי להפריז
חלב מכיל יותר פחמימות ונתרן מיוגורט.
לא הבנתי מה זה אומר "ידוע שבחלב לא כדאי להפריז", מה זה הפרזה מבחינתך ומה אתה חושב שזה רע (כל עוד זה לא גורם לך להרגיש רע) ?
קראתי שמשה יפרסם מאמר מקיף על חלב, אבל מהדברים שהוא פרסם עד כה באתר אתה טועה, בכל מקרה בוא לא נלך לשם כי זו לא מטרת השרשור.אני לא בטוח בהבדל אבל נראה לי שמן הסתם שמוצרי חלב מכילים מרכיבי חלב. ומרכיבי חלב זה לא דבר בריא כל כך, הרבה הורמונים שהפרה מייצרת לעגל פלוס הרבה הורמונים שמזריקים לפרה, אני לא הולך להגיד לך מה לעשות פשוט תקרא ותחליט לבד כי יש הרבה מחקרים על חלב .
עם טוב לך עם היוגורטים והפיתות שלך אז אחלה. הערכים הסופיים בסדר וזה מה שחשוב.מעבר לזה שזה נראה מוזר, אין לי בעיה עם רעב בגלל היוגורטים, אפילו הפוך, אני פורס אותם לאורך היום וזה די סותם אותי בין הארוחות.
אם אין עם היוגורטים איזו בעיה מהותית אני לא רואה סיבה לשנות את זה.
זה לא חורג מהנושא אם חשוב לך לאכול בריא , בכל מקרה קח בחשבון את עניין הרגישות ללקטוז כי רוב הפחמימות שלך מגיעות משם,קראתי שמשה יפרסם מאמר מקיף על חלב, אבל מהדברים שהוא פרסם עד כה באתר אתה טועה, בכל מקרה בוא לא נלך לשם כי זו לא מטרת השרשור.
@Daniel Barack אשמח לדעתך על התפריט.
תודה, חלבון מלא בתפריט 165 גרם, יותר מ 90%.בחישוב גס נדמה שכמות החלבון המלא הוא סביב ה 140-150, תקן אותי אם אני טועה.
לדעתי אולי כדאי לחשוב על להוסיף עוד מנה אחת של חלבון במקום פחמימה\שומן.
בגדול נראה אחלה.
חזה עוף - 60 גרם
4 ביצים - 32 גרם
1200 דנונה - 35-40 גרם
200 מל חלב - 6 גרם
חצי קוטג' - 13 גרם בערך
1.8 זה אחלה לדעתי.תודה, חלבון מלא בתפריט 165 גרם, יותר מ 90%.
+- 5 ק"ג, בקטנה.1.8 זה אחלה לדעתי.
חיטוב מהנה:P: