הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חוות דעת על תפריט חיטוב

TvrSp12

משתמש משקיע
3,716
2,957
נק' מוניטין:
4,269
3,716
2,957
מ"ג ~ 90 קג
זה התפריט, ירקות לא נכללו בתפריט (לרוב סלט גדול שאני אוכל בצהריים), מאמין שבפועל התפריט יהיה סביב 2300 קלוריות
RMR 2200 קלוריות, הגירעון יגיע מאירובי לכן יחסית הרבה פחמימות.
upload_2017-4-23_10-35-37.png

ערכים בסדר.
אבל ממליץ לך לשנות את המקורות פחמימה שלך.. תפוח ופיתה לא ישביעו אותך.
ונראה לי מוזר לאכול קילו מאתיים דנונה ביום. סתם הרבה פחמימה נספחת שאתה יכול להכניס ממקורות אחרים שישביעו אותך יותר.
לדעתי תעשה מאמץ ותקצץ לפחות בחצי את כמות היוגורט המטורפת הזאת. תקנה אבקת חלבון זה יעזור לך, אם הבעיה היא זמינות.

• פותח/ת השרשור
מעבר לזה שזה נראה מוזר, אין לי בעיה עם רעב בגלל היוגורטים, אפילו הפוך, אני פורס אותם לאורך היום וזה די סותם אותי בין הארוחות.
אם אין עם היוגורטים איזו בעיה מהותית אני לא רואה סיבה לשנות את זה.

שים לב לכמות הנתרן כתוצאה מהרבה יוגורטים
הייתי מוריד מכמות היוגורט ומכניס טונה שגם זה זמין לאכילה בכל מקום.

• פותח/ת השרשור
שים לב לכמות הנתרן כתוצאה מהרבה יוגורטים
הייתי מוריד מכמות היוגורט ומכניס טונה שגם זה זמין לאכילה בכל מקום.
ב 1200 גרם של יוגורט יש פחות נתרן מגביע קוטג' אחד.
בנוסף אני מזיע יותר מהאוכלוסייה הממוצעת בגלל הריצות הנתרן הוא לא בעיה.

• פותח/ת השרשור
סליחה שאני נדחף אבל יש הבדל מהותי בין דנונה לחלב? הרי ידוע שבחלב לא כדאי להפריז
חלב מכיל יותר פחמימות ונתרן מיוגורט.
לא הבנתי מה זה אומר "ידוע שבחלב לא כדאי להפריז", מה זה הפרזה מבחינתך ולמה אתה חושב שזה רע (כל עוד זה לא גורם לך להרגיש רע) ?

חלב מכיל יותר פחמימות ונתרן מיוגורט.
לא הבנתי מה זה אומר "ידוע שבחלב לא כדאי להפריז", מה זה הפרזה מבחינתך ומה אתה חושב שזה רע (כל עוד זה לא גורם לך להרגיש רע) ?

אני לא בטוח בהבדל אבל נראה לי שמן הסתם שמוצרי חלב מכילים מרכיבי חלב. ומרכיבי חלב זה לא דבר בריא כל כך, הרבה הורמונים שהפרה מייצרת לעגל פלוס הרבה הורמונים שמזריקים לפרה, אני לא הולך להגיד לך מה לעשות פשוט תקרא ותחליט לבד כי יש הרבה מחקרים על חלב .

• פותח/ת השרשור
אני לא בטוח בהבדל אבל נראה לי שמן הסתם שמוצרי חלב מכילים מרכיבי חלב. ומרכיבי חלב זה לא דבר בריא כל כך, הרבה הורמונים שהפרה מייצרת לעגל פלוס הרבה הורמונים שמזריקים לפרה, אני לא הולך להגיד לך מה לעשות פשוט תקרא ותחליט לבד כי יש הרבה מחקרים על חלב .
קראתי שמשה יפרסם מאמר מקיף על חלב, אבל מהדברים שהוא פרסם עד כה באתר אתה טועה, בכל מקרה בוא לא נלך לשם כי זו לא מטרת השרשור.
@Daniel Barack אשמח לדעתך על התפריט.

מעבר לזה שזה נראה מוזר, אין לי בעיה עם רעב בגלל היוגורטים, אפילו הפוך, אני פורס אותם לאורך היום וזה די סותם אותי בין הארוחות.
אם אין עם היוגורטים איזו בעיה מהותית אני לא רואה סיבה לשנות את זה.
עם טוב לך עם היוגורטים והפיתות שלך אז אחלה. הערכים הסופיים בסדר וזה מה שחשוב.
למרות שלדעתי עדיף להכניס 160 גרם פחמימה מחצי קג אורז, ולא מבליסה של מוצרי חלב, פיתות ופירות...אבל זו רק דעתי.

קראתי שמשה יפרסם מאמר מקיף על חלב, אבל מהדברים שהוא פרסם עד כה באתר אתה טועה, בכל מקרה בוא לא נלך לשם כי זו לא מטרת השרשור.
@Daniel Barack אשמח לדעתך על התפריט.
זה לא חורג מהנושא אם חשוב לך לאכול בריא , בכל מקרה קח בחשבון את עניין הרגישות ללקטוז כי רוב הפחמימות שלך מגיעות משם,
די מסכים עם זה שמעלי שעדיף לצרוך את הפחמימות ממקור אחר אבל אני לא בקיא בנושא הלקטוז, רק יודע שעדיף איתו אנזימי לקטז ושהם לא נמצאים בדר"כ במוצרים תעשיתיים כי משמידים אותם.

אין מחקרים שמוכיחים שחלב לא בריא.
לגבי הורמוני החלב החלבוניים, הם מתפרקים במערכת העיכול (זה למה מזריקים הורמון גדילה ולא לוקחים קפסולה).

ונוטרישון פאקטס הם לא מקור אמין

• פותח/ת השרשור
טוב, לא הצלחתם לשכנע אותי שהתפריט שלי לא טוב, זה פחות או יותר מה שאני אוכל ביום יום בשנה האחרונה, עם תוספת של פחמימות בהתאם לשגרת הריצות שלי.
תודה על התגובות.

בחישוב גס נדמה שכמות החלבון המלא הוא סביב ה 140-150, תקן אותי אם אני טועה.
לדעתי אולי כדאי לחשוב על להוסיף עוד מנה אחת של חלבון במקום פחמימה\שומן.

בגדול נראה אחלה.

חזה עוף - 60 גרם
4 ביצים - 32 גרם
1200 דנונה - 35-40 גרם
200 מל חלב - 6 גרם
חצי קוטג' - 13 גרם בערך

• פותח/ת השרשור
בחישוב גס נדמה שכמות החלבון המלא הוא סביב ה 140-150, תקן אותי אם אני טועה.
לדעתי אולי כדאי לחשוב על להוסיף עוד מנה אחת של חלבון במקום פחמימה\שומן.

בגדול נראה אחלה.

חזה עוף - 60 גרם
4 ביצים - 32 גרם
1200 דנונה - 35-40 גרם
200 מל חלב - 6 גרם
חצי קוטג' - 13 גרם בערך
תודה, חלבון מלא בתפריט 165 גרם, יותר מ 90%.

אם אפשר לשאול, אתה מתכוון לעשות בכל יום ויום אירובי על מנת להגיע לגירעון? ואיך אתה מחשב את הקלוריות שנשרפות מהריצה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית