הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בוקס סקוואט

haim15959

משתמש פעיל
486
34
נק' מוניטין:
119
486
34
אם הגמישות שלי לא מאפשרת לי אני יכול לעשות בוקס סקוואט בלי לשבור מקביל?
לפחות עד שאני יהיה גמיש מספיק

למה אתה צריך לעשות בוקס סקוואט? ועוד אחד גבוה?
בוקס סקוואט ללא משקל יכול בהתחלה לעזור ללמוד את התנועה, אבל הוא לא מיועד סתם ככה כתרגיל למי שעדיין לא למד סקוואט

• פותח/ת השרשור
אני לא יכול לשבור מקביל כמו שצריך והכיסה עוזר לי לדעת על לאן אני יכול לרדת בלי שהישבן עתעגל כלפי פנים

אני דווקא יודע לעשות סקוואט אבל בגלל פציעה לא עשיתי סקוואט הרבה זמן ולא תרגלתי גמישות ואני לא מצליח לחזור לסקוואט כמו שצריך

נערך לאחרונה:
אתה יכול לעשות בוקס סקוואט אם הגמישות שלך טעונה שיפור וזאת בתנאי שהבוקס הופך לנמוך יותר ויותר עד אשר אתה מצליח לבצע שבירת מקביל.
זה אכן תרגיל טוב לאנשים עם עומק וטכניקה לקויה בסקוואט.

אם אתה מתכנן לעשות סתם בוקס סקוואט ולא לשנות את העומק אז @kotzer ידידי אכן צודק.

אני לא יכול לשבור מקביל כמו שצריך והכיסה עוזר לי לדעת על לאן אני יכול לרדת בלי שהישבן עתעגל כלפי פנים

אני דווקא יודע לעשות סקוואט אבל בגלל פציעה לא עשיתי סקוואט הרבה זמן ולא תרגלתי גמישות ואני לא מצליח לחזור לסקוואט כמו שצריך
אין טעם אז לעשות בוקס סקואאט אם אתה מתכוון לאמן את עצמך לעשות אותו גבוה
אתה בטוח שאתה פותח את הרגליים מספיק?

• פותח/ת השרשור
אין טעם אז לעשות בוקס סקואאט אם אתה מתכוון לאמן את עצמך לעשות אותו גבוה
אתה בטוח שאתה פותח את הרגליים מספיק?
אני אוריד כל שבוע שבועיים את הגובה ואני פותח את הרגליים יחסית רחב לא סומו אבל יותר מרוחב כתפיים בהרבה

@haim15959 קשה לי לחיות עם ההגדרה 'הגמישות לא מאפשרת לי'
בלי משקל אתה יכול לשבור מקביל, עם מוט ריק אתה יכול?
אם התשובה היא כן, אז לעבוד עם הרבה סבלנות בעלייה איטית במשקלים
אם התשובה היא לא, אתה צריך לפתור קודם את הבעיה לפני שאתה פונה לתרגילים חלופיים שעלולים לקבע אצלך הרגלים לא טובים.

• פותח/ת השרשור
@haim15959 קשה לי לחיות עם ההגדרה 'הגמישות לא מאפשרת לי'
בלי משקל אתה יכול לשבור מקביל, עם מוט ריק אתה יכול?
אם התשובה היא כן, אז לעבוד עם הרבה סבלנות בעלייה איטית במשקלים
אם התשובה היא לא, אתה צריך לפתור קודם את הבעיה לפני שאתה פונה לתרגילים חלופיים שעלולים לקבע אצלך הרגלים לא טובים.
גם בלי משקל לא מצליח

תנסה אולי לעלות סרטון שלך מנסה עם משקל נמוך, בנוסף תנסה להעזר במאמן שנמצא במכון שלך אם הוא יוכל לאתר את הבעיה.

אם עשית סקוואט בעבר והצלחת אין סיבה שלא תצליח שוב לאחר קצת תרגול. לדעתי בוקס רעיון לא רע אבל לא מגבוה אלא קצת מתחת למקביל.

תנסה אולי לעלות סרטון שלך מנסה עם משקל נמוך, בנוסף תנסה להעזר במאמן שנמצא במכון שלך אם הוא יוכל לאתר את הבעיה.

אם עשית סקוואט בעבר והצלחת אין סיבה שלא תצליח שוב לאחר קצת תרגול. לדעתי בוקס רעיון לא רע אבל לא מגבוה אלא קצת מתחת למקביל.
לא רואה סיבה למה להתחיל לא להתחיל מגובה מסוים ולרדת אט אט בגובה עד לשבירת מקביל.
לא כולם נולדו עם היכולת לשבור מקביל בסקוואט, אני ראיתי אנשי הייטק שבקושי יכולים להוציא ישבן אחורה.

לא רואה סיבה למה להתחיל לא להתחיל מגובה מסוים ולרדת אט אט בגובה עד לשבירת מקביל.
לא כולם נולדו עם היכולת לשבור מקביל בסקוואט, אני ראיתי אנשי הייטק שבקושי יכולים להוציא ישבן אחורה.
יש יותר מדרך אחת... זאת גם אופציה, אני חושב שבוקס סקוואט זאת אופציה יותר נוחה, בייחוד במקרה שלו שהוא כבר מיומן במידה מסויימת בתרגיל ורק צריך "לרענן".

בתור אחד שאף פעם לא התאמן והיה שמן כל החיים, שניסיתי לעשות לא הצלחתי ויתרתי, ואז נכנס לי גו'ק לראש שכל יום אני עושה סקוואט בלי משקל, היום אני מרים 60 קילו כל צד 140 עם המוט יורד עד למטה, 4 סטים 6 חזרות באחרון יוצא 5, בשנה הגעתי למשקל הזה, הכל בראש

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית