עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אין טעם אז לעשות בוקס סקואאט אם אתה מתכוון לאמן את עצמך לעשות אותו גבוהאני לא יכול לשבור מקביל כמו שצריך והכיסה עוזר לי לדעת על לאן אני יכול לרדת בלי שהישבן עתעגל כלפי פנים
אני דווקא יודע לעשות סקוואט אבל בגלל פציעה לא עשיתי סקוואט הרבה זמן ולא תרגלתי גמישות ואני לא מצליח לחזור לסקוואט כמו שצריך
אני אוריד כל שבוע שבועיים את הגובה ואני פותח את הרגליים יחסית רחב לא סומו אבל יותר מרוחב כתפיים בהרבהאין טעם אז לעשות בוקס סקואאט אם אתה מתכוון לאמן את עצמך לעשות אותו גבוה
אתה בטוח שאתה פותח את הרגליים מספיק?
ואם אתה מוריד אז סבבהאני אוריד כל שבוע שבועיים את הגובה ואני פותח את הרגליים יחסית רחב לא סומו אבל יותר מרוחב כתפיים בהרבה
כן קראתי הרבה את המדריכים בפורטל וראיתי את הסרטונים של ריפטו על טכניקהואם אתה מוריד אז סבבה
ואת הברכיים אתה שולח מספיק החוצה?
גם בלי משקל לא מצליח@haim15959 קשה לי לחיות עם ההגדרה 'הגמישות לא מאפשרת לי'
בלי משקל אתה יכול לשבור מקביל, עם מוט ריק אתה יכול?
אם התשובה היא כן, אז לעבוד עם הרבה סבלנות בעלייה איטית במשקלים
אם התשובה היא לא, אתה צריך לפתור קודם את הבעיה לפני שאתה פונה לתרגילים חלופיים שעלולים לקבע אצלך הרגלים לא טובים.
קודם כל, איזה סגנון סקוואט אתה מנסה, HB או LB?גם בלי משקל לא מצליח
לדעתי כדאי לך לפגוש פיזיוטרפיסט, זה לא מצב תקין.גם בלי משקל לא מצליח
כן אני יודע שזה לא תקיןלדעתי כדאי לך לפגוש פיזיוטרפיסט, זה לא מצב תקין.
מציע שבכל מקרה תעלה סרטון שלך עושה סקווט עם מוט ריק ועם 40 קילו
לא רואה סיבה למה להתחיל לא להתחיל מגובה מסוים ולרדת אט אט בגובה עד לשבירת מקביל.תנסה אולי לעלות סרטון שלך מנסה עם משקל נמוך, בנוסף תנסה להעזר במאמן שנמצא במכון שלך אם הוא יוכל לאתר את הבעיה.
אם עשית סקוואט בעבר והצלחת אין סיבה שלא תצליח שוב לאחר קצת תרגול. לדעתי בוקס רעיון לא רע אבל לא מגבוה אלא קצת מתחת למקביל.
יש יותר מדרך אחת... זאת גם אופציה, אני חושב שבוקס סקוואט זאת אופציה יותר נוחה, בייחוד במקרה שלו שהוא כבר מיומן במידה מסויימת בתרגיל ורק צריך "לרענן".לא רואה סיבה למה להתחיל לא להתחיל מגובה מסוים ולרדת אט אט בגובה עד לשבירת מקביל.
לא כולם נולדו עם היכולת לשבור מקביל בסקוואט, אני ראיתי אנשי הייטק שבקושי יכולים להוציא ישבן אחורה.