הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

האם אפשר לאכול הכול, כל עוד מתאים לערכים ולקלוריות?

Gal39366

משתמש מתחיל
7
0
נק' מוניטין:
0
7
0
היי לכולם!
התחלתי לאחרונה לאכול יותר מאוזן ולהקפיד לרשום לעצמי כמה אני אוכלת ומה אני אוכלת כולל ערכים וכדומה.
אני משרתת במגב, ככה שאני עושה משמרות ונאלצת לאכול מה שמביאים לשטח (ובדרך כלל האוכל לא הכי ידידותי לאלו המנסים לשמור)-כלומר לחמניות מתוקות, גבינה צהובה של 28 אחוז וכו.
האם זה משנה מה אני אוכלת אם בסופו של יום אני עומדת על סך הקלוריות שאני צריכה לצרוך ביום (בגירעון שלילי), כולל חלבונים, שומנים ופחמימות?

תודה רבה! ♡

בתאוריה כן, בפרקטיקה אפשר להגיד שגם כן, הבעיה תהיה כנראה עם תחושת שובע בהנחה שהמטרה היא ירידה במשקל ואולי גם ויטמינים ומינרלים.

• פותח/ת השרשור
בסופו של יום אני שבעה, אני על תפריט של 1200 קל' עם 126 גר חלבונים, 61 גר פחמימות ו60 גר שומנים פחות או יותר.
אני משתדלת לא לגעת בסוכרים או פירות, אבל מעבר לזה הכול בסדר.

נשמע בסדר, לפי הערכים אני מניח שעשית את כל החישובים ואת שוקלת בערך 60 ק"ג ואז זה מתאים לך, הייתי מציע לשקול הוספה של עוד פחממות ולהוסיף עוד אירובי בשביל שריפת קלוריות כי 60 ג' פחממה זה דיי גבולי למינימום הנדרש.
אבל אולי כדאי לחכות לעוד דעות בנושא.

• פותח/ת השרשור
כלומר לעלות בערך לתפריט של 1300-1400 ולהגיע בערך ל80 גר פחמימות?
כמובן שבימים של אימון אני אוכל יותר פחמימות וחלבונים

בגדול זה סבבה לגמרי
מן הסתם בשביל התוצאות הטובות ביותר כדאי לעשות את ההחלטות הטובות ביותר, ואיפה שניתן לשפר את איכות המזון, אבל את כן תראי תוצאות כל עוד את מקפידה לפחות על הפרמטרים האלה

• פותח/ת השרשור
תודה רבה לשניכם!

Back
למעלה תחתית