אז פתחתי אשכול שאני אוכל לרכז כמה שאלות שעלו לי מהאימונים האחרונים, משקל: 70 גובה: 180.
היי, אני מתאמן כבר שלושה חודשים בתוכנית FBW והחלטתי לעבור ל-AB כי ייעצו לי לעבור.
הבעיה שאני לא ממש מבין את ההגיון של הAB, אני מרגיש שהתוכנית AB שלי זה התוכנית FBW שלי שפשוט פיצלו אותה לקבוצות שרירים ועובדים עליהם 4 פעמים בשבוע, במקום שאני אלך לחדר כושר 3 פעמים בשבוע ואעבוד על כל שריר אני הולך 4 פעמים ועובד רק פעמיים בשבוע על כל שריר, השאלה הראשונה שלי היא אם ז אמור להיות ככה, אולי זה בעיה בתוכנית שלי? בדרך כלל 24 שעות אחרי האימון אני כבר מרגיש שהשרירים שלי חזרו להעבוד רגיל.
השאלה השניה קשורה לשאלה הראשונה ורציתי לשאול אם התוכנית שלי טובה, מוזר לי שביום רגליים,גב ויד קדמית שלי יוצא לי בערך 35-40 דקות לאימון שזה כלום (לא ידעתי מה השם בעברית של חלק מהתרגילים אז הוספתי קישורים):
A:
חזה
בנץ פרס (סופר סט עם הפרפר)
פרפר עם משקולות (סופר סט עם הבנץ)
בנץ פרס עם המשקולות בשיפוע חיובי
High Cable Crossover (?)
כתפיים
שולדר פרס עם משקולות
Dumbbell Raise
יד אחורית
Skullcrusher
cable pushdown
+בטן
B:
יד קדמית:
הרמת משקולות חופשיות פתישים
Cable biceps curl (Drop set)
(זה עובד על שתי הרצועות? כדאי להוסיף עוד תרגילים כאן?)
גב:
Cable lat pulldown
Cable row
רגליים:
סקוואטים עם מוט חופשי
לג פרס
תודה רבה!
עריכה: אולי בכלל כדאי לי להתחיל SS? אני כל כך מבולבל 😲😲😲
היי, אני מתאמן כבר שלושה חודשים בתוכנית FBW והחלטתי לעבור ל-AB כי ייעצו לי לעבור.
הבעיה שאני לא ממש מבין את ההגיון של הAB, אני מרגיש שהתוכנית AB שלי זה התוכנית FBW שלי שפשוט פיצלו אותה לקבוצות שרירים ועובדים עליהם 4 פעמים בשבוע, במקום שאני אלך לחדר כושר 3 פעמים בשבוע ואעבוד על כל שריר אני הולך 4 פעמים ועובד רק פעמיים בשבוע על כל שריר, השאלה הראשונה שלי היא אם ז אמור להיות ככה, אולי זה בעיה בתוכנית שלי? בדרך כלל 24 שעות אחרי האימון אני כבר מרגיש שהשרירים שלי חזרו להעבוד רגיל.
השאלה השניה קשורה לשאלה הראשונה ורציתי לשאול אם התוכנית שלי טובה, מוזר לי שביום רגליים,גב ויד קדמית שלי יוצא לי בערך 35-40 דקות לאימון שזה כלום (לא ידעתי מה השם בעברית של חלק מהתרגילים אז הוספתי קישורים):
A:
חזה
בנץ פרס (סופר סט עם הפרפר)
פרפר עם משקולות (סופר סט עם הבנץ)
בנץ פרס עם המשקולות בשיפוע חיובי
High Cable Crossover (?)
כתפיים
שולדר פרס עם משקולות
Dumbbell Raise
יד אחורית
Skullcrusher
cable pushdown
+בטן
B:
יד קדמית:
הרמת משקולות חופשיות פתישים
Cable biceps curl (Drop set)
(זה עובד על שתי הרצועות? כדאי להוסיף עוד תרגילים כאן?)
גב:
Cable lat pulldown
Cable row
רגליים:
סקוואטים עם מוט חופשי
לג פרס
תודה רבה!
עריכה: אולי בכלל כדאי לי להתחיל SS? אני כל כך מבולבל 😲😲😲