ייעוץ מעבר לab

זה לא פחד. ממש לא אכפת לי גם אם תעשה 70 סטים. אני רק אומר שזה יפריע לך להתקדם בתרגילים הבסיסיים ועל הדרך גם יכול לגרום לך לבעיות מרפקים. ואגב, מה היקף היד שלך שאתה אומר שיש לך ידיים גדולות? ובכלל מה משקלי העבודה שלך?

אני 1.65 (גובה) עם היקף 39, ככה שאתה יכול לנחש שזה נראה גדול ביחס לגוף, אתה צריך להתחשב בגובה.
נו באמת, עוד 4 סטים זה מה שעכשיו יעצור אותו? הוא אומר לך בפירוש שהמטרה שלו זה היפרטרופיה, גם ידיים זה חלק מהאסתטיקה.
גם אם איכשהו תעכב טיפה את תרגילי הבסיס בשביל ידיים יותר גדולות, נו אז?

לא מתכוון להתווכח על זה בכול מקרה, לא אומר פה שאני גדול או משהו כזה, פשוט שהידיים שלי חלק חזק לעומת הגוף ואני נותן להם כמות
סטים גבוהה יחסית.

זה לא פחד. ממש לא אכפת לי גם אם תעשה 70 סטים. אני רק אומר שזה יפריע לך להתקדם בתרגילים הבסיסיים ועל הדרך גם יכול לגרום לך לבעיות מרפקים. ואגב, מה היקף היד שלך שאתה אומר שיש לך ידיים גדולות? ובכלל מה משקלי העבודה שלך?

האמת ממה שיצא לי לראות ממתאמנים שעושים את כל תוכניות אימוני הכוח למיניהן (כולל עליי) הוא שהסיפור על כך שהתרגילים הכבדים מספיקים על מנת לבנות ידיים זה בולשיט אחד גדול. לאף אחד אין זרועות שנראות גדולות מבחינת פרופורציות לשאר הגוף אצל הפווארליפטרים (הטבעיים) למיניהם.. עבודה ישירה על הידיים היא הכרחית אם מישהו רוצה להגדיל את היקף הזרוע. לא מספיק לעשות מתח וצ'ין אפס לבייספס וחזה וכתפיים ליד האחורית.

זה לא אומר שלא כדאי להתאמן תוכנית כוח.. אבל יש אנשים שמה שאיכפת להם זה "להראות טוב" ופחות מכמות המשקל שהם מרימים/מושכים/דוחפים

האמת ממה שיצא לי לראות ממתאמנים שעושים את כל תוכניות אימוני הכוח למיניהן (כולל עליי) הוא שהסיפור על כך שהתרגילים הכבדים מספיקים על מנת לבנות ידיים זה בולשיט אחד גדול. לאף אחד אין זרועות שנראות גדולות מבחינת פרופורציות לשאר הגוף אצל הפווארליפטרים (הטבעיים) למיניהם.. עבודה ישירה על הידיים היא הכרחית אם מישהו רוצה להגדיל את היקף הזרוע. לא מספיק לעשות מתח וצ'ין אפס לבייספס וחזה וכתפיים ליד האחורית.

זה לא אומר שלא כדאי להתאמן תוכנית כוח.. אבל יש אנשים שמה שאיכפת להם זה "להראות טוב" ופחות מכמות המשקל שהם מרימים/מושכים/דוחפים

מסכים, זה העניין.

הכוונה היא לעשות רוטציה בין הבנץ׳ לפרס(לחיצה מעל הראש)
כן אשמח לשמוע למה רוטציה בין בנצ' לפרס אבל לא בין מתח לדדליפט

כך תשיגו ידיים גדולות - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף הייתי קורא..
אני לא אומר שלא צריך לעשות בכלל ידיים. אני אומר שבAB לא צריך 8 סטים לבייספס
upload_2017-12-28_20-58-48.png

קבצים מצורפים

• upload_2017-12-28_20-58-46.png
    upload_2017-12-28_20-58-46.png
    KB 141.4 · צפיות: 80
  • פותח/ת השרשור
לא
וחוץ מזה בחירת תרגילים גרועה
במקומך הייתי עושה משהו ממש כבד וקצר לדוגמא:
סקוואט
לחיצת חזה או כתפיים
משיכה כלשהי חתירה/מתח/דדליפט
תרגילי עזר(מקבילים, תאומים, ידיים...)
אתה מוכן להסביר למה בחירת תרגילים גרועה ? סקוואט עשיתי עד שכאב לי בגב התחתון והפסקתי לא יודע אם ז כאב טוב או רע
ובבנץ פרס גם הפסקתי כי כאב לי מתחת לעצם הבריח אני עושה חתירה ופולי עליון, דדליפט אני לא רוצה לעשות

Back
למעלה תחתית