עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בתאכלס עד עכשיו אפילו שלפני החורף התאמנתי יחסית הרבה זמן משהו כמו שנה לא שמרתי בכלל על תזונה...תמיד לא הבנתי מה אפשר לעשות כי אני לא באמת הצלחתי לעקוב על מה אני אוכל, אני אוכל מה שאמא שלי מכינה חח ואז קניתי כל מיני אבקות חלבון וכאלה.אם הייתי במקומך, אם כבר לחזור בכל הכוח הייתי מרביץ כנראה טקסס אבל עם איזה 30 אחוז פחות משקלי עבודה על מנת לחזור במתינות ולהזכר בטכניקה. בנוסף אוכל בפלוס קלורי לא גדול בכלל (200-300 מעל הניטרלי) בגלל שהמשקלים קלים בינתיים או אפילו נשאר בנייטרלי עד שהייתי נתקע. אם אתה לא מוכן מנטאלית/פיזית לטקסס, ממליץ לך על הלינארית עם הוספת תרגילי עזר. לגבי המשקלים, אל דאגה. תעשה הכל כמו שצריך מבחינת תזונה ומנוחה והמשקלים יחזרו מהר יותר ממה שאתה חושב..
גיל: 16 וחציתוכנית אימונים - Texas Method - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף זאת הטקסס מתוד.
לינארית 5X5 מדקאו מאת ביל סטאר - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף
זאת הלינארית.
לגבי האוכל, כמה מה מו מי, אם יש לך אפשרות, תקנה משקל תזונה יעזור לך המון בחישוב כמות הקלוריות חלבון שומן פחמימות וכו.. אם עדיין לא מיצית את ss אז עדיף שתשאר איתה. תביא קצת פרטים על עצמך:
גיל גובה משקל...
אתה בן 16 וכבר גובה כזה? תיהיה בריא.גיל: 16 וחצי
גובה: 183.5
משקל: 75 בערך
סקאווט 100אתה זוכר פלוס מינוס עם איזה משקלי עבודה הפסקת את ss?
אז עדיף שתמשיך את ss.. יש לך עוד הרבה לאן להתקדם.סקאווט 100
בנץ' 55
פרס 45
חתירה: 45
זה בערך לא זוכר בדיוק
למה SS נחשב להכי טוב לא הבנתיאז עדיף שתמשיך את ss.. יש לך עוד הרבה לאן להתקדם.
זה לא שהיא הכי טובה פשוט מתקדמים בתוכנית הזאת מהר יחסית לתוכניות אחרות. SS היא שיפור לתוכנית AB. מתאמן מתחיל לא צריך נפח גבוה כדאי להתקדם זה סתם ביזבוז זמן. אתה לא חייב לעשות SS, תעשה מה שאתה רוצה העיקר שתתקדם.. אם תתקדם עם AB רגילה שיבושם לך כנל לגבי FBW וכו.. רק שהתוכנית תהיה הגיונית ועם התקדמות לינארית כלשהי.למה SS נחשב להכי טוב לא הבנתי