הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חוות דעה תפריט לss

• פותח/ת השרשור Barak6
  • פורסם בתאריך

Barak6

משתמש מתחיל
18
3
נק' מוניטין:
3
18
3
בן 24 , 180 משקל 75

התפריט:

לפני שאתייחס לתפריט עצמו, האם חישבת נייטרלי? ומה הפלוס הקלורי שאתה עומד עליו? על פניו אתה מפגיז קלוריות, כנראה שלא לצורך

• פותח/ת השרשור
הנייטרלי שלי לפי הבנתי זה 2,729 קלוריות.. כנראה הייתי צריך לכתוב את זה בהתחלה אבל בכל אופן התחלתי ss לפני חודש וחצי בערך עם תפריט של כ 2800- 3000 קלוריות, עליתי יפה במשקל גוף וגם במשקלי העבודה אבל בשבועיים האחרונים אני מתחיל להיתקע במשקלי העבודה של הפרס בעיקר. יחד עם זאת בנוסף לאימונים אני גם עובד בעבודה פיזית קלה 2-3 בשבוע.

לפי כל זה אתה חושב שאני עדיין צריך לקצץ ואם כן אז כמה? תודה..

בן 24 , 180 משקל 75

התפריט:
למה כלכך הרבה קלוריות?

ניסית לעשות ריסט...? לדעתי חבל להעלות כלכך הרבה קלוריות בשביל הפרס... ואין מצב שהbmr שלך הוא 2700 על 75 קילו. תחשב שוב.

אני ממש מקווה שלא הקשבת לו והורדת מהפחמימה שאתה עם כמות גבוה כלכך של שומן
תפסיק עם הזילזול שלך ועם התאוריות וינגייט האלה.. ״מקווה שלא הקשבת לו״ מאיפה הזילזול הזה?! ומה רע בשומן? בוא תאיר את עיינינו שנדע גם.

ברק. אל תוריד שומן. תעשה מה שדניאל אמר. עדיף לקצץ בפחמימה ולהוסיף קלוריות משומן. אם אתה מהסס ודואג ששומן משמין אז הינה מאמר מעולה
שומנים - על מה ולמה? - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף
כמות החלבון בסדר גמור. לגבי הקלוריות, אם הנייטרלי שלך הוא באמת 2700, הייתי דווקא מתחיל עם 3000 עד שתתקע גם במשקלי עבודה וגם במשקל הגוף.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית