הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לינארית-איך מתקדמים מכאן?

• פותח/ת השרשור silan
  • פורסם בתאריך

silan

משתמש מתחיל
63
10
נק' מוניטין:
85
63
10
אהלן, כרגע לאחר שאני סוף סוף הייתי מסוגל לבצע סקוואט שוב החלטתי להריץ תלינארית של ביל סטאר כדי לשפר תסקוואט. כרגע בסוף שבוע 7 בתוכנית כולל הריסט והמשקל בשבוע 4 היה 125 ל5. השבוע ביצעתי 132.5 סקוואט ל5 והיום הייתי אמור לבצע 135 לשישייה+ באק אוף. באופן מפתיע השלישייה לא עלתה לעומת החמישייה שכן עלתה. הדבר די עצבן אותי אז הלכתי אחרי 5 דק מנוחה לעוד ניסיון והצלחתי את ה3 וויתרתי על ה באק אוף. עכשיו יוצא מצב שביצעתי תאימון לא באופן הרצוי ויצא שביצעתי 2 סטים כבדים במקום אחד ככה שהווליום היום שונה מבדכ. מה אני אמור לעשות בראשון? אני כרגע עם כאבי שרירים מטורפים ולא יודע אם להמשיך לדחוף או לעשות משהו אחר. תודה לעוזרים.

אהלן, כרגע לאחר שאני סוף סוף הייתי מסוגל לבצע סקוואט שוב החלטתי להריץ תלינארית של ביל סטאר כדי לשפר תסקוואט. כרגע בסוף שבוע 7 בתוכנית כולל הריסט והמשקל בשבוע 4 היה 125 ל5. השבוע ביצעתי 132.5 סקוואט ל5 והיום הייתי אמור לבצע 135 לשישייה+ באק אוף. באופן מפתיע השלישייה לא עלתה לעומת החמישייה שכן עלתה. הדבר די עצבן אותי אז הלכתי אחרי 5 דק מנוחה לעוד ניסיון והצלחתי את ה3 וויתרתי על ה באק אוף. עכשיו יוצא מצב שביצעתי תאימון לא באופן הרצוי ויצא שביצעתי 2 סטים כבדים במקום אחד ככה שהווליום היום שונה מבדכ. מה אני אמור לעשות בראשון? אני כרגע עם כאבי שרירים מטורפים ולא יודע אם להמשיך לדחוף או לעשות משהו אחר. תודה לעוזרים.
אם אתה מגיע לאימון ונראה לך שאתה לא תתמודד איתו, תעשה אימון התאוששות עם משקלים קלים. ובלי קשר אל תדחוף סטים שלא מתוכננים, כמו שאתה רואה זה פוגע בך בהמשך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית