הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קולה זירו בחיטוב

Evyatar0231

מושעה
170
16
נק' מוניטין:
16
170
16
אהלן חבר'ה,אז ככה יש לי "בעיה" אפשר לקרוא לזה שאני פשוט מכור לזירו.
אני שותה המון במשך היום וזה מנהג שאני מנסה להיפטר ממנו אבל מאוד קשה לי..אני שותה זירו בכל ארוחה וכמעט גומר בקבוק שלם בסוף יום (לא בקבוק קטן).
אני מודע לכך שזה לא בריא אך השאלה שלי עד כמה נורא זה לשתות זירו בחיטוב? אם זה לא כזה נורא לשתות אני אשתדל מאוד לצמצם בכמויות שאני שותה.
תודה חברים.

• פותח/ת השרשור
לא מפריע בחיטוב.
גם בכמות שכזו? זה לא יתן לי מראה מנופח יותר? אני יודע שבמשך שעה בערך אתה נשאר נפוח כי שתית,אבל השאלה אם זה לא יתן לי מראה קבוע כזה?

אם מתייחסים לחיטוב לאורך תקופת זמן ולא מתייחסים להיבט הפסיכולוגי של שעה או שעות ספורות כתוצאה מהשתייה, אז לא משנה איזה מראה תקבל, אתה תוריד משקל בכל אופן (בהנחה והתזונה תקינה ביחס לסך הקלוריות שאתה שורף ביום שלם)

• פותח/ת השרשור
אם מתייחסים לחיטוב לאורך תקופת זמן ולא מתייחסים להיבט הפסיכולוגי של שעה או שעות ספורות כתוצאה מהשתייה, אז לא משנה איזה מראה תקבל, אתה תוריד משקל בכל אופן (בהנחה והתזונה תקינה ביחס לסך הקלוריות שאתה שורף ביום שלם)
אחלה אשמח אם תעזור לי בתפריט החיטוב שניסיתי לעשות לעצמי (לא בקיא בערכים כל כך עשיתי לפי ראות עין האמת)

הנתונים שלי: 1.70 שוקל 62 קילו ובן 17.5. הBMR שלי הוא 1986 קלוריות.

בוקר (בדרך כלל שעה שבע וחצי): פייבר1 עם יוגורט 2% מתיקות מעודנת תפוח חתוך בפנים+כוס קפה שחור (ללא תוספות,רק מים חמים)

צהריים: 100 גר' אורז לבן נקי+ 2 חתיכת שניצל/חזה עוף וירקות למיניהם (מלפפון/גזר או פלפל לפעמים) ואולי כמה חתיכות של תפוח אדמה אפוי.

ערב: חצי גביע קוטג' 5%+פחית טונה במים (לא יודע אם זה משנה עם טונה במים אבל אני מסנן את המים לגמרי) + 2-3 ביצים במחבת (ביצת עין/חביתה)
וחמש פריכיות אורז (נראה לי שאני אוותר על הפריכיות,פחמימה מיותרת לא?) + מלפפון או שניים.

מה אתה מציע לשנות בתפריט?

נערך לאחרונה:
שב עם מחשבון תזונה ותבין מה הערכים הסופיים. אי אפשר לבנות ככה תפריט.
אני הייתי מוריד מהזירו בהדרגה, הדעות בנוגע לממתיקים חלוקות אבל בקבוק קולה זירו זה משהו שבכל זאת הייתי רוצה לצמצם

כמו ש- @itay87 אמר, לא ידוע יתר על המידה על נזקים של ממתיקים מלאכותיים, אבל כן אני משער שזה ישפיע על הבריאות שלך בכמויות האלה, אם זה בהשפעה הורמונלית, חומציות דם, או כל דבר אחר
מבחינת החיטוב זה כנראה לא ישפיע, אבל למען הבריאות הכללית שלך עדיף לרדת מזה

• פותח/ת השרשור
איך אני מחשב bmr? צריך להכפיל את התוצאה ב1.2?

נערך לאחרונה:
עדיין לא הבנתי למה בחור בן 17.5 ששוקל 60 ק"ג נמצא ב"חיטוב". (אפילו יותר תמוה מאשר לחסל ארגז זירו ביום)

• פותח/ת השרשור
עדיין לא הבנתי למה בחור בן 17.5 ששוקל 60 ק"ג נמצא ב"חיטוב". (אפילו יותר תמוה מאשר לחסל ארגז זירו ביום)
רוצה לאבד לפחות 4%,אני לא יודע אם להסיק מהתגובה שלך שאתה חושב שאני רזה או חסרה לי מסה,מפני שזה יהיה לא נכון. יש לי מסה וגנטיקת גוף ״רחבה״ אפשר לומר,כתפיים וגב רחבים.
יש מסת שריר בידיים ובגב,פשוט מעוניין להוריד עוד שומן מהגוף. רוצה בטן,גב,חזה ואלכסונים חטובים יותר.

רוצה לאבד לפחות 4%,אני לא יודע אם להסיק מהתגובה שלך שאתה חושב שאני רזה או חסרה לי מסה,מפני שזה יהיה לא נכון. יש לי מסה וגנטיקת גוף ״רחבה״ אפשר לומר,כתפיים וגב רחבים.
יש מסת שריר בידיים ובגב,פשוט מעוניין להוריד עוד שומן מהגוף. רוצה בטן,גב,חזה ואלכסונים חטובים יותר.
אותי ממש לא שכנעת, זה הגוף שלך ואתה תחליט מה שנראה לך לנכון. אני ממליץ בחום לשקול שוב. בהצלחה.

אלא אם אתה מטר 50 אין שום סיכוי שאתה עם מסה במשקל הזה
לדעתי יש לך כבר אחוז שומן נמוך יחסית וגנטיקה טובה ככה שנראה כאילו יש לך שריר שם
מציע לך דווקא על לבנות מסה

• פותח/ת השרשור
אלא אם אתה מטר 50 אין שום סיכוי שאתה עם מסה במשקל הזה
לדעתי יש לך כבר אחוז שומן נמוך יחסית וגנטיקה טובה ככה שנראה כאילו יש לך שריר שם
מציע לך דווקא על לבנות מסה
תראה אני יודע שהנתונים שלי לא מתאימים לתיאור שאני נותן לכם אבל באמת קיימת מסת שריר לא רעה,אני לא יודע איך עוד להסביר לכם.
אני מקשיב לעצתכם ואני אקח אותה לתשומת לבי,תודה 😃

Back
למעלה תחתית