הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טווח תנועה בדדליפט

• פותח/ת השרשור RoyF
  • פורסם בתאריך

RoyF

משתמש מתחיל
245
8
נק' מוניטין:
11
245
8
אהלן חברה!

התחלתי לעשות דדליפט בהתחלה על מדרגות שהמוט במנח יחסית גבוה לאט לאט הורדתי את הגובה והמשקל וכאשר הגעתי לרמה שאני צריך להרים 20KG בכל צד ללא מדרגות אני מרגיש שהטווח תנועה שלי לא טוב כלומר אין לי מספיק גמישות הגב שלי יוצר קימור לא טוב ואף גורם לכאבים.
רציתי לדעת איך אוכל לשפר את הגמישות על מנת להמשיך ולעשות דדליפט.
אשמח מאוד לעזרה תודה מראש לעונים... =)

נדיר שזו בעיה של גמישות, זו כמעט תמיד טכניקה לקויה
תעלה סירטון של איך אתה מבצע את התרגיל ואז נוכל לתת לך דגשים
בכל מקרה תראה את הסירטון הזה, אולי הוא יעזור לך:

• פותח/ת השרשור
נדיר שזו בעיה של גמישות, זו כמעט תמיד טכניקה לקויה
תעלה סירטון של איך אתה מבצע את התרגיל ואז נוכל לתת לך דגשים
בכל מקרה תראה את הסירטון הזה, אולי הוא יעזור לך:

אני הסתכלתי על זה בעבר למדתי מפה אני כבר בכניסה שלי למוט מרגיש שיש לי חוסר בגמישות ואף הפסקתי לעשות דדליפט בעקבות שזה גרם לי לכאבי גב כי המשכתי לעשות למרות שהרגשתי שיש לי חוסר בגמישות

אני הסתכלתי על זה בעבר למדתי מפה אני כבר בכניסה שלי למוט מרגיש שיש לי חוסר בגמישות ואף הפסקתי לעשות דדליפט בעקבות שזה גרם לי לכאבי גב כי המשכתי לעשות למרות שהרגשתי שיש לי חוסר בגמישות
אז הכי טוב שיש לי להציע לך זה להעלות סירטון לפה

אהלן חברה!

התחלתי לעשות דדליפט בהתחלה על מדרגות שהמוט במנח יחסית גבוה לאט לאט הורדתי את הגובה והמשקל וכאשר הגעתי לרמה שאני צריך להרים 20KG בכל צד ללא מדרגות אני מרגיש שהטווח תנועה שלי לא טוב כלומר אין לי מספיק גמישות הגב שלי יוצר קימור לא טוב ואף גורם לכאבים.
רציתי לדעת איך אוכל לשפר את הגמישות על מנת להמשיך ולעשות דדליפט.
אשמח מאוד לעזרה תודה מראש לעונים... =)

בלי לראות אותך מבצע ובלי לנסות עלייך מגוון טכניקות, לא ניתן לדעת האם הבעיה בטכניקה או בגמישות. יותר מזה, מה שהרבה פעמים נראה כ"גמישות" הוא בעצם מבנה גוף מולד שלא ניתן לשנות. תבדוק (רצוי עם מישהו שמבין) איך אתה בסומו דדליפט. אולי התרגיל הזה יותר יתאים לך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית