הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

טיפים איך להתחזק ולגדול

• פותח/ת השרשור moo
  • פורסם בתאריך
קצת סוכר ענבים אחרי אימון וזה...

154290_1632641649668_1045465170_1679872_10212_n.jpg

זה באמת נראה כאילו מישהו דפק לך חירבון על הסופגניה.

מבצע בפיצה האט, 2 פיצות + שתייה ב80 שקל.. קניתי ואכלתי בישיבה אחת.
מומלץ :D

אתמול הייתי באימון חינם בהומו'ס פלייס וראיתי שני אנשי בייספס (לא יכולה לקרוא להם בילדרים אפילו) עושים אימון כזה בערך (רק בלי הסקוואטים). באמצע אימון הם גם הוציאו בננה והאכילו אחד את השני... 😳

LOL
אני חושב שעכשיו זה יותר ברור.

לכול מי שצריך להשלים קלוריות חמאת בוטנים זה פתרון מעולה. אם אוכלים חצי קופסה (250 גרם) זה משהו כמו 1400 קלוריות~ וההכי פשוטים יעלו 15-16 שקל וסקיפי 20-22. אפשר לאכול בדרך אגב כשאתה יושב מול עכשיו, טלוויזיה עם כפית או כף אצל חלק מאיתנו.

כן חמאת בוטנים זה אחד הדברים - וזה הרוב שומן ולא פחמימה אז בכלל!
קופסא אחת של קילו של חמאת בוטנים טבעית (לא סקיפי עם שומן צמחי ומלא בסוכר) זה 4000 קלוריות!!!
אני כל הזמן שואל את עצמי למה יש אנשים בוכים שהם לא מצליחים לעלות כשיש היום כל כך הרבה אוכל מפוצץ בקלוריות.

עוד משהו נחמד זה לבקש מהקצב שיזרוק המון שומן בקר בזמן שאתם קונים בשר.
תאמינו לי עם קצת חיוך ונחמדות הוא לא יקח שקל. 90% מכל מי שקונה היום בשר אצל קצבים מבקש את הבשר רזה - והוא זורק כמויות ענקיות של שומן לפח! אני כל פעם מבקש והוא מפנק אותי בגוש ענקי של איזה קילו+ שומן. טוב להכל. מפוצץ בקלוריות שאפילו אי אפשר לספור אותם. גם מחזיק הרבה זמן במקפיא...

נערך לאחרונה:
LOL

איפה נעלמת בזמן האחרון? 😃
אתה יודע אם זה תופס גם במשלוחים?

תופס רק במשלוחים 😃
כנס לאתר ושים קוד קופון: 310008 תחת קטגוריה קופון ממקור אחר ונעלמתי כי נתקפתי מי***** רבות לאחרונה וזה דופק חיי כושר/חברה/עבודה אני בבדיקות לאשר מה הגורם אבל זה או זה (אמא סובלת מזה גם כן) או סינוסיטיס או משהו. אני כרגע די מנסה לחזור להתאמן אבל נופל כל הזמן עם הכאבים החדים בעיניים בעיקר (ובחיבור בין הראש לצוואר מאחורה בבלוטה כזה.)

יש לי בדיוק את אותו הדבר.
ממליץ לך ללכת לכירופרקטור. הוא עזר לי ברגעים קשים. אבל זה לא עבר לי עדיין.
מיגרנה זה כאב בצד של המצח, לא בעיניים. אתה במעקב כלשהו?
לוקח כדורים?

יש לי בדיוק את אותו הדבר.
ממליץ לך ללכת לכירופרקטור. הוא עזר לי ברגעים קשים. אבל זה לא עבר לי עדיין.
מיגרנה זה כאב בצד של המצח, לא בעיניים. אתה במעקב כלשהו?
לוקח כדורים?

לא יודע מה זה, זה התחיל כנראה מאז שנהייתי חולה כל הזמן שזה כבר חודשיים שלוש לתקופות בהן הייתי חולה כל כמה זמן, מה שגורם לי עדיין לחשוב שזה אולי סינוסיטיס כי האף כמעט תמיד נסתם כשיש את הכאבים האלו.
לגבי מיקום מדויק של הכאב אין לי מושג.. כשאני מעסה את אזור הגבה/עין זה גורם לשיכוך הכאב קצת:suicide:

כשאתה מוריד את הראש כלפי מטה זה כואב יותר?
הלכת לרופא?

כשאתה מוריד את הראש כלפי מטה זה כואב יותר?
הלכת לרופא?

לא ניסיתי להוריד את הראש או שפשוט לא שמתי לב..
הלכתי לרופא משפחה אמר שהסימפטומים מתארים כמה דברים אפשריים.. שלח אותי לבדיקות דם ונוירולוג..

תעדכן ותרגיש טוב.

מה שיותר זול. האמת שדומינוס השתפרו לאחרונה. הבצק חריף שלהם מעולה.

נזרום עם זה אני אזמין מחר כי עכשיו כבר אחרי 8 בערב ואם אני יאכל הכל ילך לשומן

תכאלס יש הבדל בין שתיהם ?

לא כזה. שתיהן טעימות.

Back
למעלה תחתית