טיפים איך להתחזק ולגדול

• פותח/ת השרשור moo
  • פורסם בתאריך
חח תודה, תודה.

המתכון:
לבצק:
חומרים:
- 2 כוסות קמח תופח\ 2 כוסות קמח רגיל עם כף שמרית או חצי כף שמרים יבשים.
- חצי כפית מלח.
- כוס מים פושרים.
- 2 כפות שמן זית.
אופן הכנה:
מנפים את הקמח לקערה ומוסיפים את כל המצרכים.
לשים עד שהבצק גמיש, רך וחלק. אם הכנתם עם קמח רגיל ושמרים\שמרית להתפיח כרבע שעה.
לרוטב:
חומרים:
- 4-5 עבניות גדולות.
- כפית אבקת שום.
- כפית אורגנו.
- 2\1 כפית פלפל שחור.
- 2\1 כפית מלח.
- שמן זית.
- קורט סוכר.
אופן הכנה:
- חותכים את העגבניות לרבעים ושמים בסיר חם עם שמן זית ומכסים ל10 דקות- רבע שעה עד שהם רכות, רכות. כשהם רכות, מועכים אותן או טוחנים אותן בבלנד (הכי נוח בידני) ויוצא ממש רוטב\רסק עגבניות. שמים בקערה ומחכים שיתקרר קצת שיהיה פושר.
- מכניסים לקערה את כל החומרים ומערבבים. אם הרוטב סמיך מידי אפשר להוסיף טיפה מים.
לפיצה:
- לוקחים תבנית ושמים נייר אפייה.
- מרדדים את הבצק לצורה ועובי שרוצים (אני אוהב פיצה דקה כמו האיטלקים ויש חלק שאוהבים עבה כמו האמריקאים) ושמים על התבנית עם נייר האפייה.
- מוזגים על הרוטב על מרכז הפיצה עם כף ומתחילים לשטח כמעט על כל הפיצה אבל לא עד הסוף שיישארו שוליים.
על הרוטב שמים כל תוספת שרוצים:
- פרוסות של גבינת מוצרלה.
- כל סוג גבינה צהובה (גבינה צהובה 5\9%, פרמז'ן, קשקבל, צהובה רגילה וכו'.
- על הגבינה זיתים\ עגבניות\ פלפלים, טונה, בקיצור מה שרוצים.
אופים בחום של 200 מעלות עד שהבצק נאפה מלמטה (15-20 דקות).

ובתיאבון !:hoel

וואלה נשמע מעולה, תודה!
וכמה שמן זית +- אתה שם עם העגבניות בסיר?
כמה שיני שום אפשר לשים במקום הכפית אבקה?
🙌

נערך לאחרונה:
טוב לא יכלתי להתאפק..
הכנתי עם גבינה צהובה רגילה שגרדתי עם קצת פרמז'ן, יצא עדין ומעולה. פעם הבאה אני אשים קצת יותר פרמז'ן כי היא לא הייתה מאוד מורגשת.
והכנתי עם רסק עגבניות במקום עגבניות רגילות, פעם הבאה אני אנסה עם רגילות נראה אם יש הבדל

בקיצור
img0130ol.jpg

נערך לאחרונה:
טוב לא יכלתי להתאפק..
הכנתי עם גבינה צהובה רגילה שגרדתי עם קצת פרמז'ן, יצא עדין ומעולה. פעם הבאה אני אשים קצת יותר פרמז'ן כי היא לא הייתה מאוד מורגשת.
והכנתי עם רסק עגבניות במקום עגבניות רגילות, פעם הבאה אני אנסה עם רגילות נראה אם יש הבדל

בקיצור
תגדיר מעולה?
מעולה - לפיצה ביתית או מעולה - ברמת פיצריה טובה ?

וואלה נשמע מעולה, תודה!
וכמה שמן זית +- אתה שם עם העגבניות בסיר?
כמה שיני שום אפשר לשים במקום הכפית אבקה?
🙌

טוב לא יכלתי להתאפק..

בקיצור
img0130ol.jpg

מצטער לא הספקתי לענות לך על השאלות.
שמן זית לא יותר מידי, כף- כף וחצי.
שום שן 1-2 ולרסק אותו.
אם אתה עושה עם רסק עגבניות אז ל200 גרם תוסיף את כל התבלינים ובערך 4\1 כוס מים לדלל את זה.

בכל מקרה ניראה טוב! היה טעים?

תגדיר מעולה?

זה יצא קצת שונה מפיצה של פיצריה אבל מאוד טעים.
פעם הבאה אני אנסה לעשות כל מני שיפורים ולשים תוספות גם

שום שן 1-2 ולרסק אותו.
אם אתה עושה עם רסק עגבניות אז ל200 גרם תוסיף את כל התבלינים ובערך 4\1 כוס מים לדלל את זה.

היה טעים מאוד אני הבחלט אכין עוד כאלו :hoel

תגדיר מעולה?

זה יצא קצת שונה מפיצה של פיצריה אבל מאוד טעים.
פעם הבאה אני אנסה לעשות כל מני שיפורים ולשים תוספות גם

היה טעים מאוד אני הבחלט אכין עוד כאלו :hoel

הלכת בול לפי המתכון? כי שלי יצאה כמו פיצה כמו בפיצריות ויותר טעימה גם מחלק.. אולי זה קשור לרוטב, הוא מוסיף הרבה כשהכל טרי..

נערך לאחרונה:
הלכת בול לפי המתכון? כי שלי יצאה כמו פיצה כמו בפיצריות ויותר טעימה גם מחלק.. אולי זה קשור לרוטב, הוא מוסיף הרבה כשהכל טרי..

שכחתי לשים מלח בבצק, נראה לי שיש לזה השפעה, ויש סיכוי שבאמת העגבניות גם עושות את ההבדל.
היא יצאה יותר עדינה מפיצה של פיצריות אבל מאוד טעימה, לא הייתי מתבאס לקבל אותה בפיצרייה נגיד ככה

עשיתי היום נסיון עם עגבניות אמיתיות ויצא באמת מעולה, ממש כמו פיצריה טובה, כנראה זה עושה את ההבדל

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שום שן 1-2 ולרסק אותו.

לגבי הפיצה עצמה , איך הגבינה יוצאת ? רבע שעה בחום של 200 מעלות בתנור לא נשמע לי טוב
ננסה בקרוב היא נראית מצויין

לגבי הפיצה עצמה , איך הגבינה יוצאת ? רבע שעה בחום של 200 מעלות בתנור לא נשמע לי טוב
ננסה בקרוב היא נראית מצויין

יש תמונות, תיראה בעצמך אם זה טוב או לא..
ותודה

לכל מי שאוכל\ אכל במג'יק בורגר אתם בטח יודעים שהעלו את המחירים כמו זונות ( לא עכשיו ספיציפית)...

מישהו יודע עם יש מקום עם בשר טוב בזול כמו היה שם? לא אכפת לי איזה בשר העיקר שהיה הרבה, טעים וזול ( הפרמטר הכי קשה).....
היו ימים.....

...

---------- התגובה התווספה ב 10:55 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 10:55 ----------

היום בערב טס לאיטליה- מקווה שאני יחזור עם כמה טיפים לגדול ולהתחזק איתי 😃

כל מי שאוהב פחמימות\פסטות\ מאכלי ים= 🖕

חולי נפש >< זה מח אמיתי?

כן.. יש אנשים שאוכלים את זה חח.
מוח של פרה\עגל..:bad:

---------- התגובה התווספה ב 11:07 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 11:06 ----------

...

---------- התגובה התווספה ב 10:55 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 10:55 ----------

היום בערב טס לאיטליה- מקווה שאני יחזור עם כמה טיפים לגדול ולהתחזק איתי 😃

כל מי שאוהב פחמימות\פסטות\ מאכלי ים= 🖕

ואי ואי,אתה הולך להינות!..
מנה ראשונה פיצה משפחתית, מנה שנייה פסטה\ריזוטו, מנה עיקרית איזה סטייק טוב, פינוק פינוק..
נשבע שאני מקנא חח

ת'אמת אף פעם לא הייתי באיטליה ואני יותר אוהב בשרים טובים מאשר פסטות אבל זה מה יש.....

Back
למעלה תחתית