עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חח תודה, תודה.
המתכון:
לבצק:
חומרים:
- 2 כוסות קמח תופח\ 2 כוסות קמח רגיל עם כף שמרית או חצי כף שמרים יבשים.
- חצי כפית מלח.
- כוס מים פושרים.
- 2 כפות שמן זית.
אופן הכנה:
מנפים את הקמח לקערה ומוסיפים את כל המצרכים.
לשים עד שהבצק גמיש, רך וחלק. אם הכנתם עם קמח רגיל ושמרים\שמרית להתפיח כרבע שעה.
לרוטב:
חומרים:
- 4-5 עבניות גדולות.
- כפית אבקת שום.
- כפית אורגנו.
- 2\1 כפית פלפל שחור.
- 2\1 כפית מלח.
- שמן זית.
- קורט סוכר.
אופן הכנה:
- חותכים את העגבניות לרבעים ושמים בסיר חם עם שמן זית ומכסים ל10 דקות- רבע שעה עד שהם רכות, רכות. כשהם רכות, מועכים אותן או טוחנים אותן בבלנד (הכי נוח בידני) ויוצא ממש רוטב\רסק עגבניות. שמים בקערה ומחכים שיתקרר קצת שיהיה פושר.
- מכניסים לקערה את כל החומרים ומערבבים. אם הרוטב סמיך מידי אפשר להוסיף טיפה מים.
לפיצה:
- לוקחים תבנית ושמים נייר אפייה.
- מרדדים את הבצק לצורה ועובי שרוצים (אני אוהב פיצה דקה כמו האיטלקים ויש חלק שאוהבים עבה כמו האמריקאים) ושמים על התבנית עם נייר האפייה.
- מוזגים על הרוטב על מרכז הפיצה עם כף ומתחילים לשטח כמעט על כל הפיצה אבל לא עד הסוף שיישארו שוליים.
על הרוטב שמים כל תוספת שרוצים:
- פרוסות של גבינת מוצרלה.
- כל סוג גבינה צהובה (גבינה צהובה 5\9%, פרמז'ן, קשקבל, צהובה רגילה וכו'.
- על הגבינה זיתים\ עגבניות\ פלפלים, טונה, בקיצור מה שרוצים.
אופים בחום של 200 מעלות עד שהבצק נאפה מלמטה (15-20 דקות).
ובתיאבון !:hoel
שמע אני חייב להגיד,בהתחלה חשבתי לא יצא משהו ,שטעמתי יצא פצצה תודה רבה גבר,זהו מוותרים על פיצה פצץ,מה צריך עם יש כזה פצץ בבית =]
האוכל באיטליה לא משהו, באמת ציפיתי ליותר. עדיף אפילו האוכל בסלובניה ( אני רציני). מנות דיי יקרות, לא גדולות והטעם סביר+ אבל בכלל לא משהו מיוחד.
ניסיתי היום את המתכון של הפיצה מפה - ואני חייב להגיד שזה אחד הדברים הנדירים!
באמת שהייתי סקפטי בקשר למה שיצא בהתחלה אבל אחרי שטעמתי החלטתי שאני מוותר על דומינוס סופית.
תותח!
הפרסומת הכי טובה שיכולה להיות להם זה אם יופיעו בה חברי EMT .. זה יכול להיות פרסומת ענקיייתתת
אין גבר... ממש ממזמן אין בזהב, ברחובות אני לא יודע מתי אבל אני יודע שסגרו (אפילו את הסניף של אילת סגרו) בתכלס הם יצאו מפגרים , הם מוכרים את זה פה כאילו זה איזה מסעדת גורמה.אני חושב שיש בקניון רחובות ובקניון הזהב. לא?
בכל מקרה זה אוכל יקר ולא שווה (בארץ)