עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תודה 😃מקבילים, זאת מפני שיש לו יתרונות רבים נוספים מלבד אימון יד אחורית כמו טווח בכתפיים, מערב שרירים נוספים ועוד.
כאשר תגיע מצב של כשל בבנץ בגלל נעילה חלשה תוכל להוסיף באימון התאוששות את הלחיצה הצרה.
מה זאת אומרת?בחיים לא אבין איך אנשים מתכננים מקבילים כתרגיל ליד אחורית, אבל הוא עדיף לדעתי. אם כי אני מפציר בך לנסות את שניהם ולראות באיזה אתה מרגיש נוח יותר וחזק יותר.
לפי דעתי הוא מתכוון שבגלל אופיו של התרגיל קשה מאוד להגיע להתשה של היד האחורית. יש לו את היתרונות שלו אבל אם נגיד אתה ברמה גבוהה יחסית ונמצא בפיגור ביד האחורית אז התרגיל שתבחר לא יהיה מקבילים אלא יותר מבודדמה זאת אומרת?
נראה לי שכן, אני אחרי SS אז הרמה בידים היא די נמוכה ביחס לגוף.לפי דעתי הוא מתכוון שבגלל אופיו של התרגיל קשה מאוד להגיע להתשה של היד האחורית. יש לו את היתרונות שלו אבל אם נגיד אתה ברמה גבוהה יחסית ונמצא בפיגור ביד האחורית אז התרגיל שתבחר לא יהיה מקבילים אלא יותר מבודד
לאו דווקא בגלל מורכבות התרגיל, אלא משום שהוא תרגיל לחיצה שבו המניע העיקרי יהיה החזה. זה צריך להיות מתוכנן כתרגיל לשרירי החזה, אם מתכננים אימון סביב קבוצות שרירים.לפי דעתי הוא מתכוון שבגלל אופיו של התרגיל קשה מאוד להגיע להתשה של היד האחורית. יש לו את היתרונות שלו אבל אם נגיד אתה ברמה גבוהה יחסית ונמצא בפיגור ביד האחורית אז התרגיל שתבחר לא יהיה מקבילים אלא יותר מבודד