הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בחילה מאבקת חלבון

Grizzly Bear

משתמש קבוע
1,837
648
נק' מוניטין:
1,554
1,837
648
מ בזמן האחרון בכל פעם שאני שותה אבקת חלבון אני ממש נגעל ובא לי להקיא. אפילו הטעמים שאהבתי בהתחלה ממש מגעילים אותי ואני שותה בכוח. יש למישהו פתרון או מוצר להציע?

אני שותה עם מים.
תנסה עם חלב, הייתה לי תקופה שעם מים היה עושה לי בחילה. (כמו לדחוף בכוח סירופ מגעיל שעולה בגרון)
אתה יכול בנוסף להוסיף לשייק קצת סילאן נוזלי מיוחד או קצת חמאת בוטנים טבעית. (לי זה עזר)

חחח גם אני הייתי ככה, עד שהבנתי שאבקות חלבון ואני זה פשוט לא הולך ביחד. בשבוע הראשון היה לי טעים ואחרי זה כבר אינסטינקט הקאה התחיל לעבוד אצלי לבד מכל שלוק בין אם מעורבב עם מים או חלב.

• פותח/ת השרשור
זהו זה בדיוק מה שאני מרגיש. אבל אני חושב שכדאי שאנסה את זה עם חלב ומחמאץ בוטנים כמו שהמהלך המליץ.

זהו זה בדיוק מה שאני מרגיש. אבל אני חושב שכדאי שאנסה את זה עם חלב ומחמאץ בוטנים כמו שהמהלך המליץ.

כן, למה לא. תעדכן אותי אם האינסטינקט הקאה שלך נרדם ואתה יכול לשתות את זה כמו בנאדם בלי להרגיש שאתה עומד להקיא, אני אשמח לשמוע כי זה רלוונטי גם לי :D

סתם מסקרן איזה אבקת חלבון זאת?

כמה טיפים לשדרוג השייק:
1. עם חלב זה יורד טוב יותר, יש טעמים שזה שמים וארץ.
2. מים קרים או ברד ישדרגו לך את השייק.
3. אם יש בעיית גושים בלנדר יעזור.
4. אם אתה במסה תוסיף שוקולית או חמאת בוטנים או שמנת מתוקה (לא ריצ!).

• פותח/ת השרשור
סתם מסקרן איזה אבקת חלבון זאת?

כמה טיפים לשדרוג השייק:
1. עם חלב זה יורד טוב יותר, יש טעמים שזה שמים וארץ.
2. מים קרים או ברד ישדרגו לך את השייק.
3. אם יש בעיית גושים בלנדר יעזור.
4. אם אתה במסה תוסיף שוקולית או חמאת בוטנים או שמנת מתוקה (לא ריצ!).
פיור, סינטה 6 ונראה לי שכל אבקה תשפיע עליי ככה.

לפעמים גם מים קרים גורמים לגושים. משתנה בין אבקה לאבקה אני מניח.
זה קרה לי גם אז פשוט עשיתי הפסקה של כמה שבועות ועברתי לקוטג'.

בלנדר/מקל סטיק פותר בעיית גושים ואז אפשר עם מי קרח.

אבל אם גם חלב לא עזר אתה צריך לחפש אבקה עם מרקם עדין יותר שתעבור לך בקלות בגרון.

שמע אחי כמו שכבר אמרתי לך.. אני בדיוק כמוך, ואני מכיר את זה היטב.. יש כאלה שהאבקות פשוט מפעילות להם אינסטינקט הקאה אחרי שהם מתרגלים לטעם. זה לא שווה את ההרגשה המגעילה הזאת לדעתי, ממליץ לך או לברר להבא מראש על אבקה עדינה יותר (למרות שלדעתי כל אבקה תעשה לנו את האינסטינקט הזה) או שתפסיק עם האבקה, אחרי הכול זה לא הכרחי

תגיד תודה. יש לך עוד סיבה מוצדקת להימנע מהתוסף הנוח והטעים הזה ולבחור במקורות חלבון מזינים יותר.
למה כולם מייעצים איך לבלוע את הגלולה המרה ולא להפסיק לצרוך אבקות חלבון נשגב מבינתי.

• פותח/ת השרשור
תגיד תודה. יש לך עוד סיבה מוצדקת להימנע מהתוסף הנוח והטעים הזה ולבחור במקורות חלבון מזינים יותר.
למה כולם מייעצים איך לבלוע את הגלולה המרה ולא להפסיק לצרוך אבקות חלבון נשגב מבינתי.
כנראה שזה מה שאעשה... אני בכל מקרה לא מתכוון לקנות אבקת חלבון בזמן הקרוב כי. גם האבקה שכולם אמרו שהיא הכי טעימה שהם טעמו (סינטה 6 שוקולד חמאץ בוטנים) עושה לי חשק להקיא. פשוט להסחב עם טונה לכל מקום פחות נוח אתה יודע...

כנראה שזה מה שאעשה... אני בכל מקרה לא מתכוון לקנות אבקת חלבון בזמן הקרוב כי. גם האבקה שכולם אמרו שהיא הכי טעימה שהם טעמו (סינטה 6 שוקולד חמאץ בוטנים) עושה לי חשק להקיא. פשוט להסחב עם טונה לכל מקום פחות נוח אתה יודע...
תוסיף עוד סוגי בשר ודגים לתפריט. טונה זה מקור די בינוני לחלבון, לדעתי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית