נק' מוניטין:
1,554
- 1,837
- 648
מ בזמן האחרון בכל פעם שאני שותה אבקת חלבון אני ממש נגעל ובא לי להקיא. אפילו הטעמים שאהבתי בהתחלה ממש מגעילים אותי ואני שותה בכוח. יש למישהו פתרון או מוצר להציע?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני שותה עם מים.מים \ חלב ?
תנסה עם חלב, הייתה לי תקופה שעם מים היה עושה לי בחילה. (כמו לדחוף בכוח סירופ מגעיל שעולה בגרון)אני שותה עם מים.
זהו זה בדיוק מה שאני מרגיש. אבל אני חושב שכדאי שאנסה את זה עם חלב ומחמאץ בוטנים כמו שהמהלך המליץ.
פיור, סינטה 6 ונראה לי שכל אבקה תשפיע עליי ככה.סתם מסקרן איזה אבקת חלבון זאת?
כמה טיפים לשדרוג השייק:
1. עם חלב זה יורד טוב יותר, יש טעמים שזה שמים וארץ.
2. מים קרים או ברד ישדרגו לך את השייק.
3. אם יש בעיית גושים בלנדר יעזור.
4. אם אתה במסה תוסיף שוקולית או חמאת בוטנים או שמנת מתוקה (לא ריצ!).
מים קרים לא עזר ועם חלב זה קת פחות מגעיל אבל יותר מתוק וזה גם חסרון.אוקיי. ניסית עם חלב או מי קרח?
כנראה שזה מה שאעשה... אני בכל מקרה לא מתכוון לקנות אבקת חלבון בזמן הקרוב כי. גם האבקה שכולם אמרו שהיא הכי טעימה שהם טעמו (סינטה 6 שוקולד חמאץ בוטנים) עושה לי חשק להקיא. פשוט להסחב עם טונה לכל מקום פחות נוח אתה יודע...תגיד תודה. יש לך עוד סיבה מוצדקת להימנע מהתוסף הנוח והטעים הזה ולבחור במקורות חלבון מזינים יותר.
למה כולם מייעצים איך לבלוע את הגלולה המרה ולא להפסיק לצרוך אבקות חלבון נשגב מבינתי.
תוסיף עוד סוגי בשר ודגים לתפריט. טונה זה מקור די בינוני לחלבון, לדעתי.כנראה שזה מה שאעשה... אני בכל מקרה לא מתכוון לקנות אבקת חלבון בזמן הקרוב כי. גם האבקה שכולם אמרו שהיא הכי טעימה שהם טעמו (סינטה 6 שוקולד חמאץ בוטנים) עושה לי חשק להקיא. פשוט להסחב עם טונה לכל מקום פחות נוח אתה יודע...